četvrtak, 26.06.2014.

OVISNOST

OVISNOST
Prirodna ovisnost se svodi na potpunu ovisnost od čistog prostora, preko izvorne svijetlosti sunca.
To su prave vrijednosti u životu, kao pozitivan smjer razuma kojim se logično usklađuješ s prirodom i šire.
Glupo je biti ovisan samo od nečega, ako je materija jedno. Radi se o potrebi za svim elementima iz prirode, ali u čistom obliku slobodnih iona, jer oni direktno daju fotone sjaja za enzime krvi i hormone limfe. Od toga ovisi sjaj ili jasnoća misli u razumijevanju logike svega. Taj sjaj je maksimum čiste svijetlosti živog organizma, dovoljne za vezu sa hologramom čistog prostora od izvornog sunca.
Tako su sunce, sjeverni pol zemlje i tvoja pinealna žlijezda u jednoj osi emisije informacija, energije i tvoje fizičke snage. Taj sklad tebi znači razum pogledom i uvidom u nultoj točki jasnim izražavanjem u govoru.
Iz tvog doživljaja ili perspektive razuma do sunca ima 24 milijardi vremenskih slojeva ili ravni zamišljenih slojeva kao s površine vode. Kad se sve to svede na linearno vrijeme prirode, prirodno pratiš vrtnju dana i noći. Iznutra krv struji mnogo brže, tako što dan i noć od 24 sata, svodi u nultu točku trenutka, za usklađenje sa točkom praznog prostora (recimo ako pomjeriš tijelo).
Stvarne potrebe živog organizma tijela, ne ruše razum gravitacije vrtnje genom krvi iznutra, jer se radi o zraku, živoj vodi i živoj hrani.
Prirodno punjenje tijela je dahom na nos i pijenjem destilirane vode i sokova od svježeg voća i povrća.
Gutanje kristalnih sadržaja produžava probavu i djelovanje negativne energije koja se time oslobađa.
Sve potrebno bebi za rast, odrasloj osobi treba samo za emocionalnu zrelost.
Bebi treba dojenje i zato koristi majku.
Odrasloj osobi je majka vegetacija prirode.
Navike tebe čine ovisnim, inače kad razumiješ potrebe, logično znaš sve. Potrebe su obična analiza biokemije tijela, od običnih elemenata, samo ne u vidu kristala, nego struktura iona.
Nekakvi viši elementi su stanja ponašanja karaktera krvi, kada nemaš sklad čistim organizmom.
U organizmu tijela od krvi i mesa, sve se svodi na informacije od destilirane vode, jer je ona 2/3.
Da bi bio siguran u sebe, trebaš piti destiliranu vodu. Od nje ne možeš uživati, ali ne možeš ni misliti.
Od nje jasno razumiješ logično.
Zato se destilirana voda daje za infuzije i služi kao prirodna transfuzija krvi, no medicina drugačije to radi zbog industrije lijekova i plaća zdravstvenih djelatnika.
Ti ne moraš ovisiti ni od čega, ako znaš svrhu svoje pojave u odnosu na sunce. U tome nema vjere, nego je sve jasno kao dan i noć.

- 07:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČAKRE

ČAKRE
Glupost je čitati knjige o čakrama a da najprije ne razumiješ ulogu usta, nosnica i anusa, kao velike rupe na koži tijela, koje ne pripadaju egu.
Od tvog znanja ovisi koliko razumiješ dah, punjenje tijela, defekaciju, uživanje u orgazmu.
Pitanje je koliko razumiješ znojenje?
Glupo je gubiti vrijeme na čakre i energiju kojim se puni tijelo, a preskačeš punjenje mrtvom hranom na usta, zato jer u tome uživaš.
Učenje nema smisla ako nije razumljivo u skladu s inteligentnom logikom.
Zapravo širenje znanja su doživljena iskustva bez tuđih mišljenja i teorija.
Nešto slično vrijedi za sve teorije, kao što su pet elemenata i razne tehnike.
Ništa nije tvoje znanje bez iskustva.
Razum je doživljaj, nije duša koja misli psihom mrtvog punjenja, nije sila metafizike negativne energije, nije slobodan duh u nirvani, nije vjera u tajnu, nije astralna projekcija, nije umišljeni orgazam kome treba tehnika rike jelena, bol ili bolest, nego tvoja gravitacija tijela u odnosu na čist prostor kada se pomjeriš s tog mjesta, pa onako budan malo razmisliš što je materija kao jedno u kreaciji svijeta.

- 06:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DJECA

DJECA
Živahno dijete se igra cijelim bićem, dok odrasla osoba obično uživa u oduševljenju, punjenju organizma ili pražnjenju istog u orgazmu.

- 05:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Glupo je biti ovisan od teorija duhovnosti istoka i vjere u tajnu zapada koja se svodi na novac.
Crkvena učenja su samo maske manipulacije.
Fora je ostvariti se razumljivim doživljajem iznutra, bilo gdje u svijetu.
Jasnoća se postiže u neutralnoj svijetlosti prostornog vakuuma, a to je posto u prirodnom sjaju, kao s površine vode ili od čiste krvne slike.
Usklađenje reda u glavi tijelu prirodno je ubrzanjem fluida krvi i limfe u tjesnacu grla, izraženo vibriranjem glasnica zatvorenim ustima.
Tada se sve sile energije nagona i misli svih želja, svode na volju razuma.
Upravo se razum kao pogled u logično, približi stvarnom uvidu iz točke iznutra.
Nulta točka je kao kad libelu dovedeš u ravan položaj ili kada pomjeriš tijelo i u prostoru ostane čisto jasno.
Nulta točka je usklađenje i odbacivanje svih površinskih maski, koje koristiš zbog slabosti punjenja iznutra.
Jasnoća je prirodno ubrzanje ili vrtnja koja prati vrijeme rotacije gravitacionih pojava u odnosu na izvor sunca.
Svaka pojava u prirodi po svojstvu materije je gravitaciona u odnosu na idealnu točku univerzuma.
Idealna točka je neodrživa, ali zato kao inteligencija, stvarno, preko čiste svijetlosti, oblikuje vremenske gravitacione pojave i sve to čini jednu pojavnu kreaciju svijeta materije.
Tako idealan prostorni hologram ima funkciju vremena.
Zbog toga svaka pojava koristi vrijeme umjesto čiste svijetlosti prostora; u njemu se obliku i ostvaruje. Fora je samo da razumiješ logično.
Nulta točka je moguća zbog prostorno idealnog vodika, vodonika ili hidrogena, što u organizmu tijela znači vodeni um ili destilirana voda u obliku tijela od krvi i mesa, zbog ostalih elemenata iz prirode, s kojima se veže vodik i kisik.
Hidrogenium je razum prirodnog sklada pojave ljudskog bića, čime se kontrolira instinkt nagona životinje i fozosinteza biljke, jer organizam tijela može uživati kao životinja i kao biljka zbog crijevne flore.
U svojoj evoluciji ljudsko biće je prošlo sve faze i samo još fali revolucija ili održivost razuma logičnim znanjem, čime se isključuje starost kao strah o prolaznosti, pohlepa, neiskrenost, mržnja ili ponos kad koristiš masku zbog djelovanja punjenja iznutra ili mentalno.
Recimo libela kao instrument ima masu i kad je nakreneš u jednu stranu, ona djeluje kao negativna sila. No ako libelu dovedeš u ravan mjehurića vode iznutra, njene sile su usklađene s prostorom nečega što usklađuješ.
Tako je živi organizam tijela kao libela i možeš ga uskladiti po fizičkoj snazi, sili energije i moći inteligencije, samo znanjem od razuma.
Zapravo mnogo puta mogu pisati svašta o postojanju, no ako ti ne želiš širiti znanje, ova priča nije namijenjena tebi.
Sve što napišem nije zato što tako mislim, nego što je logično i razumljivo.

- 05:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM


RAZUM
Jednostavna prirodna pažnja inspiracijom iskustva slobodnog znanja prema objektivnoj i relativnoj prirodi.
Ako inspiraciju pažnje posvećuješ mislima, ostaješ sebičan bez doživljaja, sa željama u nadi da nešto prigrabiš u oduševljenju, uživanju ili posjedovanju.
Od usmjerenja pažnje postaješ pozitivan ili negativan u karakteru ponašanja, usklađen ili ne u odnosu na gravitaciju vrtnje, slobodan u logičnom znanju ili zarobljen u mislima.

- 04:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

IZRAŽAVANJE

IZRAŽAVANJE
Razum je logično znanje ako iz djetinjstva navikneš koristiti prave izraze u govoru bez ikakvog srama, zbog morala i kulture pametnog čovjeka.
Za ženske sise većina kaže da se radi o ženskim grudima, što nije točno i zato djeca često ne razumiju laži roditelja, koji jedno misle, drugo govore, treće rade. Djeca sve žele prirodno i jednostavno jasno kao u igri, bez ikakvog srama, posebno jer se radi o prirodnim tijelima.

- 04:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MASTURBIRANJE

MASTURBIRANJE
Da li znaš kada tvoje dijete masturbira i koliko često?
Da li znaš zašto ti masturbiraš?
Fora je svuda po tijelu rasturiti nagon iz testisa muškarca ili jajnika žene, bez grča penisa ili klitorisa.
Kod muškarca se fizička igra svodi s testisima.
Kod žene su sise sastavni dio jajnika.
Javi mi se ako želiš da ti objasnim o čemu se radi kada je masturbiranje u pitanju, jer ako nastavim pisati logičnim izrazima, mnogima će ego razbiti dušu.

- 04:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PET ELEMENATA

PET ELEMENATA
Netko je izmislio teoriju pet elemenata, a u stvari radi se o punjenju organizma i biokemiji probave običnih elemenata od svih progutanih sadržaja, što izaziva promjene karaktera ponašanja krvi i razum logičnim znanjem.
Pet posebnih stanja su strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja i ponos.

- 03:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DAN I NOĆ


DAN I NOĆ
U prirodi elemenata gravitacije vremenskih pojava, dan i noć su 24 sata vrtnje.
Ako se vrijeme svede na trenutak , sve postaje jasno kao inteligentna točka univerzuma ili kao iskra čiste svijetlosti.

- 03:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UVID

UVID
Prostor je inteligentan u svakoj točki, stvarno hologramski uvid i ako trenutak razuma s pažnjom posvetiš logici, objektivna pojava je jasna bez obzira na relativnost.
Stvarno inteligentno iznutra uvid je, kada razumiješ logične pojave, tako što pokloniš pažnju na trenutak i to je jasan pogled kao u točki.
Uvid je uvijek volja.
Kad se služiš uvidom iz perspektivne točke, stvarno inteligencijom razumiješ logično jasno, jer tada trenutak vremena možeš produžavati po želji, onoliko koliko razmišljaš, analiziraš i boraviš u toj jasnoći.
Tko se ne služi uvidom, ima razloga misliti želje.

