Kako biste se vi osjećali da vas slikaju gole?

16.06.2014.

"Ne mogu ja igrače povući za uši i narediti da vam i dalje budu na dispoziciji nakon što ste to učinili njima i njihovim obiteljima. Kako biste se vi osjećali da vas slikaju gole? - Dečki su rekli ne, a vi znate zašto. I riješite to među vama. Vrijedi li silenzio do sutra ili do kraja prvenstva, ne znam. Respektiram mišljenje svojih igrača, znam da samo radite svoj posao i dosad ste bili izuzetno profesionalni, no sada ste uprskali stvar. Te je slike vidio cijeli svijet," kazao je hrvatski izbornik. (Hina)


Tururuururururrurururu, svjetsko nogometno prvenstvo. Jedino doba godine kad se na televiziji mogu nać dobri filmovi, kako bi bili dobra konkurecija utakmicama na drugom. Ono doba godine kad nema Milnavoića, BDP, plastičnih boca, nezaposlenosti,..... Da da portali su puni samo sudačkih odluka, rezultata , komentara i miljun hrvatskih trenera i izbornika s titulom ja bi to bolje. I onda se naši junaci, ponos i dika zemlje ' RVATSKE male skinu goli. A sramote?!

Pitan ja Vas jel realno da ako ste poznata osoba ( kao sportaš, pjevač, glumac itd...) da ako se skinite goli na polujavnom mistu da će vas neko od novinara slikat. Hmmm 2+2 je jednako 4, šta nije? Dobro oni su sportaši i možda ih nije išla logika u školi. Al to je isto ko kad neka poznata snimi pornić i kaže da nije tila da izađe u javnos, piihh da nisi tila koliko ja nisan tila otić doma i kupat se u moru, umisto udisat smog. S druge strane možda je našim izabranicima logika i više nego jaka, pa su odlučili napravit malu glupost s kojon se sad lipo mogu rišit novinara, a ako izgube od Kameruna, bit će to vrlo vjerovatno zbog psihičkog pristiska golišavih slika.

U svakom slučaju na radost mnogih žena diljem svijeta, pokazali su se oni tako od majke rođeni i šta sad, koliko ćemo dana još o tome pričat? Iđemo dalje......

U ciloj strci baluna i golih slika po internetu , BDP je opet pa, kava će poskupit, a Jadran ostat bez ribe, Nedamo tete čistačice, za robovlasničko društvo outsorcinga, i tako mi pičimo dalje.....nizbrdo ofkors. Glavno da se brinemo šta 11 zlata Hrvastke ne želi pričat s novinarima. Ah dragi moji, mislin da ću opet prestat gledat portale, vijesti itd.....

Oznake: nogomet, goli, BDP. nezaposlenost

<< Arhiva >>