EMANCIPACIJA IZA VOLANA - U BRLOGU - Blog.hr
EMANCIPACIJA IZA VOLANA - U BRLOGU - Blog.hr

U BRLOGU

četvrtak, 23.03.2006.

EMANCIPACIJA IZA VOLANA

Image Hosted by ImageShack.usŠlagvort za ovu temu mi je dala jedna blogerica koja pisala o tome kakav pritisak doživljava kad joj trube zbog njene vožnje itd. Ali to je jednostavno nevjerojatno. Kako te žene voze!? Dakle - žene za volanom skrive pa jedno 70-80% prometnih nesreća. Evo kako. Prvo! Voze abnormalno sporo i nadasve neočekivano. eeeeej NEOČEKIVANO. u tome leži najveći problem. ona sama nezna di ide. daje desni žmigavac 50 metara prije skretanja ili ga uopće ne daje, pa se ti iza misli. čovik, u automobilu iza, postaje nervozan, frustriran, šalje je u pizdu materinu i kad se konačno zbunjena djeva makne s puta (skrene,sleti u jarak ili poljubi nekakav stup) ko da mi je zadnji par na listiću proša. odlučim si dat malo oduška i konačno ubacit u treću i višu brzinu i normalno - dogodi se sranje - sudar, skupljanje "nevinih" hodača po rubu i slični troškovi. A za sve je ONA kriva, za svu moju nervozu. ONA je međutim već daleko (već koliko daleko može otić, s obzirom kako smrdljivo sporo vozi), a ja jadan ostajem sam sa svojim živcima i plačem. Tako jedna žena za volanom može spizdit tucet i više ljudi u jednom danu, zavisi koliko ima kava, frizera i ostalih terapija taj dan zakazano. Tu ružičastu dozvolu za maltretiranje suprotnog spola posjeduje sve više i više žena. Obuče dosisnjak tako da ispitivač jadan i ne vidi koliko se kvalitetno ona kotrlja po asfaltu i tako položi. Malo sam pažljivije promatrao njihovo ponašanje na semaforu. Zadivljujuće!!! Ima ih više vrsta.
1. tip. totalno skoncentrirane - gleda u semafor ko da joj se Gospa ukazala, mjenjač u prvoj brzini, a pritisak potpeticom na pedalu kumpluga (kvačila) iznosi 500 kg po centimetru. sajla plače od istegnutosti.
2. tip. ležerne - vozi bolje auto, nosi dva bodeža na cipelama (potpetice), ne gleda u semafor uopće i čeka da joj netko trubne kad treba krenuti. za to vrijeme gleducka se u ogledalce, glanjca obrve pljuvačkom i krajičkom oka promatra jel je netko iz susjednog auta snima te mu se intrigantno osmjehne ili mu uputi pogled "šta gledaš kretenu jedan!?", već prema tome kad se zadnji put j....a.
3. tip. nadrkane. misli da zna vozit, a iz bangladeša se vidi da veze nema. Za svaku svoju grešku, koja se događa svako 30 metara, krivi sve živo i mrtvo osim sebe - druge vozače, pješake, djecu, starce, dojenčad, mačke, golubove, trafike i "glupe pijane radnike na cesti koji se bacaju pod njeno auto" i pritom mahnito gestikulira prokazujući rukom glavnog krivca za njenu pogrešku. zapsuje ponekad, najčešće upućene muškom rodu, odbija svaki prigovor na svoj račun.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Uz ove, postoje još neke pasmine i podvrste, ali je i ovo dosta da vidite kako stvari stoje. Još samo nešto za kraj. Žena koja zaista zna vozit vozi bolje 10 puta od bilo kojeg muškarca, samo što ih ima koliko i snjega u africi. pozdrav srdačni. bero
- 15:47 - Napiši (23) - Ispiši - #

<< Arhiva >>