- 03:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GRAVITACIJA

GRAVITACIJA
Optimalno ljudsko biće do 24 godine starosti formira zrelo tijelo. Sve što je gravitacija veća, tijelo je starije zbog vremenskih slojeva ispod kože do srži koja zadnja umire u životu.
Zbog prirodne gravitacije živog organizma tijela, svatko u svom podneblju prirodno podnosi vrtnju kroz dan i noć istog izvora čistoće ili sunca.
To znači da ljudsko biće ne treba imati pubertet, nego da do 24 godine starosti, prođe sve faze odrastanja i sazrijevanja i ostane na toj razini čistoće, zdravlja i vitalnosti.
Jedino tako se može očuvati prirodna gravitacija tijela, sa optimalnim brojem stanica.
No mnogi svojim izgledom ili su pretile osobe ili mršave, što svejedno nije prirodan karakter ponašanja krvi i gena za razum jasne logične prirode.
U svakom slučaju fali znanje, a to je prirodno iskustvo reda još iz djetinjstva.
No nikad nije kasno, svatko se može vratiti redu i sada.
Sve češće djeca danas imaju pubertet i prije desete godine, što je teško neznanje roditelja, koji pune njihove organizme potpuno mrtvom industrijskom hranom. Na taj način djeca samo imaju loše obrasce i navike emocionalne nezrelosti s nasilnim ponašanjem, jer misle umjesto da razumiju logično.
Najveća je glupost danas sve više mladih majki ne doje djecu, navodno će zadržati ljepši izgled, nego od prvog dana mrtvim mlijekom hrane bebe i kašicama. Takvo dijete već je osuđeno na propast od rođenja.
U svakom slučaju čovječanstvu je najviše potrebna revolucija znanja, jednostavnim prihvaćanjem logične prirode.
Naravno uopće ne treba ništa žaliti, jer u materijalnoj kreaciji sve ima svrhu, temeljem promjena svih uzroka i posljedica.

- 03:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Prostor stvarno inteligencija.
Čista svijetlost neutralno vakuum.
Vrijeme vibracije i energija informacija gravitacije individualnih pojava.
Sve je kao u ogledalu doživljeno stvarnim ogledanjem u trenutku, kada točka univerzuma inteligentno cijelim hologramom potvrđuje logiku objektivno relativne prirode.
Razum su sve želje u jednoj inspiraciji, kada sve misli postanu jedna misao jasna kao iskra, za prirodno iskustvo slobodnog znanja.
Živi organizam tijela je od jedne materije individualno fizičkom snagom, silom energije i inteligencijom moći budnog održanja u životu.
Jasnoća ovisi od čistoće gravitacije prema stvarnom izvoru idealnog prostora.
Razumiješ logično samo ako svu pažnju posvetiš trenutku usklađivanja uvida sa pogledom ili razmišljanjem u analizi nečega.
Ako razum logike blokiraš mislima na nešto drugo, u tom trenutku logično nije bitno, potisnuo si ga u drugi plan, što nije zdravo jer karakter krvi reagira negativno, usporenjem gena spiralom inspiracije.
Sve drugo što misliš zapravo je punjenje iznutra, koje smeta u radu organa i njihovih funkcija.
Važno je puniti tijelo samo potrebnim sadržajima, jer svaki višak samo je šteta.
Svaki višak u organizmu tijela se taloži kao sloj ili folija vremenske pojave, kao nova gravitacija koju znaš kao starenje.
Inteligenciju koristiš samo kada potpuno predaš tijelo prostoru u potpunoj ovisnosti, a nemaš potrebu neke druge ovisnosti.
Ovisnost od prostora je kreativnost i logičan put razumijevanja svega u životu, bez straha od prolaznosti, starenja i smrti.
Prave vrijednosti stanu u doživljaju razumom. Na suprotnoj strani je smrt, u smislu svega negativnog.
Tko drži do duše, taj osjećanjima emocija zagovara smrt kroz neodlučnost, sebičnost, boli i bolesti, uvijek u poremećaju karaktera ponašanja.
Da bi koristio inteligenciju, najprije trebaš biti budan a onda se pomjeriti korak s mjesta prostora, zbog treće dimenzije uvidom.
Recimo pogled u sliku ogledala samo vidiš dvodimenzionalnu sliku, zato za jasnoću logične slike trebaš stvaran doživljaj trećom dimenzijom iz sebe.
Misli su tvoja bitnost koju izaziva punjenje. Optimalno tijelo prirodno nije sebi bitno, jer je tako stvoreno.
Čistoća optimalno prirodnog tijela slična je onoj po rođenju.
Mršavost ili pretilost su odstupanje gravitacije od prirodne vitalnosti, što kvari karakter ponašanja, jer je u pitanju jasnoća doživljena razumom strujanja krvi.
Inteligentan si samo kada svakog trenutka boraviš u točki. Tada ne misliš nego razumiješ i logično znaš sve. Tada nisi sebičan, ne uživaš, imaš vremena, razumiješ potrebe drugih i svega stvorenog, jer je ipak jedna materijalna kreacija svijeta u pitanju, bez obzira na fizička stanja pojava u njoj.
Kada ne uživaš razumiješ logično jasnije.
Kada uživaš sva pažnja tebi guta vrijeme na odjeću, frizuru ili punjenje iznutra. Svako oduševljenje je negativna strana i protiv sebe, jer za red trebaš mir sklada u libeli nulte točke.
Mir je ujedno maksimalno ubrzanje krvi. Jer kad inspiracija daje volju, tvoje misli želje postaju razum.
Navika na igru iz djetinjstva isključuje bitnost tijela i to je zdravo ponašanje.
Za jasan doživljaj bitan je razum, a ne sila energije koja ubija. Zato energiju trebaš svoditi samo na stvarne potrebe.
Energija je uvijek kad te strah, pohlepan si, neiskren, mrziš ili se ponosiš. Ujedno su to osjećanja sujete, vjere, intuicije, emocija sjećanja ili mašte.
Razumu ne treba ništa, samo inspiracija volje.
Budno meditiranje je razum kada ne moraš zauzimati idiotski položaj lotosa tijela. Položaj lotosa u meditaciji nije logična igra u intimi sa svima, zato nema nikakvog smisla u odnosu na kreativnost.
Ujedno razum je inteligentna logika i nikada nije buđenje svijesti duha u nirvani, mislima metafizikom psihologije.
Jasno je samo od sjaja kao s površine vode, ali to možeš očekivati kada imaš čistu krvnu sliku.
Info brzina strujanja krvi kroz organizam, može približiti trenutak pažnje u svakoj točki prostornog tijela i tada ono ne smeta inteligentnoj logici.

- 03:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OGLEDALO

OGLEDALO
U ogledalu dvodimenzionalna slika nije stvarno.
Za doživljaj ipak trebaš razum iznutra.
Tko misli da je na slici nešto posebno, taj ne razumije logično.
Sve na čemu se oduševljavaš, uživaš, želio bi time puniti tijelo ili posjedovati stvari, zapravo je sebičnost duše čovjeka koji je redovito negativan u karakteru ponašanja zbog loše krvne slike, neznanja i nerazumijevanja svega logičnog.
Duševno stanje većine koji kažu MISLIM, nikada nije razum iz dubine, nego površinska slijepost.
Ovo se dešava zbog djelovanja duše, koja je uvijek negativna po pitanju sile energije u organizmu.
Drugim riječima duša uvijek samo vuče organizam tijela prema smrti.
Suprotno duši, razumna osoba zna što je logično u svakom trenutku i zato ne uživa u osjećanjima emocija, koje su po sili djelovanja energija koja ubija.
U svijetu nema ljubavi niti mira, jer većina ljudi misli da se u životu sve radi s dušom, bez razuma, navodno tako treba zbog duha mrtve nirvane svijesti idiota koji meditiranjem muči vlastito tijelo.
Slično se ponašaju vjernici na misi, kada u osjećanjima ruše svoj razum, zbog tajne a ne razumiju obične potrebe organizma, najprije u čistoj krvnoj slici preko prehrane.
Ništa bolji nisu emotivci i svi koji u nečemu uživaju, jer time pokazuju neznanje.
Djetinjaste osobe su prirodnog ponašanja i njima ne treba ogledalo da bi mislile kako izgleda njihova duša, jer su razumom doživljaja iznutra, prilagodljivi u svemu.
Ako je bitan sjaj, najbolji je od destilirane vode u organizmu, a ne u sjaju mrtvih staklenih ogledala, koja kvare čistoću svakog prostora.
Zapravo živo ogledalo je ogledanje iznutra i kada je slika razuma jasno logična u znanju, tada svima zračiš pozitivnim ponašanjem.
Duhovni idiot nikome ne zrači, jer je na putu duše koja samo smrt čeka ili radi tehnike da ne postoji fizičko tijelo.
Materija je kreativna samo zato jer je u izvoru idealno čista prostorom.
Vrijeme pripada individualnim pojavama i zato ako si prost, ograničen, sebičan i glup, moraš biti star i naravno zna se što te čeka.
Ogledanje iznutra nije teoretska pretpostavka, nego približavanje razuma stvarnoj srži ili osi gravitacije, kao direktnoj vezi sa izvornim suncem.
No ako misliš i vjeruješ da sunce nije centar pojavnog svijeta, zaboravi da si ovo pročitao u mom tekstu.
Mnoge stvari su sjajne, posebno od mrtvih metala, stakla, kamena, do zlata i dijamanta.
Skroman sjaj čist krvne slike ipak je potpun doživljaj života, kada jasno razumiješ da ti nikakvo ogledalo ne treba.
Djeca nikada ne vole gledati sebe u ogledalu, jer znaju da u njemu vide mrtvu sliku sebe.
Ogledala su odavno trend i moda opremanja prostora.
Nano tehnologijama se želi postići izobilje sjajnih izazovnih predmeta od plastike, silikona i cirkonija.
Sve je više emocionalno nezrelih i poremećenih osoba, kao dokaz sluzave krvi koja ne sjaji razumom osobe, nego dušom koja čeka smrt da se konačno nasladi.
Svaka duša uživa cijeli život da na kraju bude prisutna smrti tijela.
Ako si sklon ogledalima i glamuru, još nije kasno posveti se živoj vodi, neka te vrati u doživljaj razuma.
Destilirana voda se ne ogleda, jer je stvarno živa i ne kvari se. Ona u krvi vraća zdravlje i vitalnost, tako što ne možeš misliti gluposti.

