bartimej croata

20.12.2012., četvrtak


Kad će doći taj DAN
Ne znam je li ovaj tekst od Marije Valtorte ili jedne druge Marije iz Južne Amerike. Ali znam da je tekst istinit.

SMRT ĆE BITI PORAŽENA
645. Snaga smrti nad čovječanstvom će biti konačno poražena.
Moja ljubljena kćeri, došao je dan da si vratim svoju baštinu, obećao mi je moj Otac, to će se će zbiti naglo .

Dok ja pripremam čovječanstvo za taj veliki događaj, doći će dan iznenada i neočekivano. Vrijeme da se zvijeri bace u provaliju je blizu, a onda će dvanaest naroda uživati u miru i jedinstvu.

Tijekom tog vremena sveci u nebu, i svi oni koji su umrli u mojoj naklonosti, bit će podignuti s pravednicima koji će preživjeti nastupajuće nevolje.
Sve će čovječanstvo uskrsnuti i dobiti dar savršenih tijela koja će prevladati smrt poznat čovječanstvu zbog grijeha Adama. Oni će uživati mir i prosperitet pod mojim duhovnim vodstvom u Mom Kraljevstvu koje mi je predao moj Otac.

To će biti prvi veliki preustroj svijeta i bit će popraćen s tisuću godina vladavine u savršenoj harmoniji prema Božanskoj volji Oca mojega.

Tijekom tog vremena, grešnici koji me odbiju, će patiti. Drugo uskrsnuće nije poznato čovječanstvu, niti su detalji tog događaja otkriveni osim u proroku Danielu i Ivanu Evanđelistu.

Te tajne će se otkriti, kroz vrijeme, jer oni nisu predviđene da ih znate sada.
Snaga Božja će se očitovati kada bitka za spašavanje duša postane životno uništavajuća. Moć smrti nad čovječanstvom će biti poražena konačno. To je moje obećanje. Ja ću ispuniti proročanstva koja je propisao moj Otac.

Oni među vama koji su zbunjeni, ne bojte se. Sve je sada u mojim rukama Svetim, ali budite uvjereni, sve što je bitno je oprost grijeha. To će biti kada me svi budete molili za dar otkupljenja. To je tako jednostavno.
Tvoja ljubav za mene će biti dovoljna za dati vam dar života. Smrt, kao što znamo, neće imati kontrolu niti moć nad vama. Smrtne grijehe možete ostaviti u mojim ispovjedaonicama i postati čisti. Vaša budućnost je nešto što trebate pozdraviti s radošću u svojim srcima, jer to je najveći dar od Boga i samo one duše s ljubavi prema meni će ostvariti takvo bogatstvo. Budite u miru. Vjeruj mi. Love Me. To je sve što je bitno.

Vaš Isus

- 23:44 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.