bdsm_blog

četvrtak, 06.07.2006.

Basic bdsm training. Dio drugi

Nastojat ću ovu poprilično pretencioznu temu lišiti suvišne filozofije. Mada… nekad volim filozofirati :), ali probat ću se suzdržavati.

Vele da od viške na boli glava… e pa u bdsm-u može sve i svašta boljeti "od viška"… Treba znati pogoditi pravu mjeru a to ponekad nije jednostavno niti iskusnim Domovima, a kamo li onima koji počinju s time, a i od osobe do osobe vrijede ponešto drugačija pravila… stoga krećem sa uopćenim stvarima koje vrijede za gotovo sve… naravno da ništa nije univerzalno.

Probajte što bolje i detaljnije upoznati svoju partnericu ali i sami sebe. Budite iskreni. Uvijek. Ne pretvarajte se. Bolje i priznati da nemate iskustva ili da vam je znanje gotovo isključivo teoretsko, nego glumiti opake iskusnjare. Subice koje jesu u svemu tome vrlo brzo će vas prokužiti i nakon toga lijepo pozdraviti jer ste izigrali njihovo povjerenje koje mora biti temelj svakog bdsm odnosa.
Gotovo svi neiskusni upadaju u zamku propitivanja tokom seanse. U stilu "jel te boli", "dali želiš da prestanemo", "jesam li pre žestok" i sl. I ja sam to radio :). Uh, to vam je ogroman minus. Subice ne žele takva pitanja, koja i onako nisu potrebna jer imaju mnogo suptilnih načina da vam pokažu kad ste pretjerali, a u krajnoj liniji uvijek im ostaje safe word. Vi morate upravljati seansom… vas se sluša, vaša je zadnje, premda ustvari nije ;) ali taj privi je neophodan. A i takvim pitanjima pokazujete svoju neodlučnost, ili pak prekidate tok seanse, "ubijate trenutak".
No u drugu ruku jako dobro i pozorno pratite partneričine reakcije i neverbalnu komunikaciju. Jednom kad steknete određeno iskustvo moći će te takva pitanja (ako će vam i trebati) jako lijepo upakirati :) i izbjeći neželjene efekte, no u početku ne pitajte, no to ni u kom slučaju ne znači da vas to ne interesira. Nakon toga otvoreno o svemu razgovarajte a tokom seanse mozak uključite. Subice ne žele Doma pekmezavka, nesigurnu osobu, onog koji će ju pitati "Jel te boli" ili "šta misliš o tome da krenemo raditi xy..." One žele osjetiti da su u vašoj vlasti, da su podložne, pokorne i pokorene… žele vam služiti, slušati, biti ponižene… ali isto tako i biti sigurne uz vas. Žele biti vaše kuje, drolje, ali isto tako i princeze. Kako je colombina jednom prilikom lijepo rekla-žele se osjećati poput komada mesa koji vam služi za zabavu ali u istom trenutku nesvjesno znati da to nije tako.
Poštujte ih. Pokažite da vam je stalo-i nek vam njihov užitak bude izuzetno bitan. Potrudite se oko toga i biti će vam obilno uzvraćeno. Jest će vam iz ruke… raditi stvari koje su prije odbijale… ma ne samo raditi-uživati će u njima.
I mnogi misle da u bdsm-u nema mjesta nježnostima. KRIVO. Što seansa bila grublja-to nakon toga morate biti nježniji, a i tokom seanse vrlo je poželjno da na trenutak zastanete i subicu zagrlite, poljubite, pomilujete ili joj šapnete u uho kako ste s njom jako zadovoljni. Nema grubosti bez nježnosti. Nema dubokog odnosa bez poštovanja. U trenucima odmora mazite i pazite svoju subicu. Koliko ste bili grubi isto toliko budite i nježni. S time nikad nećete fulati. Garantirano.
I vjerujte biti Dom nije nimalo lako niti jednostavno. Na vama je velika odgovornost.
Nekima je to sve samo igra… nekima mnogo više ali kaj god vama to predstavljalo stvari mogu a i budu ;), postajale sve drastičnije, sve extremnije… Vjerujte da će te jednog dana uživati u stvarima koje su vam danas možda i odbojne, ili vam niti ne pada na pamet da bi se takvo nešto moglo raditi… to vrijedi za sve neiskusne-bez obzira koje orijentacije bili. No do toga morate doći polako… I znajte… sve skupa se može oteti kontroli… zato neiskusnim Domovima, a i subicama preporučujem da ne piju ;) :). Ni pod razno. Trijezne i hladne glave ulazite u seansu. Isto tako kad ste ljudi, nervozni, loše volje… ne prakticirajte bdsm.

Još jedna učestala greška, a to se ne događa samo neiskusnima, je da previše radnji žele utrpati u seansu i onda maltene niti jednu ne izvedu do kraja ili kako treba. Polako… nije bdsm zec pa da pobjegne :). Ne žurite, ne pokušavajte impresionirati subicu time kaj će te je u 3 sata vezati u 18 različitih poza, spankati sa 6 raznih bičeva + remen, koristiti 23 sexualna pomagala svake vrste i tako bliže, i tako dalje…

Za sad toliko.
Kratka rekapitulacija. Mozak imajte uključen. UVIJEK. Poštujte i cijenite vaše subice. Pokažite da vam je do njih stalo. Sexuano ih zadovoljavate kako i koliko najbolje znate i umijete. Budite pažljivi, nježni… I zapamtite, vi vodite i upravljate senasom, vi ste "čvrsta ruka", vi određujete kad, što, kako i koliko. Ne kvarite doživljaj nepotrebnim pitanjima, ali itekako dobro pratite njene reakcije.
I najvažnije od svega… do u detalje upoznate je kao osobu prije nego se u bilo kaj upuštate. I njene poglede na bdsm, na sexualnost… što voli a što ne, što želi, što joj se sviđa… Koji su joj tvrdi a koji meki limiti a u čemu baš izuzetno uživa. Ali isto tako upoznajte je i van tih sfera.
Subica se mora osjećati kao zadnja drolja, kurvica, kuja… kako vam drago ali istovremeno mora biti i vaša princeza, vaša kap vode na dlanu. Mora biti vaš komad mesa… ali komad mesa oko kojeg se trudite maximalno.
Mora uz vas biti sigurna, sretna i zadovoljena. Kad to sve postignete-onda je u potpunosti vaša…

- 22:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

  • Domu se možete javiti na :
    bdsm_bloger@yahoo.com
    a suurednici na:
    colobina2006@yahoo.com











  • OBAVEZNO ŠTIVO
    Branko Čopić
    Ježeva kućica

    Po šumi širom bez staze puta,
    Ježurka Ježić svaki dan luta.
    Lovom se bavi, često ga vide
    S trista kopalja na juriš ide.

    Vuk i Medo pa čak i Ovca,
    Poznaju Ježa slavnoga lovca…

    …Jež se veseli, na gozbu veli,
    Tu šale nema hajd da se sprema….

    …Kućica glupost, veli vuk zao,
    Pa ja bi svoju za janje dao.
    Idem sa vama, baš sam za šalu,
    Hoću da vidim Ježa budalu…

    I kad ste zadnji put imali u rukama Ježevu kućicu? To je obvezna literatura. Kakav Marquise, kakva Story of O :)))
    Prvo apsolvirati Ježurku Ježića a tek onda možemo dalje :))