bez obrva

nedjelja, 23.04.2006.

KOKA 2: ...

cijeli dan provedoh u ležećem položaju. bilo je i puno sexa. i to onog brzinskog. osim ševe, danas je i dan za puno jest. jest i jebat se. sretan vaskrs. probudila sam se jutros mamurna i gladna. jaaaakkkooo gladna. uvijek kad je takvo jutro ja doslovce mogu cijeli dan sjediti i jest. tako sam za doručak pojela tri ogromna čevapa u lepinji, pomfrit i kapule. onda sam naravno morala prileći jer dok sam sve to prožvakala trebalo mi je sat vremena. čak se sljedećih pola sata nisam htjela ni ševiti. onda sam malo odspavala, pa pojela kruha i namaza od paprike i sada upravo željno očekujem lisnato tijesto od jabuka i sira koje moj dragi upravo mijesi. a još moram i neke fine gljive probati jer ću ih sanjat ako ih ne smažem. naravno sve sam to zalila hektolitrom soka od borovnice, a tu i tamo odem do kuhinje sažvakat poneku maslinu...ali dakako ne brinu mene kalorije. jer naravno to se sve da potrošiti jednim dobrim sexom. hehe a za desert- kita u usta.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 19:15 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 22.04.2006.

KOKA2: ...

dragi je pijan. i ja sam isto. skroz. sunce me je ošamutilo,l oči rastočene. vrte se. okolo naoko.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 18:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.04.2006.

Image Hosted by ImageShack.us
- 12:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

KOKA2: ...

krasnog li dana. bubice su opet podivljale. ne znam da li u mojoj pipy ili zraku. postaje toplo i prašnjavo.dragi je smazao one pudinge u tri sata. vrlo su mu godili i dali energije kad je došao s posla. otišli smo se zajedno tuširati, i njegov slatki je podivljao. svršio je brzo i slatko. miš. prije spavanja smo puno pričali. rekao je da je sad u fazi kada mu se ne da ševiti!? popizdila sam. ali pribrano. naime on ne može bez drkanja. to mu je hobi. uradi sam. zašto ne skuplja salvete ili poštanske marke. ma vjerojatno onda ne bih ni bila s njim. ne razumijem kako jedna slabašna drkica od kojih pola minute može biti bolja od sexa. plus neprestano mjenjanje poza, smiješak tu i tamo i ljubav. ne preostaje mi ništa drugo nego da se i ja bacim u drkicu. teško ću to izvesti. sad sam ja pak u razdoblju kad više nemam granica. počelo mi je goditi šamaranje i lupanje po guzi. to me pali. divlja li sam? a dečki očito sa svojim spikama o ludoj ševi seru sami sebi u facu. kad sretnu nekog takvog onda im je sve to čudno. malo se i boje. ali ja se stvarno trudim izbjegavati bilo kakvo misionarstvo u krevetu. jutrošnja ševica je bila ispunjavajuća. u polu snu. oragazam. krik!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 11:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 19.04.2006.

KOKA2: ...

cijeli dan sam ubrzana. čistim. perem suđe. radila sam puding. od čokolade. šlag sam napravila isto. još sam pronašla i onaj kurac u kojeg staviš šlag pa ti van izlaze trakice kreme. nijedna mi nije ispala kako treba. i sladoledni kup sam složila za dragog. komad ananasa i šlaga. opet krivo istisnutog. posipano kakaom. nek se deblja. no meni nimalo ne smeta njegov trbuščić. volim kad je na meni, onako istetoviran cijeli s onim velikim rukama. mmm...
- 17:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 18.04.2006.

KOKA2: ...

moje sisice su jako male. dvojka? bananice...

Image Hosted by ImageShack.us
- 17:11 - Komentari (3) - Isprintaj - #

KOKA 2: ...

kojih lijepih pet popdne. još uvijek sama bauljam po stanu. sad će doći dragi. umoran. možda ću ga izmasirati uljem od naranče. koka 1 mi ga je dala. možda ću mu i odrezati nokte na nogama. to je vrlo zahtjevan posao. uvijek mu odrežem pola prsta, pa dragi cviči kao svinja pred klanje. još je tu i njegov prekrasni trbušćić. trudnica moja. navodno su mu moje sise premale. i ja bih veće. ma o tome sam već pisala. prije njega me njihova veličina nije mučila. ma zapravo me ne muči ni sada, ali ne želim da se one uspoređuju s bananama. nikako. onda ću i ja njega usporediti s nekom duguljastom voćkom. samo ne znam da li u prirodi raste takvo što. možda gmo krastavac?
Image Hosted by ImageShack.us
- 17:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KOKA2: ...

danas sam opet usamljena. dragi mi je na poslu. ja sam već cijelu kuću očistila. premorena sam. čak nisam ni pola kutije cigareta uspjela popušiti. a i sva sam znojna. moram se sad ići otuširati. šteta što dragi ne može sa mnom. baš je slatki ispod tuša. neprestano mu je onda dignut. i onda bi htio samo u šupak. e ne može. poslije svakog tuširanja izvede svoj poznati ples s ručnikom. mrda kukovima i pjeva pjesmicu. preslatko. pomalo bolesno. trbuščić mu se trese a nogice klate. po noći se pak grozno znoji. sav je onda mokar. a mene pali taj miris znoja. ali ništa od sexa u četiri ujutro. čovjek se mora naspavati.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 13:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.04.2006.

