četvrtak, 31.08.2006.

"Kako lijep dan"

Još nisam ni shvatila da si tu,a ti si pobjegao u tami jednog dana...
Sada znam da dodir,osmijeh,pogled,poljubac,zagrljaj,žudnja,drhtaj i prsti koji prolaze kroz kosu...sve to može biti laž i velika gluma!
Uvijek me to iznova iznenadi,ražalosti,slomi...kako više otvoriti svoje ruke prema nećem toplom kada je to toplo zapravo žeravica koja peče i ostavlja ožiljke na mome umornome tijelu?!
Pričao si da sam tvoja,jedina,najdraža,najljepša..tako sam jednostavna,spontana i iskrena...volio si to što sam ponekad vrckava,pomalo djetinjasta,zanesena idejama o spašavanju cijelog svijeta...nasmijavala te moja naivnost i to kako sam škakljiva po cijelom tijelu...sve je to tako bilo ,bez sumnji,jednostavno i tako normalno...ali tako je bilo u mojoj maloj,naivnoj,iskrenoj glavi.
Sada mi ostaje opet moja tuga i prijateljica samoća s kojom sam tako bliska i kojoj ne moram ništa reći...plakati ne mogu jer su suze suhe i kamene...ostaje samo prazan pogled koji gleda u daljinu i ne vidi ništa.
Ne želim te vidjeti u gradu,ne želim glumiti da sam dobro kada nisam,ne želim da patiš kao ja jer to ne želim nikome... Bilo bi najljepše sada zaspati i spavati do nekog novog jutra u kojem će sve biti dobro,mirno,bez talasanja straha i strepnji...Oprostila sam ti jer te ne želim mrziti,ne želim imati ikakve osjećaje prema tebi,ni ljubav,ni mržnju,ni očaj,ni tugu...
Sreća čeka na proplanku novog dana, ne znam kada i ne znam gdje,
ali za mene je predodređena i to je ono što me tjera da svaki dan ustanem na noge i da si kažem:Kako lijep dan!!!

- 21:53 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.08.2006.

Povjetarc na tvom licu

Držim te za ruku u mislima na krilu leptira...
Dah ti je na školjci moga uha i dišeš glasno da znam da si tu!
Ja se smijem jer se volim smijati i ti znaš da sam sretna...
Vjerujem u ovo i nekako mislim da će sve doći na svoje mjesto i da ću se jednog jutra probuditi,rosa će mi kapati niz snene trepavice,a ti ćeš mi donjeti šalicu kave s malo mlijeka jer takvu najviše volim!Želim da mi opet staviš kockicu čokolade u usta i da me tjeraš da pojedem još koji komad pizze..naručio si mješanu jer takvu volimo i ti i ja!
Želim da slušamo Massima kojeg si mi ispržio i da gledamo tekmu i ljubimo se od sreće što su naši zabili gol i da se ljubimo od tuge što su naši primili gol...
Hoću da mi pokažeš svoj grad,želim saznati gdje si pao s bicikla kad si bio klinac i kojoj susjedi si krao trešnje kad su bile najslađe i zabranjene,naravno!
Reci mi da si tu i kada nisi,da me želiš kada si tamo gdje ja nisam..tako je malo potrebno i sve će biti kako treba!
Pišem ti sad ovako,potiho,tajno da ni ne znaš..al želim da osjetiš..ovaj povjetarac koji te upravo okrznuo su moji osjećaji koji su tako nježno strasni i tako tiho glasni da me bole u ovoj tišini..jedva čekam da ih s tobom podjelim!..mislim da bi te mogla voljeti...

- 22:22 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.08.2006.

Kao pijesak u šaci

Imam te,a nemam te… želim te i želiš me… poznam te,a ne znam te kao ni ti mene! Spojila nas slučajnost i što ako tako slučajno nasukani na obali mora nestanemo s prvim valom? Veže nas nešto što ne znam,a ni ti mi nisi objasnio… Spaja nas tajna spona koja je tako tanka da bi mogla puknuti,ali i tako sjajna kao rosa na paučini u svitanje… Nezamjenjiva sam ti,kažeš,a ja više ne znam disati bez tebe.. Nemoj mi otići,utopiti ću se u zraku ako nemam tvog kisika.. nestat ćeš u mraku,kao noćni leptir u krošnji moga stabla.. Drž mi čvrsto za ruku u mislim-da ne pobjegnem ja tebi,ti meni,mi nama…

- 23:05 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

svašta ništa po malo

"RISKIRAJMO,PRISJETIVŠI SE
DA NIKAD NISMO PRESTALI
TIHO VOLJETI ONE KOJE SMO
NEKAD VOLJELI GLASNO."
Oriah Montain Dremer