- 03:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

EMOCIONALNA ZRELOST

EMOCIONALNA ZRELOST
Zbog čistoće dijete uvijek želi igru.
Odrasla osoba pokazuje čistoću kroz emocionalnu zrelost, kada zbog razuma ne želi prekidati igru sa svima.
Kome nije do igre, navodno je odgovoran, taj je emocionalno nezrela osoba, krut, krt, sebična duša i brzo stari.
Emocije su zrela osjećanja, slobodne u vidu razumijevanja logičnog u svakoj objektivnoj relativnosti.

- 03:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.06.2014.

RAZUM

RAZUM
Svatko u životu doživljava organizam svog tijela, prirodu i šire, iskustvom znanja slobodne logike u trenutku pogleda i uvida objektivne fizičke realnosti materije.
Razum je jasnoća doživljaja.
Problem većine ljudi je ograničen razum zbog misli. Zbog slobodnog mišljenja svake osobe, u svijetu još nemamo jasne definicije o pojavama u životu, iako je 21. stoljeće, jer nitko ne priznaje logiku, navodno je sve metafizika i psihologija.
Naravno tko razumije jasno zna da ništa u materiji nije izvan fizičkog stanja reda konstante čistoće i pravde.
Misli su neizbježna kolateralna šteta svakog punjenja u organizmu. Najmanji udah zraka mijenja iznutra karakter ponaša krvi, zbog uzroka i posljedica gena u strujanju, što nazivamo inspiracija.
Ti možeš biti dobar majstor struke i ujedno nerazumna osoba s lošim karakterom ponašanja.
Umjesto razuma mnogi se služe intuicijom, osjećanjima emocija, pamćenjem sjećanja ili maštom.
Zbog društvene kulture ljudima je nametnuta pamet umjesto razuma, u smislu opće poslušnosti prema administraciji i zakonima, više kao afirmacija za socijalni status.
Sujeta, moral, vjera i taština, ograničavaju osobu prema razumu, jer su to jake navike u odgoju iz djetinjstva.
Po vertikali strujanja fluida u organizmu tijela, kroz organe i njihove funkcije, posebno se ističu pet stanja od svih elemenata.
Netko je to nazvao teorijom pet elemenata, zato što nije dovoljno istražio o čemu se radi.
Zbog čistoće krvi i limfe, karakter ponašanja se javlja u obliku straha, pohlepe, neiskrenosti, mržnje ili ponosa.
Izražene suprotnosti u organizmu su između mozga i spolovila.
Usklađenje zamišljene spirale genom u krvi kroz glavu i tijelo, dobiva nekakvu nultu točku u tjesnacu grla i tada razumijevanje postaje najjasnije.
Genetska struktura predstavlja jasnoću razuma i ona se mijenja svakog trenutka.
Inače gen je sjaj ili iskra čiste svijetlosti sunca, u vidu plavičastog kristala leda destilirane vode u krvi.
Zbog genetske strukture osoba mijenja gravitaciju tijela kroz mršavost ili pretilost.
Nameće se zaključak pravilne prehrane u odnosu na potrebe organizma tijela. Krvna slika je direktno ogledanje razuma. Uživanje u hrani nema nikakvog smisla, zbog razuma, zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti.
Sve što je nalickano na površini kože, nije genetski sjaj niti razum iznutra.
Lijepo na površini više je maska skrivenih slabosti kojim se osoba služi.
Industrija ide na ruku romantičarima, na stil uživanja, ali na štetu ponašanja što je postalo nepodnošljivo nasilje, upravo onima kojima je stalo do glamura ili raja.
Jednostavnim ljudima razum daje logično znanje i njima ništa ne smeta.
Postojanje društva, crkve, novca, razum čovjeka stavlja na nižoj razini od instinkta životinja i fotosinteze biljaka. Ovo tim prije jer malo tko zna čime treba puniti tijelo.
Sluđivanje prirodnih osjetila raznim efektima i uživanje u okusima, rade svi koji misle život za nešto drugo, od same materijalne kreativnosti samospoznajom kroz samoostvarenje.
Kroz duh svijesti istok i zapad pokušavaju mijenjati uloge, kao kada bi to moglo promijeniti u odnosu dana i noći jednog izvora sunca.
Tko bježi od sebe, sebičan je prema osjetilima, zato za kaznu misli da mora puniti tijelo i uživati kao duša u raju. Svi koji tako rade nisu jednostavni i samo im želim da čim prije dodirnu dno neznanja, da se vrate razumu vlastitog doživljaja.
Ako nemaš povjerenje u život, nije moguće da ćeš mrtvim punjenjem organizma popraviti razum i logično znati da crno bijelo nisu boje. Upravo kada u svakoj boji najprije vidiš crno bijelo, postaješ jasan sebi i drugima, jer je to vraćanje u prirodnu jednostavnost dana noći ( bez „i“ što znači sve informacije slobodne) i tek tada razumiješ jasno kao u vakuumu točke vremena i trenutka prostora.
A sve je to jedno od materije.

- 04:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 21.06.2014.

GEN

GEN
Za organizam tvog tijela gen je od univerzuma,
jasno vidljivog u čistoj svijetlosti sunca,
kao tvoja najmanja gravitacija i vrijeme u kome ostvaruješ,
inteligenciju,
informacija,
iskrom,
intelektom,
jedno,
jasno,
jako,
jednako,
jednostavno,
karakterom,
krvi,
lako,
ljudski,
malo,
mnogo,
neutralno,
prirodno,
relativnost,
razumiješ,
slobodno,
trajanjem,
univerzuma,
u,
formuli,
holograma,
centima,
džungle,
šuštanja.
Sva slova po redu glasovne su promjene od strujanja krvi, kao info zapisi spiralom kojom se krv genom kreće u organizmu, kroz sve organe, funkcije, svaku stanicu, naglašeno kroz mozak i spolovila, otkucajima srca.
Fora je da razumiješ potrebu jednako toplog tijela, posebno u prstima, jer njima realiziraš kreativnost gena iz krvi.
Gen je sjaj informacija, u smislu fotona od iona destilirane vode i struktura hranljivih tvari elemenata u tragovima.
Tvoj razum je red doživljaja i misao logičnog slobodnog znanja, svega objektivnog i relativnog iz prirode i šire.
Red u organizmu je moguć samo kada nemaš viškova informacija u smislu hrane ili mentalno.
Obzirom da si okružen izazovima, odgovoran si za punjenje organizma tijela, jer od toga ovisi krvna slika i karakter ponašanja u cjelini.
Kada misliš, znači u tebi djeluje punjenje kada se hrana raspada i od toga oživljava duša, što osjećaš emocijama, a radi se o sili negativne energije, koja te osjećanjima emocija dovodi u posebno stanje svih mogućih želja, jer više nisi jasan sam sebi. Tada se krv muči s viškovima jer se odvija metabolizam i usporava sustav.
U teoriji sve to nije definirano, nego se pretpostavlja, što tebi ne služi širenju znanja.
Vjera i duhovnost su još veća zbrka neznanja, jer uvijek postoji manipuliranje.
O genetici malo znaš, iako je ona potpuno logična od inteligencije točke do znanja.
Sve što govoriš jezikom otvorenim ustima, misliš i mučiš se kao riba na suhom.
Jasan si samo kada zračiš doživljajem razuma i to nazivamo inspiracijom ljubavi.
Znanje u životu je potpuna sloboda, ali nije nikakvo uživanje, nego spoznaja logike kojom se ostvaruješ jednom materijom u svakom pogledu promjene uzroka i posljedica živog organizma tijela.
Ako u knjigama netko piše o metafizici i psihologiji, tvoje tijelo je suprotan dokaz tome i stvarno.
Nitko te nije naučio redu, zato ako želiš spoznati sebe, dopusti da se to dogodi redom od živog zraka, vode i hrane.
Taj red se svodi disanjem na nos, pijenjem destilirane vode i rejuvelca.
To je sve od stvarne potrebe za punjenjem organizma tijela.
Loše navike su individualno neznanje i neka o tome misli svatko tko vjeruje u tajnu, umjesto svom miru.
Kada je prehrana u pitanju, genetski sjaj, enzimi i hormoni nisu mogući bez destilirane vode, jer je tijelo većinski ili 2/3 od nje. Sve to tebe čini razumnim u logičnom znanju bez ikakve diplome.
Ne moraš biti čistunac u inkubatoru i zato slobodno jedi ukusne salate od povrća i voće, samo neka bude svježe i živo.
Naravno sve je više modificirane hrane, ali i u njoj imaš izobilje živih iona.
U industrijski prerađenoj hrani nećeš naći ni 1 % hranljivih tvari za organizam i čistu krvnu sliku.
Kuhanjem namirnica, soljenjem, uljima, začinima, jelo će biti jako ukusno, ali za krv ono je mrtvo, čime ćeš narušiti genetsku čistoću i odmah tvoj karakter negativno reagira.
Tiroidne žlijezde obavljaju prirodno jodiranje krvi, ali to ne ide bez reda. Poznato je kojom se brzinom sve to odvija i koje su potrebe organizma.
Potrebe su zaista minimalne.
Iz mog iskustva u prehrani živom hranom, lagano se približavam količini pijenja 8 čaša destilirane vode i 4 čaše cijeđenih sokova od svježeg voća i povrća.
Naravno to činim radi potpune spoznaje, a ti ne moraš biti tako restriktivan.
Prilično sam oslobođen svega, ne idem na posao, ne ovisim od društva i uživanja, zato mogu malo više raditi na sebi, jer sve više razumijem tu potrebu.
Svatko može pročistiti krv za desetak dana i uskladiti time rad organa i funkcija, no problem je višak stanica u mrtvim slojevima kože. Takvih vremenskih slojeva, naslaga ili folija ima svuda u organizmu.
Samo destilirana voda može sve to popraviti, obrnutim redom nego što se taložilo dugim vremenom u neznanju.
Iz dana u dan moja forma tijela se mijenja i sve više postajem djetinjast.
Destilirana voda djeluje tako da ne mogu pamtiti niti misliti, ali sve što razumijem doživljeno iznutra, logički mi je potpuno jasno i zato se sve lakše mogu izražavati.
Kad pogledam što sam sve ranije radio i pisao, sam sebi sam jadan, ali to je svejedno moj razvojni put, nisam mogao preskakati faze u iskustvima širenja znanja.
Posebno sam se upropastio makrobiotikom i duhovnošću, jer mi je to oduzelo mnogo godina.
Sve sam radio pogrešno zbog svijesti i duha, na štetu krvne slike i razuma što dolazi od inspiracije gena, usklađenom gravitacijom, s izvorom i vrtnjom.
Zato upozoravam većinu vas koji mislite na svoj način.
U materiji možeš raditi što želiš, ali kada je spoznaja u pitanju i znanje, to mora biti svedeno na izvornu točku.
Nije fora da dokazujemo tko više ne zna, nego tko je jednostavniji genetskom logikom fizičkih stanja materije tijela.
Posebno me raduje što sam došao do stanja kada mogu jasno postaviti definiciju svake pojave, tako što znam na kom mjestu u organizmu se formiraju glasovi budućih slova i brojeva, simbola riječi, pojmova i govornog izražavanja.
Ako nešto ulazi i izlazi na usta, to svakako ima posljedicu na karakter krvi i razum u cjelini.
Vakuum ljudskog organizma optimalno je prirodan i usklađen s vakuumom univerzuma, zato je bitno čisto i vitalno tijelo, kao i zatvaranje rupa i sfinktera na njemu.
Tako ćeš dahom na nos i dijafragmom, najprije popraviti otkucaje srca. Suprotno tome ako stalno misliš i nešto govoriš bez veze, ubrzo ćeš zaraditi neku bolest, jer kada su usta otvorena, organizam nema prirodnu zaštitu.
Sve to ima veze s punjenjem i gorčinom kiselog sadržaja u ustima. Kada si čist tebi se samo stvara eliksir slatke vode i to liči na ljubav od sebe samog.