KOKA 2: ...

dobar dan narode. poslije dana šarenih jaja, sve se smirilo. i moj želudac. dragi me fino nahranio. šunka u kruhu. perverzija totalna. nisam se na kraju išla napušiti u crkvu. nema veze. ionako sam se ševila prije braka pa je svejedno. a i psujem dosta pa ionako prema bozaniću ne vrijedim baš previše. što se tiče te ševe, mogu samo reći madonna koji orgazam! predivno.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 12:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.04.2006.

KOKA 2: ...

dobra večer. koji tjedan i pol. nisam uopće pisala blog. ni poševila se. u subotu hoću. odostraga. javili mi iz plive da su mi plodni dani na mail. nema veze. i uskrs. rekao je dragi da se idemo napušiti u crkvu u nedjelju. ma ne da mi se to. podsjeća me to na srednju i motanje pljuga pred oltarom. onda se napušiš i gledaš majku božju. jao a da i ne govorim koliko će taj moj dragi pojest mesine ovih blagdana. okretati će se mrtvo janje u nedjelju. možda se i razapne koja hrvatska zastava. napiti ću se rakije i zamišljati da nisam s balkana. bila sam u novigradu prošli tjedan. novigradsko proljeće i hrpa talentirane dječice. svi veseli i sretni crtkaraju. profesori su malo nabrijani previše. na vratima svake radionice bilo je zalijepljeno upozorenje ne ulaziti bez osmijeha. cerila sam se punih dva sata. dragi me zatim bio nazvao. pitao me koliko su stare curice u toj školi. ja mu kažem 14 godina najviše. mislim da mu se odmah dignuo. to su čvrste male sisice i guzice. trenutno je za drkanje vrlo popularna ivana fak a lot i stare babe s izblajhanom kosom i razvaljenom slinavom pičkom. ne znam kako može na to drkati. i nije mi jasno zašto ga toliko zanimaju sise moje mame i pičkica od moje trinaestogodišnje sestre. jedino ga moja nona ne zanima. a i ona je dosadna. počela je nonica gledati playbojeve večeri. i jako je zanima koliko se ja ševim. danas je ustvrdila da ja puno toga dižem. na što je mislila ne znam. a meni stvarno ta ševa hitno treba. počela sam se čudno trzati. treba mi malo akcije. jebenti.
- 23:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 11.04.2006.

koka1: www.markryden.com

obozavam marka i marion..
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

- 23:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

koka1:nesto malo vise o nama...

ko prvo hvala na komentarima! dimenzija,hvala na pohvali!
mi smo 3 frendice, znamo se jos od osnovne skole..
imamo 22 god.. ja sam na 1.god slikarstva na akademiji u milanu, koka2 ce nam vrlo brzo postat prof likovne kulture na filozofskom u rijeci, a koka3 je buduca studentica medicine isto u ri.. ja i koka2 smo iz crikve, a koka3 iz selca..
ajme ja iskopam po svuda slike sto ih stavim na post..volim skupljat sve sto mi je lijepo, neke fotke sam i sama snimila..skroz sam internet ovisnik, svaki dan satima provedem trazec sve i svasta..
ako vas jos nes zanima pitajte.
pozdrav
- 22:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.04.2006.

KOKA 3: volimo se kao bogovi...

Image hosting by TinyPic


pretvorit ću te u perje na vjetru

i spustit te kao jastuk nježno na cestu...

sunce i kiša, moja starija braća neka paze na mene...

čitav svijet me traži... čitav svijet me traži

volimo se kao zmije, kao psi.

volimo se kao bogovi ili cigani.

iz naših glava počinje duga

ljubi me svuda

ljubi me svuda

ljubi me...

kao bogovi

ili cigani
- 16:13 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 08.04.2006.

KOKA 3


Image hosting by TinyPic

grem tancat
- 15:09 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 04.04.2006.

KOKA 3: GRUNGE

čo'eče ne osjećam se seksi, možda zato jer se ne seksam, a kao proljeće je i svi su nešto jeboviti . i zec mi je poludio, trči mi u krug oko nogu.
a nije da mi se ne seksa, nego sam u nekoj emotivnoj krizi s dečkom pa neću iz principa. a ako baš ne mogu izdržat imam pinkija :)))
osjećam se previše grungy. razmišljam da napravim sise, iako dečko kaže da su ionako velike. no da, sad mi je jasna ona koju sam davno čula da ženama sise nikad nisu dovoljno velike kao ni muškarcima njihovi penisići.
ma jebeš to, ako se objese nakon 30-te radim ih bez dvoumljenja. al možda ću tada više voljeti sebe pa neće biti potrebe. a možda su u šumi.
osjećam se ko mali kurt. još mu s ovom kosicom i nalikujem.
- 14:26 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.04.2006.

KOKA 3: depresivni post

nekad se uhvatim kako razmišljam: bože što kad umru svi ti neki strava ljudi koji se rađaju jednom u.
šta kad ode maynard, vedder, sade,lynch...
ja ne želim da oni umru, ja ne želim da itko umre. zašto moramo umrijeti?
super je šta će iza njih barem ostati nešto, a mi, većina nas će otić kako je i došla.
i onda još ta starost. ko da nije dosta šta ćemo umrijeti, nego moramo umrijeti smežurani. gluhi i slijepi.
to mora da je grozno kad ti tijelo i pamet otkazuju. ma ja ću se ukantat čim mi tijelo i pamet počnu otkazivati. a možda i prije budući sam suicidalna.
- 17:32 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>