Dubiozi u čast meni za dušu

29.11.2015.

Ne sičan se točno kad san počela slušat Dubiozu, ali sičan se kad se rodila moja ljubav prema njima. Bilo je to na koncertu u Spaladium areni 1.3.2014 kao dio promocije „Apsurdistana“, na taj izimno kišan dan nisan ni slutila koliko ću zavolit ovaj sedmeročlani bend same pozitive.

Šta se inače tiče muzičkog repertora moje playliste, tamo možete nać sve od Severine do AC/DC-a, šta znači da je i obuhvat muzičkih žanrova koncerta benodva i izvođača na kojima san bila prilično raznolik. Tako da iz tog širokog spektra koncerata izlazi ova usporedba i preporuka. Lipota Dubiozina koncerta se krije u tome šta postoji neka tajna veza Dubioze i publike. Oni se ne moraju zahvaljivat publici šta je tu, ne moraju tražit nešto posebno od njih, ko da se magijom njihovog sviranja i pozitive koju šire s pozornice automatski rasprostrani taj tip ponašanja na publiku. Ne samo to, ovo sad zvuči ko prodaja teleshopom, Dubioza brine i za zdravlje svoje pubilke jer ekvivalent otić na njihov koncert je isti onome da ste proveli nekoliko sati u teratni. Sa njohovog koncerta niko neće otić bez znoja. A osjećaj koji ostaje nakon tog koncerta jednostavno je nevjerovatan, količina pozitivne energije koja vas obuhvaća je nevjerojatna.

https://www.youtube.com/watch?v=EuQLMXyGQOE

Možda je sve stvar ukusa ili ako ćemo prema voditeljici rtl-a okusa, da žena je na tvu rekla okusa za ukus u odjevanju, ali naspram muzički puno jačim bendovima dubioza pruža nešto puno jače njihovi koncerti nadilaze iskustva koncerta i pružaju publici magiju pozitvnih vibri ovog ludog i inovativnog benda, ostavljajući na kraju nadasve iskren odnos prema publici, di nije nužno da im se zahvaljuju dok ih publika iskrenim željama zove na bis povicima: Vratite se, pi**! I zato Dubioza hvala, za iskakanje iz svijeta standarda za uvijek više i jače!

Oznake: Dubioza Kolektiv, koncert

<< Arhiva >>