bartimej croata

09.06.2012., subota


ponavljam skraćenu definiciju homoseksualizma
Zašto uopće dolazi do pojave homoseksualizma može se izreći na sljedeći način:
Bog je savršeno biće čiji je prvi atribut Nestvorenost. On je vječan. Dok je čovjek kao njegova slika stvoren, ima početak a duša mu je besmrtna.
Bog je u dušu ugradio privlačnost prema Sebi. Duša se ne može smiriti dok se ne smiri u Bogu. Svaki napor čovjeka da vlastitoj duši omogući put prema Bogu ima za posljedicu zdravlje u onom dijelu mozga koji je zadužen za privlačnost suprotnih spolova. Jer je muškarac slika Boga koji je Nestvoren, a žena je slika i Nestvorenog Boga (po Dahu), ali i slika ( u tijelu) stvorenog muškarca jer joj je tijelo stvoreno od rebra Adamova.
Znači privlačnost Boga i stvorene duše, koju čovjek dopušta ispravnom vjerskom aktivnošću, materijalizira se kroz zdravu privlačnost različitih spolova.
Dok se voljna religiozna privlačnost između duše čovjeka i nekog idola materijalizira kroz bolesnu privlačnost između istih spolova. Što je logično jer je ta privlačnost na sliku privlačnosti idola i čovjeka. Homoseksualna nastranost je materijalizacija duhovnog bluda čovjeka i idola. Zato nastaje homoseksualizam i tu mu je uzrok.
Moram reći da se ta bolest očituje na hagiopsihosomatski način kao što je Pavao to i opisao u poslanici Rimljanima 1,18-32
Pavao je mislio samo na one koji prakticiraju homoseksualnu sklonost.
Kad Pavao kaže da homoseksualci zaslužuju smrt misli na to da zaslužuju pakao. I misli na one koji su toliko oholi i drski da paradiraju ulicama kroz gay parade. A takve bi trebalo potpuno ignorirati i izbjegavati.
A za homoseksualce koji se bore protiv svoje sklonosti siguran sam da Bog ima samo riječi hvale, pa neke, koji su u molitvi, i potpuno oslobodi od te sklonosti.
- 01:52 - Komentari (154) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.