- 07:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Kroz datum rođenja, ime, prezime, spol, diplomu, socijalni status, ili bilo što drugo, nitko ne može spoznati život i kreativno se ostvarivati u njemu.
Posebno život nije uživanje u nečemu, sujeti, vjeri, kulturi moralnog i pametnog čovjeka, zarobljenoj taštini navike poremećenog karaktera iz djetinjstva.
Mnogi su navikli uživati u nasilju, mučenju, bolesti, osjećanjima emocija.
Ajmo malo izvesti što će reći slova pojma život:

Ž - želim
I – imati
V – volju
O – ovisnosti
T – trajno.
Ovisnost se odnosi na prirodnu potrebu zdravog i vitalnog organizma tijela, u odnosu na čistu izvornu materiju svog sjemena, što predstavlja genetsku čistoću, koju svatko treba za razum doživljajem iskustva logičnim znanjem ogledanja dana i noći, volje i želje, jer je kreativna materija u odnosu na tebe ipak svijet u cjelini.
Vrijeme kao problem za tebe je mučenje mislima zbog psihe koju izazivaš sluzavom krvi, tako što gutaš svašta nepromišljeno.
Inače kada malo povedeš računa o čistoći krvi, limfa u organizmu tijela tebi uzvraća potpunom hormonskom zaštitom, kada razumiješ svoje potrebe jasno kao i potrebe drugih.
Gravitacija tvoje pojave nije definirana jasno, zato ne razumiješ teoretsku pretpostavku.
Upravo je ona tvoje vrijeme u životu i samo tebi služi za istinu. Tvojim vremenom se ne može služiti druga osoba, kao što nitko drugi ne koristi tvoju krv.
No vrijeme stane kad se smiriš u ponašanju, tako što ubrzaš krv i ona genom održava red među stanicama.
Naravno za tako nešto trebaš povesti računa o prehrani, poslu i potrebama organizma, ali ne kako misliš nego kako je red same logike.
Ovako ili onako ako ne razumiješ život kroz sebe, imati ćeš zbrku upravo od njega ili od sebe, a ti razmisli što to znači u odnosu na nultu točku ili tvoje libele sklada organizma tijela.
Kad uživaš u nečemu, samo misliš da je to posebno, inače tada gubiš razum kreativnog znanja.
Kreativnost je budnost sklada krvi i limfe, od mozga i muda, sa svim stanicama koje podržavaju ruke i noge, da stalno imaš volju raditi sve što je tebi potrebno.
Kreativnost nije spavanje poslije uživanja u nečemu.
Ajmo izvesti što znači pojam kreativnost:

K – karakter krvi
R – razumom relativnosti realno
E – emocije osjećanja
A – analizira brzinom iskre
T – tako točno trebaš
I – informacije intelektualno imati
V – volju želje
N – neovisno normalno
O – ovisiti od
S – slobode stvaranja sebe
T – trajno.
Dijete razumije život i stalo mu je do igre.
Tebi je život nešto drugo i povlačiš se od igre.
Zaključak je jasan, nadaš se nečemu, misliš i mučiš sebe, samo zato što ne razumiješ doživljaj, jer nikada nemaš red u organizmu.
Ogledaš se prema sjaju slike u ogledalu i svega što se nudi iz prirode i industrije uglancanih i izazovnih predmeta.
Ne ogledaš se iznutra i skupo plaćaš takvo ponašanje.
Kada je u pitanju tvoje znanje, imao si ga po rođenju, ali si odustao od njega, jer je logika razuma za tebe prejaka doza reda za koji nisi spreman, niti naviknut od roditelja iz djetinjstva.
No nikada nije kasno, uvijek možeš vratiti se na početak kao u nultoj točki.
Probaj mijenjati loše navike, ali ne u mislima nego stvarno od zore dana do sutona prije mraka.
Život je 100 % jedna fizička materija, sve od snage krutosti elemenata, sile energije i moći čistoće vakuuma.
Prostor stvarno tebe podržava bezuvjetno, da se od izvorne svijetlosti sunca, spoznaš i ostvariš u logičnom znanju, jer ništa nije tajna.
Od doživljaja 30 glasova i 10 slova, u govoru sebi kad ne otvaraš usta, bez ostatka razumiješ i logično znaš sve u životu, samo trebaš imati takvu naviku.
Beba i majstor to mogu, ali ti si kulturan čovjek, pripadaš sistemu, ali on nije tvoj život slobodne kreativnosti.
Prave vrijednosti i ono što misliš, malo usklađuješ razumom logike, zato vjeruješ tajni, teoretskim pretpostavkama i tješiš se slobodnom mišljenju, ali s njim nisi zadovoljan, uvijek ti fali nešto što ne oslobađaš zbog sebičnosti duše koja ne može bez mrtvog punjenja, jer ono stvara energiju za iluzije uživanja.
Na kraju ove priče ajmo analizirati pojam uživanje:
U – um u uživanju ugrožava univerzum.
Džabe sunce, džabe inteligencija svijetlosti, kad gubiš vrijeme uživanjem u nečemu, a ne životom u svemu.
Fora je služiti životu i ovisiti od stvarnog izvora, a ne misliti uživanje kao kurva pod maskom.
Upravo se tako ponaša kulturan čovjek u društvu, a što on misli, bolje da ne znaš, jer ti može biti muka od toga.
Fora je naviknuti sebe da otvoreno uživaš sa svima, onako u priči, bez obzira koja je tema u pitanju, posebno zabranjene stvari, seks, droga, alkohol, novac, kriminal, politika. Tek tada uviđaš kako sve to nema smisla u odnosu na razum i logiku.
Fora je da ništa ne skrivaš od djece, a to nije problem ako si čist jednako u mudima i mozgu, što znači imaš prirodan karakter ponašanja krvi i na tebe se može računati.
Što znači da muljaš nešto skriveno od drugih, kada će te to ubiti?
Čuvajući ovce pastiri ne muljaju, nego kulturni na položajima s većim ovlastima u društvu.
Zapravo je muka od sistema, ali to ne smeta da logično znaš sve.
Životu ništa ne smeta, samo ti ne možeš uživati ako ti fali ono što misliš.

- 04:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ODGOJ

ODGOJ
Općenito roditelji krivo odgajaju djecu, tim prije što ih upisuju u škole.
Odrastanje i sazrijevanje logičnog znanja djece i mladih nije moguće bez razuma, doživljeno vlastitim iskustvom, bez knjiga i teoretskih pretpostavki, kakvi su školski programi.
Upravo zbog krivog odgoja, još uvijek se održavaju društveni sistemi, crkva i novac, što sve skupa ne daje pojedincu slobodu da se spozna i kreativno ostvaruje kroz zdravlje organizma, nego preko društvene afirmacije.
Za utjehu pojedincu društvo navodno dopušta slobodno mišljenje.

- 04:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DUŠA


DUŠA

Uvijek se radi o mrtvom parazitu u organizmu, koja oživi od sile energije mrtvog punjenja.
Javlja se osjećanjima emocija, intuicijom, pamćenjem sjećanja ili maštom novih želja, sve na štetu volje, jer djeluje suprotno od potrebe i reda organizma.
Tko drži do duše, ne razumije doživljaj i logično ne zna, nego o svakoj pojavi misli na svoj način, kako ga tjera psiha. Zato se duševne osobe ne mogu usklađivati u grupi, nego se povlače u sebe.

- 04:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

EMOCIJE

EMOCIJE
Osjećanja misliš samo zato jer punjenje u organizmu izaziva silu energije koja negativno djeluje emocijama.
Radi se o sluzavoj krvi, kada razum nje doživljaj, nego misli nešto drugo. Obično se prvo javi emocija straha, jer nešto nije u redu u organizmu.
Nekima se javlja pohlepa, neiskrenost, mržnja ili ponos, ovisno do koje razine možeš uskladiti misli i razum, za doživljaj iskustva logičnog znanja.
Tko se navikne na osjećanje emocija iz djetinjstva, misli psihom, ne razumije potrebu čiste krvne slike i želi puniti tijelo radi uživanja u mrtvoj hrani, jer ona daje takvu energiju.
Zrak, destilirana voda i živa hrana, kratko se vrijeme zadržavaju u probavi organizma i ne izazivaju potrebu ovisnosti radi uživanja u njima.

- 04:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 20.06.2014.

GODIŠNJI ODMOR

GODIŠNJI ODMOR
Misliš, vjeruješ, nadaš se da ćeš na godišnjem odmoru predahnuti od života.
Čini se on ti najviše smeta.
Međutim jedno je sigurno, sada misliš i kada se vratiš s godišnjeg odmora ponovo ćeš misliti. No misliti ćeš i na odmoru.
U čemu je problem?
Problem si ti što ne razumiješ potrebu čiste krvne slike. Ako dopustiš da krv radi umjesto tebe, uvijek možeš biti kao na godišnjem odmoru, bez uživanja kao bog u raju, jer je to posebna odgovornost, trebaš pristati da ne puniš organizam mrtvom hranom i mentalnim glupostima.
Džabe ideš na godišnji odmor, trošiš vrijeme, živce i novac, kad nemaš čistu krvnu sliku. Zbog toga ti smeta vlastiti karakter i sam znaš kako se bez veze osjećaš i ponašaš pun glupih emocija.
Važno kulturan si i cool slijediš sve gluposti većine.
Sretno ti bilo, kada se vratiš kaži nešto za utjehu.

