subota, 26.07.2014.

APSOLUTNO

APSOLUTNO
Stvarno apsolutno suprotno stvarnosti.
Zato apsolutno ne djeluje kao sila ili snaga, nego je inteligencija točke, apsolutno stvarno neutralno na djelovanje, zato je definicija vakuuma ili čista svijetlost.
Prostor i vrijeme u apsolutnom stanju nemaju pojavu, ali je to stvarno inteligencija univerzuma.
Apsolutno i logično usklađuje neutralna čista svijetlost i tako se materijalna kreacija slobodno odvija u vječnosti. Sve ima svrhu, hologram čistoće ničemu ne smeta, inteligentno pomaže, a individualne pojave se same bore za postojanje u vremenu.
Prostor univerzalno stvarno inteligentno u svakom smjeru holograma, što je potpuno logično. No kada je cjelina materije u pitanju, vrijeme individualnih pojava je sadržano u čistoj svijetlosti. Znači svaki najmanji sjaj prirode, skupa daje neutralnu čistu svijetlost i sve ima pravo na slobodnu volju prema čistoći.
Zato ne postoji krivac, jedno logično znaš jasno, ili pasivno i mentalno misliš nešto drugo.
Sve promjene posljedica i uzroka, objektivna relativnost u prirodi, kada znaš logično, jasno razumiješ što znači pojam apsolutno i ne nasjedaš sujeti, vjeri i pretpostavkama, kada je sve jasno kao dan i noć.
Ujedno kada razumiješ logično, apsolutno je još jasnije kao vakuum fizičke materije.
Ne čitaj ništa, ne vjeruj, nego logičnom analizom promišljaj kako se materija fizički mijenja sjajem u vremenu i prostoru. U analizi bilo čega oslobodi pasivni mentalni subjekt JA, jer će te uvijek dovesti u zabludu.
Jedini autoritet za usklađenje neka ti bude neutralna čista svijetlost, ali trebaš znati logično da ona u stvarnosti sebe žrtvuje zbog same vremenske kreacije preko pojava.
Tako stvarno uvijek inteligencijom ostaje univerzum točke i svijeta, a ti promišljaj njihov odnos kao u ogledalu dana i noći.
Sve je jedno, zato prestani misliti logično, nego povedi računa o krvnoj slici, jer samo ona daje jasnoću na razini sjaja.

- 05:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.