četvrtak, 26.06.2014.

ŽIVOT

ŽIVOT
Prostor stvarno inteligencija.
Čista svijetlost neutralno vakuum.
Vrijeme vibracije i energija informacija gravitacije individualnih pojava.
Sve je kao u ogledalu doživljeno stvarnim ogledanjem u trenutku, kada točka univerzuma inteligentno cijelim hologramom potvrđuje logiku objektivno relativne prirode.
Razum su sve želje u jednoj inspiraciji, kada sve misli postanu jedna misao jasna kao iskra, za prirodno iskustvo slobodnog znanja.
Živi organizam tijela je od jedne materije individualno fizičkom snagom, silom energije i inteligencijom moći budnog održanja u životu.
Jasnoća ovisi od čistoće gravitacije prema stvarnom izvoru idealnog prostora.
Razumiješ logično samo ako svu pažnju posvetiš trenutku usklađivanja uvida sa pogledom ili razmišljanjem u analizi nečega.
Ako razum logike blokiraš mislima na nešto drugo, u tom trenutku logično nije bitno, potisnuo si ga u drugi plan, što nije zdravo jer karakter krvi reagira negativno, usporenjem gena spiralom inspiracije.
Sve drugo što misliš zapravo je punjenje iznutra, koje smeta u radu organa i njihovih funkcija.
Važno je puniti tijelo samo potrebnim sadržajima, jer svaki višak samo je šteta.
Svaki višak u organizmu tijela se taloži kao sloj ili folija vremenske pojave, kao nova gravitacija koju znaš kao starenje.
Inteligenciju koristiš samo kada potpuno predaš tijelo prostoru u potpunoj ovisnosti, a nemaš potrebu neke druge ovisnosti.
Ovisnost od prostora je kreativnost i logičan put razumijevanja svega u životu, bez straha od prolaznosti, starenja i smrti.
Prave vrijednosti stanu u doživljaju razumom. Na suprotnoj strani je smrt, u smislu svega negativnog.
Tko drži do duše, taj osjećanjima emocija zagovara smrt kroz neodlučnost, sebičnost, boli i bolesti, uvijek u poremećaju karaktera ponašanja.
Da bi koristio inteligenciju, najprije trebaš biti budan a onda se pomjeriti korak s mjesta prostora, zbog treće dimenzije uvidom.
Recimo pogled u sliku ogledala samo vidiš dvodimenzionalnu sliku, zato za jasnoću logične slike trebaš stvaran doživljaj trećom dimenzijom iz sebe.
Misli su tvoja bitnost koju izaziva punjenje. Optimalno tijelo prirodno nije sebi bitno, jer je tako stvoreno.
Čistoća optimalno prirodnog tijela slična je onoj po rođenju.
Mršavost ili pretilost su odstupanje gravitacije od prirodne vitalnosti, što kvari karakter ponašanja, jer je u pitanju jasnoća doživljena razumom strujanja krvi.
Inteligentan si samo kada svakog trenutka boraviš u točki. Tada ne misliš nego razumiješ i logično znaš sve. Tada nisi sebičan, ne uživaš, imaš vremena, razumiješ potrebe drugih i svega stvorenog, jer je ipak jedna materijalna kreacija svijeta u pitanju, bez obzira na fizička stanja pojava u njoj.
Kada ne uživaš razumiješ logično jasnije.
Kada uživaš sva pažnja tebi guta vrijeme na odjeću, frizuru ili punjenje iznutra. Svako oduševljenje je negativna strana i protiv sebe, jer za red trebaš mir sklada u libeli nulte točke.
Mir je ujedno maksimalno ubrzanje krvi. Jer kad inspiracija daje volju, tvoje misli želje postaju razum.
Navika na igru iz djetinjstva isključuje bitnost tijela i to je zdravo ponašanje.
Za jasan doživljaj bitan je razum, a ne sila energije koja ubija. Zato energiju trebaš svoditi samo na stvarne potrebe.
Energija je uvijek kad te strah, pohlepan si, neiskren, mrziš ili se ponosiš. Ujedno su to osjećanja sujete, vjere, intuicije, emocija sjećanja ili mašte.
Razumu ne treba ništa, samo inspiracija volje.
Budno meditiranje je razum kada ne moraš zauzimati idiotski položaj lotosa tijela. Položaj lotosa u meditaciji nije logična igra u intimi sa svima, zato nema nikakvog smisla u odnosu na kreativnost.
Ujedno razum je inteligentna logika i nikada nije buđenje svijesti duha u nirvani, mislima metafizikom psihologije.
Jasno je samo od sjaja kao s površine vode, ali to možeš očekivati kada imaš čistu krvnu sliku.
Info brzina strujanja krvi kroz organizam, može približiti trenutak pažnje u svakoj točki prostornog tijela i tada ono ne smeta inteligentnoj logici.

- 03:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.