ponedjeljak, 23.06.2014.

RAZUM

RAZUM
Svatko u životu doživljava organizam svog tijela, prirodu i šire, iskustvom znanja slobodne logike u trenutku pogleda i uvida objektivne fizičke realnosti materije.
Razum je jasnoća doživljaja.
Problem većine ljudi je ograničen razum zbog misli. Zbog slobodnog mišljenja svake osobe, u svijetu još nemamo jasne definicije o pojavama u životu, iako je 21. stoljeće, jer nitko ne priznaje logiku, navodno je sve metafizika i psihologija.
Naravno tko razumije jasno zna da ništa u materiji nije izvan fizičkog stanja reda konstante čistoće i pravde.
Misli su neizbježna kolateralna šteta svakog punjenja u organizmu. Najmanji udah zraka mijenja iznutra karakter ponaša krvi, zbog uzroka i posljedica gena u strujanju, što nazivamo inspiracija.
Ti možeš biti dobar majstor struke i ujedno nerazumna osoba s lošim karakterom ponašanja.
Umjesto razuma mnogi se služe intuicijom, osjećanjima emocija, pamćenjem sjećanja ili maštom.
Zbog društvene kulture ljudima je nametnuta pamet umjesto razuma, u smislu opće poslušnosti prema administraciji i zakonima, više kao afirmacija za socijalni status.
Sujeta, moral, vjera i taština, ograničavaju osobu prema razumu, jer su to jake navike u odgoju iz djetinjstva.
Po vertikali strujanja fluida u organizmu tijela, kroz organe i njihove funkcije, posebno se ističu pet stanja od svih elemenata.
Netko je to nazvao teorijom pet elemenata, zato što nije dovoljno istražio o čemu se radi.
Zbog čistoće krvi i limfe, karakter ponašanja se javlja u obliku straha, pohlepe, neiskrenosti, mržnje ili ponosa.
Izražene suprotnosti u organizmu su između mozga i spolovila.
Usklađenje zamišljene spirale genom u krvi kroz glavu i tijelo, dobiva nekakvu nultu točku u tjesnacu grla i tada razumijevanje postaje najjasnije.
Genetska struktura predstavlja jasnoću razuma i ona se mijenja svakog trenutka.
Inače gen je sjaj ili iskra čiste svijetlosti sunca, u vidu plavičastog kristala leda destilirane vode u krvi.
Zbog genetske strukture osoba mijenja gravitaciju tijela kroz mršavost ili pretilost.
Nameće se zaključak pravilne prehrane u odnosu na potrebe organizma tijela. Krvna slika je direktno ogledanje razuma. Uživanje u hrani nema nikakvog smisla, zbog razuma, zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti.
Sve što je nalickano na površini kože, nije genetski sjaj niti razum iznutra.
Lijepo na površini više je maska skrivenih slabosti kojim se osoba služi.
Industrija ide na ruku romantičarima, na stil uživanja, ali na štetu ponašanja što je postalo nepodnošljivo nasilje, upravo onima kojima je stalo do glamura ili raja.
Jednostavnim ljudima razum daje logično znanje i njima ništa ne smeta.
Postojanje društva, crkve, novca, razum čovjeka stavlja na nižoj razini od instinkta životinja i fotosinteze biljaka. Ovo tim prije jer malo tko zna čime treba puniti tijelo.
Sluđivanje prirodnih osjetila raznim efektima i uživanje u okusima, rade svi koji misle život za nešto drugo, od same materijalne kreativnosti samospoznajom kroz samoostvarenje.
Kroz duh svijesti istok i zapad pokušavaju mijenjati uloge, kao kada bi to moglo promijeniti u odnosu dana i noći jednog izvora sunca.
Tko bježi od sebe, sebičan je prema osjetilima, zato za kaznu misli da mora puniti tijelo i uživati kao duša u raju. Svi koji tako rade nisu jednostavni i samo im želim da čim prije dodirnu dno neznanja, da se vrate razumu vlastitog doživljaja.
Ako nemaš povjerenje u život, nije moguće da ćeš mrtvim punjenjem organizma popraviti razum i logično znati da crno bijelo nisu boje. Upravo kada u svakoj boji najprije vidiš crno bijelo, postaješ jasan sebi i drugima, jer je to vraćanje u prirodnu jednostavnost dana noći ( bez „i“ što znači sve informacije slobodne) i tek tada razumiješ jasno kao u vakuumu točke vremena i trenutka prostora.
A sve je to jedno od materije.

- 04:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.