- 03:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KULTURA

KULTURA
Preko kulture društveni sistem nameće ljudskom biću poslušnost bez razuma, tako što ga naziva čovjekom pameti, administrativnim zakonima i politikom, koju provodi vlast s posebnim ovlastima pojedinaca.
Samim tim odabrani u vlasti ne odgovaraju za svoje postupke, zato su većinski nasilje prema pojedincu.
Represivna policija i sudovi bez pravde to potvrđuju stalno.
Svaki društveni sistem otvara vrata kriminalu, zato se često ratuje u svijetu. Što radi policija, nego da štiti kriminalce.
Uz društveni sistem obavezno ide crkva i sistem vrijednosti novcem, jer se tako svaki pojedinac lakše kontrolira i manipulira.
Zapravo sistem je napravljen da ga pojedinac sam podržava i da mu zbog toga nitko nije kriv.
Još gore od toga je što pojedinac ne može biti van sistema, bez imena, prezimena, godine rođenja, matičnog broja, rodnog lista, osobne iskaznice, putovnice i slično.
Sve više ljudi razmišlja o potrebi nepripadanja ničemu, nego samo svom razumu, što liči na revoluciju znanja koja se mora dogoditi u svijetu nasilja.
Nije točno da su ljudi ograničeni u znanju, nego se sistemski ponašaju kulturno i pametno, zbog nekog interesa socijalne zaštite, protiv razuma slobodnim logičnim znanjem.

- 03:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INTELIGENCIJA

INTELIGENCIJA
Nitko još nije postavio jasnu definiciju inteligencije.
Za bilo koju definiciju postojanja, ona treba biti jasna iz svake perspektive bez ostatka.
Svjetska znanost temelji na teoretskim pretpostavkama, trošeći milijarde proračuna za plaće znanstvenika i istraživanja, navodno su uvijek na korak od senzacionalnih otkrića.
U životu se nema što otkriti, jer on svakoga vodi pravim putem razuma, samo ako se predaš logičnoj inteligenciji slobodnim znanjem i potpuno jasnim uvidom iz iskre ili nulte točke.
Meni je inteligencija razumljiva jasnije od bilo čega objektivnog iz prirode, tim prije što se radi o točki prostora bez pojave i relativnosti vremenske gravitacije.
Prostorna točka stvarno moć inteligencije univerzuma, lako razumljiva slobodnim logičnim znanjem, jednostavno se može provjeriti.
Velike su gluposti što većina ljudi misli svašta o običnim logičnim pojavama, zato što oni vjeruju u tajnu, navodno metafizika sila energije ne može bez psihologije.
Tako se negira stvarno i logika koja slijedi u objektivnoj prirodi.
Negira se sjaj fizike.
Slova i brojevi kao simboli služe za manipulacije, umjesto da se njima jasno postave definicije.
Društveni sistemi, crkva i banke se grčevito bore da odgode revoluciju znanja svakoj osobi, što se uskoro svakako mora dogoditi, jer nitko više ne treba biti slijep pored razuma.

Znanstvenici pokušavaju pratiti modu baveći se jogom i meditiraju, no postavlja se pitanje što će dokazati buđenjem svijesti u duhovnoj nirvani, u kojoj nema potrebe za logičnim definicijama.
Najveće gluposti su određivanje inteligencije magle misli pojedinca, tako se vrijednosti IQ i EQ priznaju da dobiješ posao, a nema veze što si potpuno ograničen u razumijevanju logike objektivne relativnosti prirode.
Ako možeš dokazati vatri štetnost požara kad zahvati nedužnu šumu, dokazati ćeš ljudima da nije u redu što misle, umjesto da se predaju svom doživljaju, koji je uvijek najbliži nultoj točki u trenutku bliskosti s inteligencijom.

Čisto je inteligentno što sija u prostoru, što je jasno, ne moraš ga misliti, nikada nije skriveno, možeš ga prekriti listom papira, jer nije sila energije niti snaga, nego moć.
Sve misli od sile energije u nultoj točki samo su misao i od jasnoće iskra intelektom sebe oslobađa, a tebi ostaje logično znanje, kao iskustvo da ponovo ne misliš o istoj stvari.
Inteligenciju imaš ako se potpuno predaš točki u kojoj nemaš vremena uživati, jer ne traje duže od trenutka, što je dovoljno da razumiješ taj doživljaj.
Naravno ako si kulturan i pametan čovjek, ti ovo ne razumiješ, jer ne smiješ odustati od svoje pameti, iako ona nema nikakve veze sa logikom znanja, jer ti je to važno zbog posla i plaće, na štetu karaktera krvi i zdravlja.
Radije ćeš vjerovati u tajnu, jer ionako vidiš sve više kriminala koji će sigurno izazvati promjenu.
Čovjek je iluminat što mjesečari, misli i ne zna da sunce nije planet, nego stvarno izvor pojavnog svijeta. Klima ovisi kako se odnosimo prema prirodi. Prema tome zato što nema reda mora biti vjera u tajnu, za većinu smrtnika koji ne žele vidjeti dalje od nosa, dublje razumom u svom doživljaju, jer imaju punjenje koje smeta kao jako osjećanje emocija i njih je teško osloboditi zbog loših navika ponavljanja sličnih pogrešaka.
Znači prije nas bila je priroda i sunce, a to će biti i poslije nas.
Što neće biti u budućnosti.
Neće biti idiotskih manipulacija, jer je blizu revolucija logičnog znanja, koja će srušiti nasilje društva, crkve i novca.
A knjige, novac?
To je ionako višak koji svakome smeta za logiku znanja kao najveće bogatstvo.
A meditacija?
Pa ništa, dobro dođe sve kada shvatiš da si na svom putu morao probati i iskustvo zombija, jer te nitko nije naučio redu u djetinjstvu.
Zapravo krivac ne postoji ni sada, samo zbrka nasilja sve više smeta.

- 02:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.06.2014.

SVIJETLOST

SVIJETLOST
Čista svijetlost u trenutku sjaja iskre ne zauzima prostor, zato je neutralna na vremenske pojave koje slijede u informacijama, vibracijama, sili energije, elemenata i oblika u prirodi.
Prostor ne može ostati bez ništa, zato je čista svijetlost najbliža inteligenciji vakuumom točke, koji je praktički neodrživ slobodno.
Na taj način je održiva vječna materijalna kreacija svijeta, preko individualnih pojava, od kojih svaka mora imati najmanje dvije točke, zbog lica i naličja, kao što sto su dan i noć suprotnosti, ali uvijek jedno.
Pojava sjaji kada su joj lice i naličje kao ravan na površini vode ili u ogledalu.
Sjaj uvijek ovisi od čistoće.
Teoretskim pretpostavkama svijetlost se tumači bez veze.
U vjeri i duhovnosti svijetlost također nema nikakve veze s logikom znanja, zato što o njoj tako misle svi koje ne razumiju gravitacionu vrtnju vremenskih pojava u odnosu na stvaran izvor sunca, jer se vjeruje u tajnu.
U trenutku inteligentne točke na svako pitanje možeš dobiti jasan odgovor, ali za tako nešto trebaš nultu točku.
Naravno pitaj kako se to jednostavno radi.
Nemoj misliti da je tvoje tijelo živi organizam od svjetlosti, nego od krvi i mesa, o čemu trebaš voditi računa, zbog razuma, zdravlja i vitalnosti.

- 14:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SJAJ

SJAJ
Lickaš se na svaki način, trošiš vrijeme, novac, nisi zadovoljan sobom, jer ne razumiješ doživljaj iznutra kao iskustvo logičnog znanja.
Fali ti ljubav, fali ti sjaj, a ti i dalje misliš i želiš uživati kako si navikao do sada.
Daj malo oslobodi se sebičnosti i navike da gutaš svašta, uživaš u punjenju organizma sadržajima za koje znaš da su već mrtvi ili orgazmom u seksu, koji je uvijek ograničeno znanje i primitivno ponašanje, grešnika koji se mora sramiti zbog toga i skrivati od drugih.
Recimo da li bi dao djeci sve u čemu ti uživaš?
Svakako ne bi dao, no i ti si dijete svojih roditelja, prirode, materije.
Tebi je svakako potreban red, razum i logično znanje potrebno da ne misliš, nego da opažaš i analiziraš logično.
Već znaš od čega je moguć sjaj, ako je nešto glatko kao ogledalo, ali u njemu je svaka slika mrtva.
Sjaj na vodi je nešto drugo i živo, posebno ako je voda bistra. Još ako je voda bistra, čista i živa kao destilirana, sjaj je savršen.
Ako piješ živu vodu, tvoja krv zrači i tek tada razumiješ sve. Ujedno imaš prirodan karakter i imunitet limfe.
Ako ne znaš što je slobodan gen u krvi, znaš što je volja u svakom trenutku, zato dopusti sebi da budeš čist samo radi volje.
Većina ljudi uživa u nečemu, ali svako to uživanje primitivno završi.
Nameće se potreba da uopće ne uživaš u životu.
Ako trebaš uživati, biraj čisto, sjaj, moć, inteligentno, da nije sila energije, niti snaga koja ti može pokvariti red mira.
Pun želudac nije znanje, jer je živom organizmu potrebna čista krv, da bolje i brže struji do svake stanice. Ako krv ne stiže na vrijeme, stanice umiru, a onda ni tebe neće biti u životu.
Ideš u crkvu radi osjećanja, ali ne razumiješ da su to posebno primitivne emocije i sila energije od koje blijediš. Ljudskom biću je potreban doživljaj i razum, a ne osjećanja tajne koja te čini idiotom u bogomolji od kamena ili betona.
Meditiraš i budiš svijest, tako što napuštaš vlastito tijelo. Pošto si tako svjestan, za mene si samo kreten, jer sam godinama upražnjavao takve gluposti.
Stalno navodiš tuđa mišljenja i pretpostavke što će biti sutra, jer se plašiš tajne, ali uopće nemaš strah kada gutaš mrtvu hranu. Drugim riječima, sebičan si i ovisan od primitivnog uživanja u nečemu, što nije zdravo, bez razuma organizma iz svake stanice koja se oglasi preko krvi i od toga imaš volju.
Uživaš u grču spolovila, kada se zgrči tvoj mozak i organizam stvori orgazam tijela, izbacivanjem sperme muškarca ili žutim tijelom žene.
A onda te strah zašto nisi odlučan, zašto si osjetljiv emocionalno, zašto te lako napadaju virusi.
Sjaj je nešto što ne košta, ali prirodno štiti običnom čistoćom i to je inteligencija čiste svijetlosti.
Umjesto toga ti se odlučuješ za mrtvo punjenje i sranje na kraju, zbog čega se ne možeš izražavati otvoreno, jer je ipak svako uživanje sramno.
Kulturan čovjek je jako sebičan i pokvaren, posebno u odgoju djece, kada i njih podučava uživanju.
Sve to samo je ograničeno znanje, bez razuma i logike uz misli da je život neka nedodirljiva tajna i možeš joj se približiti kad se prejedeš, kad popiješ alkohol, uzmeš težu drogu ili se slomiš u seksu.
Mnogi se slome osjećanjem emocija zbog vjere, a neki su ograničeni zbog morala i taštine.
Na kraju nitko nema pravu ovisnost od sunca, jer skoro nitko ne prati dan i noć kao biljke fotosintezom ili životinje instinktom samoodržanja.
Misli, misli i nikada kraja, jer je to kazna zašto nemaš jasnu misao, kao što motor ima iskru na svjećici.

