Pidzama je bolja od aspirina i maxflu-a

14.01.2013.

Kad covik previse vrimena provodi u zatvorenom valjda mu pocme falit kisika u glavi ... Znaci vako , da vas uputin , strajkan s odlaskom na faks zbog prometno snijeznih nepogoda i onda se malo bavin glupostima , u procesu da cu krenit ucit. I tako ja malo gledan portale na internetu i ko i inace citam samo naslove i jedan od naslova sta mi je upa u oko na jednom portalu : ,, Budi lijepa i kad si prehladena ´´

Pitan ja vas , jel mene neko zajebaje ? Ja znan da smo otisli daleko s tim holivudskim prototipovima kako zenska triba izgledat , do u centimetar ...ali alo ej !!??
Cak ni glumice u filmovima nisu bas neke dive kad glume da su priladene, nego imaju razbarusenu kosu , cili dan su u pidzami i crvenog su nosa. Dapace smatran da je masna kosa , pidzma i stan pun maramica jedan od najvaznih djelova ozdravljanja. Dobro ja se inace ne sminkan iz cite linosti ka sta i ne uziman u obzir bjuti savjete starleta i ostalih umisljenih umova kojima je fizicki izgled iznad svega...sad me sve ovo potaklo da moran procitat clanak . Aha ovako , prvo je naravno polugola zenska na slici clanka. Sta me dovodi do pitanja zasto uvik ima vise polugolih zenskih po reklamama i slicnim izmisljotinama zapadnog svita nego muskih ? Sta zenske nemaju pravo gledat muske , jos zivimo u srednjem viku ili ?

Moglo bi se rec srednji vik sa nekin cudnim pametnin spravama za komuniciranje, fasadom sminke, riva je modna pista za sve gucccije (nisan ovo slucajno napisala s tri c , splicani ce shvatit ) , disele i cvike za varenje, a ups sad su to retro luk cvike i da da se vratin na clanak. Nakon te gole zenske sad mi govore da triban stavljat korektor i puder kad san bolesna, a ja mislila da triba pit caj kad si bolestan. Ja se ispricavam svima koje vrjeda moje ne sminkanja i ne uredivanje opcenito kad san bolesna , ja cu jos uvik virovat da je moja pidama dio lika za priladu .
;)

Oznake: prehlada

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>