- 05:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO

JEDNO
Jedno jednostavno jasno je JA, realno, racionalno, razumijem prostor, potrebu, porodicu, posao, priliku, pravdu.
Analizom, azbuke;
Bez brige;
Vrijeme volim, vidim, vodim;
Golim gledanjem gravitacije;
Dan dobro daje;
Đaku, đavolu;
Emisijom emocija energiju, elementarno;
Žedan želudac žalim željama;
Zlo zato znam;
Ideju imam inspiracijom informacija ili iluzijom imena iluminata;
Ja, jednostavno, jako, jednako jasno, jadno jedno;
Kažem karakterom krvi kao kuća kosim krovom, krte kosti kostim koriste;
Lako lažem licem, lajem, ližem, legnem, letim, lijen, lijevo;
Ljudi;
Malo, mnogo, milo medeno mir, mjesečarim maglom, mangup manipulacijom, mnogi misle;
Nešto, ništa, neutralno, normalno, nepoznato, noć, nervozno, naukom, nacijom, novinama;
Njušim njegovu njivu;
O, oho, oprosti, osobina opet ograničava okolnosti okruženja, obećanjem obmane;
Pa, prije, poslije posla, ponovo poželim ponos pokloniti porodici, ponekad plačem pakao pičke, poklanjam, prodajem, prosto, pusto, puno, plamen penje potrebu;
Razumijem rafal racionalnog reda, rada, revolta, rekvizite, relikvije, rat, rum;
Sa sobom sve, smijem se sam, sladiti, sramiti, slušati;
Tako, tu, tamo, teorije termina treba točno tajnu tući trajno, tunel tada traje tijesno trulo, tvrdo.
Ćud ćuka;
Univerzum unikat uranjanjem, urankom, urbano uranijum uma uvijek;
Formalna farsa fluidom faca foliranja, fenjer fijoke, fuj, fijasko;
Homogeno helijum haluciniranje hoće hobijem hvaliti hranu, hladno, hitno, helikopterom,
Čovjek čarobno čini, čezne, čelikom čami čudno;
Džabe džak;
Šum šumom šumi, šala šuti, šteta što šarmantan šeta šašavo.
Ako se malo predaš osjetilima, priroda razumije logičnim znanjem jedno kao osobnu inspiraciju ili afirmaciju u odnosu na sve, koje je ponovo jedno.
Slova, brojevi, glasovi, simboli, riječi, termini, teorije, samo su nešto, ali bez jednog sklada ništa nije jasno iskustvo doživljeno razumom logičnog znanja, uz pomoć univerzuma, jer je on hologram u svakoj točki prostora i slobodno pokloniš trenutak svoga vremena.
Predaja je sloboda znanja, jer ne moraš misliti što se može dogoditi.
No predati se ne možeš ako nisi čist. Dvojnik punjenjem u organizmu djeluje mislima psihe.
Kad god kažeš JA MISLIM, znači ne razumiješ što želiš tog trenutka, jer nemaš prazan prostor u sebi.
Svako pražnjenje kao munja na nebu oslobađa informacije i energiju, poslije čega logično razumiješ i znaš sve.
Po vertikali gravitacije vremena organizma tijela, formiraš glasove i želiš ih osloboditi govorom jezika.
Zapravo tako djeluje punjenje kada nemaš red mira.
U razumu imaš jasan doživljaj.
U osjećanjima si žrtva emocija.
U duhu svjesno bježiš od realnosti fizičkog tijela i prirode.
U sujeti imaš ograničenu logiku znanja.
U vjeri želiš uživati kao bog u raju, nadaš se i pod maskom glumca radiš mnoge gluposti.
U moralu kulturno i pametno koristiš društvo za socijalne potrebe.
No ako razmisliš što se dešava organizmu kada nemaš čistu krv i limfu, možeš se odlučiti za promjenu sebe i red koji je uvijek potreban kao jedno jedino rješenje po pravdi čistoće, koja ne djeluje nego je stvarno inteligencija iz točke koju ne razumiješ.
Organizam tijela je u životu od stanica, a one su najbliže prostoru točke univerzuma, no njih ne vidiš, ali u doživljaju mira u sebi, preko volje znaš da možeš biti slobodan bez straha.
Najgore je što si bio mlad i više nisi, iako se krv potpuno obnavlja za desetak dana reda u prehrani.
Vitalnost ovisi od punjenja organizma, jer se svakog trenutka taloži novi sloj kao jako tanka folija.
Ako fluidi krv i limfa nemaju čistoću sjaja kao na površini vode, ti nemaš prirodnu zaštitu, zato si nesiguran i sklon bolestima, koje samo umišljaš, jer one ne postoje bez tebe.
Očisti organizam i shvati da si ponovo u volji.
Internetom se šire informacije koje većini znače strah od sutra, zato što ljudi misle kulturom pametnog čovjeka, a to nije razum ljudskog bića, nego maska za bolje socijalno življenje.
Očima i osjetilima vidiš i doživljavaš sve kao jedno, od izvornog sunca do prirode svih pojava i sebe.
Sunce nije planet na nebu, niti je užarena kugla, niti je od njega išta otkinuto pri formiranju svemira, nego stvarno u smislu inteligentnog vakuuma koji znači konstantu čiste svijetlosti, za sva vremenska zračenja budućih pojava sa gravitacijom u prostoru.
Čitanjem knjiga, od škole, društva, crkve, interneta, ne možeš naučiti razum i logično znati život kroz materiju.
Samo inspiracijom u točki preko krvne slike, svakog trenutka dodiruješ inteligenciju u točki, iako sve može biti zbrka.
Zapravo usklađena priroda i jest zbrka svega, u kojoj se sve odvija u točki prostora. Prostor može biti prazan na prvi pogled, ali ako razmisliš stvarno nema pojavu.

- 05:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PERSPEKTIVA

PERSPEKTIVA
Sve sile energijom djeluju na svaku pojavu u prostoru.
Uvijek možeš odabrati mjesto povoljno za sebe.
Postoji jedno mjesto posebno važno u životu za tvoj boravak, a to je sam organizam tijela i fluidi u njemu kojim se znaš ostvariti.
Mir dolazi kada svu svoju bitnost aktivno usklađuješ inspiracijom krvi i to zadovoljstvo razumiješ kao doživljaj iznutra od koga se raduješ i imaš volju, bez obzira na sve okolnosti.
Mir u svakoj stanici, skupa s mirom u srcu, spolovilima i mozgu, tebe održava u nultoj točki ugodnog sklada.
Glas M se formira u grlu i kada vibriraš mmmm bez otvaranja usta, jasno se izražavaš i svatko razumije karakter tvog ponašanja i zračenja iznutra.
Ako je A početak abecede, M je u sredini i skupa sa neutralnim N, novi i neutralan mir daje.
Kada si zapažen od drugih po dobru, ne trebaš brinuti za svoju socijalnu perspektivu.
Razum je uvijek sloboda logičnog znanja za ugodno samoodržanje, biranjem sadržaja za sebe, od izobilja koja nudi priroda i prostor.
Vrijeme koje mnoge brine, nikada nije problem ako znaš razumom ostati u miru.
Zbog svega što se može dogoditi svakog trenutku u tvojoj životnoj sredini, ne trebaš biti čistunac, jer je dovoljno ako brineš o čistoj krvnoj slici, jednostavno dahom na nos, pijenjem destilirane vode i žive hrane u cijeđenim sokovima od voća i povrća ili salatama.
Osjetilima je dovoljno samo da si budan danju i da ih odmaraš noću.
Svim stanicama je dovoljna čista krv i limfa.
Sa znanjem tebi ništa nije potrebno da bi posebno uživao u nečemu, jer bi pokvario mir.
Tako u miru najbolje razumiješ sve u doživljaju iznutra.
Zar to nije najbolja perspektiva u životu za svaku osobu?
Za mir je posebno važno što ga ne moraš nikome govoriti jezikom.
Uvijek kada imaš potrebu nešto govoriti, u stvari djeluje punjenje iz organizma i tako se formira svaki glas da se njime oslobodiš viškova.
Ako pažljivo slušaš kada netko govori, točno razumiješ što on želi.
Tko je miran, njemu ništa ne fali, on sve voli.

- 03:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 18.06.2014.

PROSTOR

PROSTOR
Stvarno jedinstvo materije prostor apsolutna konstanta slobodne vječnosti. Za stvarno postojanje ne postoji izraz jest ili nije, jer je neponovljivo, nevidljivo, bez prisustva u pojavi.
Ništa u prostoru ne može biti apsolutno, zbog čiste svijetlosti koja pripada svakoj individualnoj vremenskoj pojavi s gravitacijom vrtnje.
Prostor je 100 % definiran univerzumom, tako što je početak i kraj u svakoj točki.
Pojave su od sjaja inteligentne moći prostora, koji ujedno njima služi za put i smjer potpune ovisnosti od idealne materije i pročišćenje u njoj.
Čista svijetlost vakuumom spaja stvarno i stvarnost, tako se priroda održava elementarno fizički, silom energije i skupa čini inteligentnu moć bez djelovanja.
Upravo je to sloboda postojanje bez stvarnog djelovanja čistoće, jer individualno nju potvrđuje.
Samo razum logikom slobodnog znanja potpuno koristi inteligenciju.
Teoretske pretpostavke samo služe za manipuliranje.
Moje pisanje nema nikakve veze s mojim mišljenjem i to većini nije jasno, ali kada postigneš iskustvo da bez misli imaš odgovor na svako moguće pitanje, tada se bez ostatka jasno možeš izraziti, iako se s tim nitko ne mora složiti.
Spreman sam dokazati da je svijet ograničen samo na sunčev sistem, tako što svatko može provjeriti objektivno i inteligenciju iskustvom nulte točke, kada jedino razumiješ jasno.
Kada oslobodiš sva slova, brojeve, simbole, pojmove, tebi samo ostane potpuno jasan doživljaj.
Kako se to radi?
Jednostavno sve stanice organizma, krvnu sliku i limfu, dovedeš u sklad nulte točke, kada u libeli mozak i spolovila jednako znaju jednu sliku i to je misao za slobodan intelekt inteligentnom logikom znanja.
Odgovori na pitanja o postojanju jasni su od sjaja enzima u krvi, usklađeno s hormonima limfe.
Razum logičnim znanjem nije svijest napuštenog tijela u duhovnoj nirvani, jer to nema nikakvog smisla prema doživljaju koji je uvijek fizički u materiji općenito.
Svaki razina čistoće uvijek je fizičko stanje materije, ne može biti metafizika psihološkim prividom.
Život nije sukob ograničenih mišljenja dvoje ljudi ili svih, nego revolucionarna potreba da se svi jednako služe razumom.
Kako?

Jednostavno istim redom koji primjenjuješ kad nešto posebno želiš ostvariti.

- 10:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA ZNANJA

LOGIKA ZNANJA
Sve je samo fizika, ali i samo materija 100 % PROSTOR. Bilo koja informacija u prostoru, njega narušava u čistoći svijetlosti i tako počinje individualna gravitacija svake pojave ili vrijeme. Znači pravo vrijeme je uvijek individualno, za nas trenutak ili cent. Ovo linearno vrijeme od točke A do B, je sistem za mjerenje i opću orijentaciju. Na taj način sve objektivno razumiješ logično znanjem točke, jer samo tim uvidom imaš jasnoću svih slika kao u ogledalu. Međutim razum nije sjajno ogledalo, jer opažaš svašta, nego je ogledanje kroz čistu krvnu sliku i to doživljajem.
Ujedno osjetila služe da pri svakoj budnosti opažaš bez oduševljenja, sentimentalnosti i osjećanja emocija, zbog materije koja je jedno. Ovo je bitno za sklad organizma prema svakoj stanici, organima, funkcijama i to je moguće fluidima krvi i limfe.
Osjećanja te čine sebičnim prema emocijama i stalno imaš nove želje za punjenjem tijela bilo na koji način i pražnjenjem u govoru jezikom ili seksualno orgazmom.
Otvaranje rupa na tijelu, posebno usta nije zdravo za karakter ponašanja krvi i limfe, što se prenosi na znanje.
Tako dolaziš do jednostavne spoznaje i potrebe punjenja tijela samo koliko je potrebno i to čistim sadržajima.
Intuicija, pamćenje i mašta nisu potrebni razumu. Potreban je samo običan red u prihvaćanju svega što je prirodno bez zbrke i sile energije koja smeta.
Ni u kom slučaju materija nije metafizika, bez obzira na vakuum, informacije, vibracije, ione, fotone, elektrone ili sve elemente prirode.
Psihologija se javlja kao zbrka kada se u čistom organizmu tijela pojavi bilo koje punjenje, jer i ono ima vremensku gravitaciju djelovanja svojom silom energije, što je svakako negativno na sklad organizma sa optimalnom čistoćom i brojem prirodnih stanica.

Svaka teoretska pretpostavka temeljem mišljenja, sujeta, vjera u nešto, duhovnost, moral zbog društvenog sistema, taština zbog neznanja roditelja, ovisnost zbog loših navika, uživanje na račun života, samo su kolateralna šteta viškova bilo čega u organizmu tijela.
Živi organizam tijela individualno je sam sebi dovoljan za održanje u životu, svojom gravitacijom vrtnje fluida krvi i limfe. To je potpuna ovisnost od sunca kao izvora svega.
Minimalna ovisnost od prirode svodi se na zrak, vodu, hranu i budno opažanje, ali sve to može biti dobra navika razumom bez zbrke, jednostavno uvijek kao volja koja privlači svaku želju.
Relativnost objektivne prirode ne smeta razumu i logičnom znanju, da je ipak samo prostor stvarno, a sve ostalo stvarnost u istoj materiji.
Slova, brojevi, kao simboli su jasno u izražavanju, sam kada ih znaš složiti od doživljaja. Strujanje krvi nameće potrebu da li ćeš izgovoriti slovo A ili R. Znači ti govoriš samo ono što misliš, a to su tvoje želje, to nije razum, jer on ne govori, on je tvoj doživljaj i logično znanje.
Ni jedna maska neće osloboditi informacije i one će tebe mučiti u mislima.
Sve što govoriš u skladu s kulturom, a želiš nešto drugo, upravo to drugo će tebe proganjati da ne razumiješ logično i osjećaš emocije kako nisi slobodan.
Emocije su uvijek neprijatan poremećaj karaktera u strahu, pohlepi, neiskrenosti, mržnji ili ponosu, zato jer ne dopuštaš svoje usklađenje.
Ništa u životu nije bitnije od tebe samog, imajući u vidu trenutak kad si rođen.
Ako imaš loše navike, nije red da se zbog toga mučiš u neznanju do kraja u životu.
Mrtve stvari su lijepe po formi ako ih nalickaš. Živim organizmima ljepotu daje karakter imuniteta održivosti u odnosu na čistoću prostora i na parazite vremena, jer svaka pojava u prostoru čeka svoju priliku da nešto prigrabi za sebe.
Ljudsko biće razumom u logičnom znanju nema što grabiti od prirode, nego se stalno čistiti prema njoj. Bilo koje uživanje za posljedicu treba pročišćenje i vraćanje razumu, ako želiš zadržati logično u znanju.
Mnogima objektivna priroda nije logična, jer žele i misle nešto drugo uraditi s njom.
Uporno navikavamo djecu da uživaju u mrtvoj industrijskoj hrani i od njih očekujemo da postanu zdravi ljudi, što svakako nije moguće.
Društvo, vjera i sistem novca kulturom čovjeka isključuje iz slobodnog doživljaja, jer on misli da je najprije ovisan od nebitnih stvari u životu.
Većina pretilih, mršavih, bolesnih i nezadovoljnih ljudi je zbog toga što nemaju slobodu dana i noći, da se svatko ostvaruje kroz sebe, a ne kroz društvo, crkvu, novac i tajnu.
Ako jednom možeš imati mir od razuma, logično znaš da to možeš ponavljati stalno.
Guranje nosa u svašta i punjenje organizma svačim na usta, tebe dovodi u beskrajnu zbrku misli, kada ćeš umišljati svaku svoju ograničenost i za utjehu raditi sve što nije u redu.
Kada spavaš i kada se kupaš, razumiješ koliko ti godi sloboda bez ičega.
Kada si gladan samo to misliš.
Ali kada si sit svega, kada ne znaš što radiš, sam sebi postaješ problem.
Problem je kada si uopće bitan i kada se s tobom netko treba baviti, iako si odrasla osoba.
Problem je što pored svih iskustava nemaš razum slobodnog znanja, nego i dalje misliš da je noć bolja za uživanje od odmora, zato jer u ogledalu umjesto jasnog pogleda, misliš nešto drugo.
Ako život nije jednostavno u doživljaju kao razum, uradi nešto za čistu krvnu sliku, a to ćeš najprije postići pijenjem destilirane vode, jer je ona živa i neumoljiva. Sa njom nema uživanja, jer je savršeno čista i sustavom organizma prolazi agresivno, otvarajući sve pred sobom i grč sfinktera spolovila, čime te spašava od sile energije ludog nagona prema punjenju sadržajima i pražnjenju orgazmom, jer to ne bi bilo zdravo ponašanje.
Kad piješ destiliranu vodu, moraš biti budan i razuman, jer najprije moraš pišati onoliko često koliko te ona tjera. Ujedno je bitno da nikada ne gutaš kuhinjsku sol, nego samo prirodan natrij iz živog povrća.
Organizam sam razumije kada je potrebno jesti slatko, slano, piti vodu ili disati zrak. Fora je samo voditi računa o potrebi organizma i to jednostavno razumom doživljaja volje.
Recimo za tri dana već sebe možeš naviknuti na red, a za deset dana možeš promijeniti krvnu sliku.
Za promjenu izgleda i vraćanje organa u red trebaš puno vremena, ali ako razumiješ da će destilirana voda i to popraviti, imaš volju osloboditi se sebičnih osjećanja i uživanja u emocionalnoj nezrelosti.
Onoliko koliko destilirana voda slobodno pada niz tijelo, tebi se razum podiže strujanjem krvi od spolovila prema mozgu i obrnuto.
U tjesnacu grla krv iz glave i tijela se najbrže usklađuju kao u nultoj točki i ujedno prirodni jod tiroidnih žlijezda postiže pročišćenje, što je bitno za karakter i imunitet.
Želje od vrtnje krvi kroz organizam, spiralama glave i tijela, u tjesnacu grla postaju volja, jer je prirodno tako postavljeno za jasnoću i misao intelektom slobodnog logičnog znanja.
Sve se odvija trenutkom u točki, zato nemaš potrebu posebno brinuti za nešto.
Ako si nešto uradio zbog neznanja, još dok imaš vremena oslobađaj se pogreške.

- 04:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.06.2014.

RAZUM

RAZUM
Ako osjećaš emocije i ne možeš se jasno izražavati o svemu, tvoj problem je u sluzavoj krvi i limfi slabijeg imuniteta.
Inače razum je ugodno opažanje i objektivno iz prirode logično znaš samo od doživljaja iznutra.
No s punjenjem hrane ili mentalno, želje postaju prepreka razumu i tada misliš svašta, ali ostaješ bez jasnog odgovora.
Strujanje krvi je osjetljiv doživljaj na najmanji udah zraka i još ako uživaš piti i jesti, tvoji problemi su veći.
Razum se svodi na čistu krvnu sliku i prazno tijelo.
Kod odraslih osoba postoji problem starije kože i krvnih žila, čime je razum otežan, jer su to slojevi ili folije, mnogo mutnije od sjaja na vodi ili u ogledalu.
Teško je odrediti što je umjerenost u hrani, zato je najbitnije disati stalno na nos, piti destiliranu vodu i jesti živu hranu, u vidu ukusnih salata, još bolje cijeđenjem sokova. Sve što bolje pripremiš hranu da se ne zadržava u probavi, tim prije jasnije razumiješ i logično znaš sve.
Čista svijetlost ne pomaže od sunca, ako je tvoja krv sluzava i usporena u odnosu na doživljaj, nego moraš misliti i osjećati razne emocije od kojih se ne osjećaš dobro i gubiš volju.
Razum nije tvoj ako netko drugi logično zna a ti i dalje vjeruješ i misliš, jer si ograničen, ovisan od uživanja i imaš loše navike.
Razum nije svijest, duh, misli, nego stvarno strujanje krvi kroz organizam, naglašeno kroz spolovila, srce, grlo i mozak, čime se postiže jasnoća.
Džabe ti sve u životu ako ne razumiješ svoje potrebe i druge ljude, nego se bahatiš u svemu lošim karakterom.
Možeš imati novaca, diplomu, položaj, uživati, ali ako ne razumiješ objektivno i logično ne znaš, ostaješ ograničen i to se lako primjećuje.
Sujeta, vjera, moral, duhovnost i loše navike neće popraviti tvoj razum.
Dobre navike su jednostavnost u svemu kroz razum logičnim znanjem.

- 06:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SAMOODRŽANJE

SAMOODRŽANJE
Uvijek je vrijeme problem u održanju svake pojave.
No pravi problem je neznanje, jer za održanje nije potrebna energija, nego čistoća organizma.
Tijelo je formirano u trudnoći u stanju vakuuma i krvi. Po rođenju tijelo se treba samo održati vakuumom krvi iznutra.
Potrebe u hrani, vodi i zraku su minimalne za čistu krvnu sliku.
Kada razumiješ objektivno, bez obzira na relativnost, logično znaš da je prostor stvarno, a sve pojave su individualno vrijeme u kome se ostvaruju vlastitom gravitacijom vrtnje.
Sve se odvija kao stalna suprotnost dana i noći.
Slika u ogledalu je lažna od ravne uglačane površine. Razumljivo je logično samo doživljeno iznutra bez mišljenja za uživanjem u oduševljenju, punjenju tijela ili posjedovanju stvari.
Zbog slobodnog mišljenja mnogi vjeruju, sujetni su, moralni i tašti, iako su osjetila slobodna u opažanju, kao zrelo logično znanje bez ometanja mislima.
Samoodržanje je ugodno, ne treba biti strah ili drugi poremećaj karaktera.
Zato je bitna prehrana i čista krvna slika.

- 04:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NASILJE


NASILJE
Živi organizam tijela osobe nije nasilan kada razumije potrebu slobode svega stvorenog i temeljem tog znanja ovisi od prirode samo koliko je potrebno za održanje, bez ikakvog uživanja.
Ako pored osjetila misliš želje, postaješ nasilan iako imaš pravo na slobodno mišljenje.

- 04:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OBJEKTIVNO LOGIČNO

OBJEKTIVNO LOGIČNO
Ako išta može biti idealno, to je logično uvidom iz točke, jer bez ostatka vremena prati pogledom sve objektivno.
Zato je slobodna logika znanja ravna inteligenciji.

Logično je jasno kao slika u ogledalu ako razumiješ objektivno ili znaš kao ranije iskustvo. Relativnost objektivnih uzroka i posljedica promjena, razum prirodno prati.
Objektivno je logično, razumiješ ga i znaš ako imaš čistu krvnu sliku, budnost i prisutnost.
Kada razumiješ logično svoju gravitaciju tijela, sve objektivno iz prirode je jasno iskustvo, zbog čega ne moraš misliti relativno, jer to nema kraja niti je zdravo. Uzroci i posljedice su beskrajne promjene ponašanja gravitacije pojava, a to nije tvoj problem.
Kao nebo i zemlja, kao sunce i iskra, kao dan i noć, kao pogled i uvid, kao točka i trenutak, kao prostor i vrijeme, objektivno logično razumiješ samo ako jedna materija u jednoj budnosti kroz jednu inspiraciju i jednu jasnu misao postaje jedno iskustvo znanja.
U tom slučaju relativnost promjena na pojavama nije bitna, jer razumiješ uzroke i posljedice, razumiješ fizičku nagu, silu energije i moć inteligencije.

- 04:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ENERGIJA


ENERGIJA
Zbog teorija i većine ljudi koji misle da je punjenje tijela potrebno zbog energije, razum logičnog u znanju je suprotno.
Radi se o potrebi čistih fluida u materiji tijela, jer je red oblikovanja istog bio takav.
Energija je potrebna van organizma, a ne iznutra.
Ujedno zbog energije moraš uživati što nije zdravo ponašanje.
Zbog energije nije moguće razumijevanje objektivnih pojava u logičnom znanju kroz doživljaj, nego moraš misliti bez kraja i sve više ovisiti od psihe.

- 04:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KRV

KRV
Zbog destilirane vode i enzima krv se ne kvari.
Hranljive tvari u krvi potrebne organizmu su strukture iona svih elemenata. Od njih se stvaraju fotoni i enzimi za hormonsku zaštitu limfom.
Strujanjem krv hrani, grije i hladi organizam.
Ujedno krv informatički podržava rad unutarnjih organa, njihovih funkcija, posebno osjetila.
Čista krv u zdravom i vitalnom tijelu, razum je logikom slobodnog znanja od opažanja osjetila.
Zbog punjenja krv postaje sluzava, usporena i jasna misao postaju misli, tako što volja prelazi u želje.
Bez čiste krvne slike djeluje prolazno vrijeme, što nije zdravo ponašanje, nego poseban karakter u strahu, pohlepi, neiskrenosti, mržnji ili ponosu.
Prirodno strujanje krvi u organizmu znači razumijevanje gravitacije tijela. Kada je iznutra punjenje razum je usporen na umišljanje nečeg drugog.
Od klice sjemena, kao iz točke izvora, živi organizam tijelom se razvijao u trudnoći od krvi majke.
Taj obrazac se nastavlja po rođenju, tako što razumiješ potrebu održanja čiste krvne slike preko pravilne prehrane i kreativnosti.
Volja i zdravlje su dovoljna radost za zdravlje, vitalnost i dugovječnost bez straha od prolaznosti u vremenu.
Krv je svakome inspiracija i doživljaj. Afirmacija je nešto drugo, vezano za socijalni status u društvu.
Fizička snaga, sila energije i moć čistoće, jedna je materija za samospoznaju i samoostvarenje sebe, kroz iskustvo znanja, tako što red znači mir, kao što dan znači noć.
Gravitacija u prostoru i vrtnja u vremenu nisu problem za razumijevanje svake pojave, tim prije što pogled i uvid mogu biti nulta točka ili libela sklada vremena u prostoru.
Sve čisto ne ovisi od vremena. Sve zarobljeno predstavlja negativnu silu energije, u tijelu su to želje da se oslobodi nagon.
Sve se postiže prehranom i krvnom slikom.
Teoretske pretpostavke nisu nikome potrebne za doživljaj, koji je dovoljan za logično znanje.
Ako se svatko individualno ostvaruje, ne moraš ovisiti od brzine kojom se ostvaruješ u vremenu.
Kroz svoju krv se ostvaruješ i njome postaješ jednostavan u životu ili komplicirano želiš uživati na račun magle koju stvoriš gutanjem mrtvih punjenja i oduševljenjem bez potrebe.
Tko je navikao na uživanje kroz krv, praktički nije zdrav i ne razumije logično što su potrebe živog organizma.

- 04:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SJAJ

SJAJ
Živi sjaj stvarno od sunca i reflektirano od površine vode, najčišće od destilirane koja se ne kvari.
Sjaj od ogledala, uglačanih površina, plemenitih metala i dijamanta je mrtvilo, kao što električna energija nije moć nego sila koja ubija.
Sjaj u živom organizmu ljudskog bića je od fluida čiste krvne slike i limfe. To je svijetlost kroz misao i razum logičnom inteligencijom slobodnog znanja, bez ostatka za misli u odnosu na opažanja osjetila.
Toplina kojom živi organizam zrači tijelom, njegova je prirodna zaštita, imunitet i ponašanje usklađenim karakterom.
U sistemu vrijednosti novcem, dijamant je najskuplji, iako ga nema u prirodi. Ono čega ima u izobilju je voda i vegetacija, što većini ništa ne znači u životu, zbog želja za uživanjem u sjaju koji samo pojedinac misli psihom.
Život je sam po sebi jednostavan kao ljubav, mir i radost u slobodnom znanju i kreativnosti.
Sjaj u očima je dokaz energije od mrtvog punjenja iznutra.
Oči životinja sjaje noću jer se pretjerano plaše.

- 04:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Pogled u objektivno opažanjem osjetila, strujanjem krvi kroz organizam, u tjesnacu grla postaje razumljivo jasno kao logična slika koju znaš iz prirode. Tako se šire iskustva znanja od rođenja.
Zbog gravitacije punjenja zrakom, vodom, hranom u tijelu i mentalno u glavi, krv je usporena i jedino u tjesnacu grla ostvaruje prirodnu brzinu, koja je bitna za razum.
Tako se postiže sklad između krvi od opažanja osjetila i krvi od punjenja. Znači fizička snaga i mentalna sila postaju moć uvidom iz točke, kao u libeli.
Prisutnost u nultoj točki je jednostavna dahom na nos i zatvorenim ustima, još bolje ako vibriraš glasnicama govor umjesto misli, jer su one naporne kao magla bez odgovora.
Slično tome mačka prede i golub guče.
Živi organizam je individualna materija bezuvjetno u prostoru, u kome se usklađuje gravitacijom svoga vremena prolaznosti.
Teorije krivo tumače relativnost i ona se odnosi na promjenu gravitacije svake pojave, čime se objektivna forma mijenja, ali to ne smeta logičnom znanju.

- 04:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV
Čista je i pjeva onoliko koliko je razumiješ u logičnom znanju kroz potrebe krvi u organizmu, svakog trenutka u doživljaju volje kojom se raduješ bez razloga.
Zbog ljubavi ne moraš biti ovisan od nekoga ili nečega, jer znaš u životu si komadić jedne materije i samo čistoćom iznutra sebe ostvaruješ.
Ako razumiješ gravitaciju i suprotnost dana i noći, znaš da objektivno ostaje logično i zbog relativnih promjena uzroka i posljedica.
Ljubav nije teoretska pretpostavka, poezija, umjetnost, želja, nešto, sujeta, vjera, moral, taština, ovisnost, navika uživanja, nego čista krvna slika u vitalnom tijelu o kome samo ti vodiš računa.
Ljubav ti uzvraća da ne misliš, da ne pamtiš, ne sjećaš se niti maštaš, jer je sve objektivno tebi razumljivo u logičnom znanju.
Ljubav nije osjećanje emocije ili intuicija, nego nesebično oslobađanje svega što je višak iznutra.
Samo prirodne stanice organizma tijela nisu višak, sve drugo jest.
U ljubavi gravitacija krvi i rotacija kroz organizam i tjesnac u grlu, kao u nultoj točki prevode želje u jasnu misao kojom razumiješ logično, zato imaš volju.
Ljubav je doživljaj sunca u tebi, bez obzira na prostor i vrijeme, jer sve što znaš, tebi je uvijek jasno.
Na kraju ljubav je samo znanje da ne misliš veće uživanje od života.
Čist zrak, živa voda i eliksir u ustima su najbolji sadržaji za ljubav. Sve ostalo je prisutno od sunca, zato ne moraš posebno ovisiti ni od čega. Sunce stvarno, čistom svijetlošću, tebi je neograničeno vrijeme u životu. Ono je potpuno hladno jer moć inteligentne čistoće nije sila energije, ali zbog toga u prirodi svog tijela imaš ugodnu toplinu zbog strujanja fluida krvi i limfe, kojom pratiš kreaciju.
Informacije od čiste svijetlosti sunca, za osam minuta puta postaju vibracije i sjaj na površini vode, što tebi čini ugodno zračenje za opstanak.
Destiliranom vodom u prehrani postižeš čistu krvnu sliku s jasnom definicijom enzima i hormona limfe, što sve skupa razumiješ kao doživljaj vlastitog sklada. To je nulta točka ili libela prirodnog karaktera u ponašanju.

- 04:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.