< veljača, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Barbara Mori

Image and video hosting by TinyPic

Puno ime: Barbara Mori Ochoa
Rođena: 2.2.1978.g u Montevideu
Zanimanje: glumica
Naj grupa: Coldplay
Naj Tv serija: Simpsoni
Naj boja: crna
Naj jelo: Mexicano

Image and video hosting by TinyPic

Linkovi

Image and video hosting by TinyPic

MOJ PRAVI BLOG
RUBI
BARBARA MORI

Animacije - Rubi

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Gluma

Sapunice:
"Rubí" (2004) .... Rubí Pérez
"Amor descarado" (2003) .... Fernanda Lira
"Mirada de mujer: El regreso" (2003) .... Mónica
"Súbete a mi moto" (2002) .... Nelly
"Amores querer con alevosía" (2001) .... Carolina Morales
"Me muero por tí" (1999) .... Santa
"Azul tequila" (1998) .... Azul Vidal
"Al norte del corazón" (1997) ... nepoznata uloga
"Mirada de mujer" (1997) .... Mónica San Millán
"Tric Trac" (1997) ... nepoznata uloga

Filmovi:

Pretendiendo (2005) .... Amanda/Helena
La Mujer de mi Hermano (2005) .... Zoe
Inspiración (2001) .... AlejandraImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

petak, 23.02.2007.

La historia de Rubi

Image and video hosting by TinyPic

za početak uvod u seriju:

Rubi je rođena u relativno siromašnoj obitelji, ali je umjesto bogatstvom obdarena nevjerojatnom ljepotom. Odrasta sanjajući o bogatstvu i odluči da će iskoristiti svoju ljepotu kako bi se udala za bogatog muškarca koji će joj omogućiti luksuz i život o kakvom je sanjala.

Uz pomoć sestre Cristine Rubi dobiva stipendiju i školuje se na privatnom fakultetu. Dok Cristina naporno radi svaki dan kako bi pomogla majci otplaćivati kuću u kojoj žive, Rubi uživa u studentskom životu. Upoznaje Maribel, bogatu, dragu i nepretencioznu djevojku koja je nakon jedne nesreće ostala hendikepirana. Maribel prihvaća Rubino prijateljstvo ne shvaćajući da joj je Rubi zavidna. Zbog svog hendikepa Maribel je povućena i sramežljiva, pa puno vremena provodi na internetu. Na jednom chatu upoznaje ljubaznog mladića Hectora. Dopisujući se oni postaju prijatelji i svakodnevno se nalaze na chatu. Kada Hector i Maribel konačno odluče susresti se, Hector je šokiran njenim izgledom, ali se brzo sabere shvativši da je to osoba koju voli i zaprosi je. Maribel sretno prihvati ponudu.

Hector predstavi Rubi svom najboljem prijatelju, mladom ortopedu Alejandru. Istog trenutka među njima rodi se strast i ljubav. Maribel je radosna jer se Rubi konačno zaljubila u bogatog, zgodnog doktora koji će ispuniti njene snove. No, Alejandrova obitelj nije bogata i Rubi mora odlučiti hoće li se udati za svoju ljubav ili nastaviti potragu za bogatstvom...

glumci:

Image and video hosting by TinyPic
RUBI (Barbara Mori)
Rubi je obdarena nevjerojatnom ljepotom. Razmjerno siromašna, sanja o bogatstvu i odluči iskoristiti ljepotu kako bi se udala za bogatog muškarca koji će joj omogućiti život o kakvom je sanjala.
Zahvaljujući ljepoti manipulira svim muškarcima osim Alejandra, u kojeg se zaljubljuje i protiv svoje volje. Odnos s njim je buran – naizmjence pun ljubavi i mržnje, pa Rubi odlučuje ostaviti ga i provesti život bez ljubavi, ali u bogatstvu.

Image and video hosting by TinyPic
ALEJANDRO (Eduardo Santamarina)
Mladi ortoped potječe iz srednje klase. Zgodan je, samouvjeren, odlučan i inteligentan.
Za njega, ljubav je najvažnija od svega, ali je realan i objektivan u planiranju budućnosti. Samo je Rubi u njemu probudila emocije koje su ga "izbacile iz ravnoteže". Premda ga ona ostavlja radi drugog, on je i dalje voli.

Image and video hosting by TinyPic
MARIBEL (Jacqeline Bracamontes)
Maribel je djevojka koja živi bez majke. U djetinjstvu je u prometnoj nesreći ozlijedila nogu i ostala je invalid. Lijepa je, obrazovana, plemenita, iskrena i otvorena srca. Njena je invalidnost više psihička nego fizička. Zbog ozlijede otac i dadilja Pancha previše brinu o njoj, a njena je jedina želja da se osamostali. Ludo je zaljubljena u Hectora i teško prihvaća da su je izdale dvije osobe koje je toliko voljela.

Image and video hosting by TinyPic
HECTOR (Sebastian Rulli)
Hector je talentirani arhitekt, zgodan, otvoren i strastveno predan poslu. Živi s rođacima otkad je kao desetogodišnjak ostao bez roditelja. Odrastao je u obilju i naviknut je na lagodan život. On je Maribelin zaručnik. Iskreno ju voli sve dok ne upozna fatalnu Rubi.


Rubi,žena sa sa nevjerojatnom ljepotom žrtvovat če iskrenu ljubav zbog života u luksuzu i uništiti sve koje joj se nađu na putu


Rubin kraj:

kao što svi znamo Rubin kraj nije bio najbolji...Rubi padne dok se svađa sa Alejandrom sa vrha visokog stubišta,ne umre no ostaju joj na licu posjekotine te ostaje unakažena,ne samo to nego joj je i amputirana desna noga od koljena prema dolje!no ni unakažena,Rubi se ne predaje te odlazi na Alejandrovo i Maribelino vjenčanje odlučna im uništiti sreću,iako to ne uspije ona razgovara sa malom nečakinjom Fernandomte joj kaže da če se oni uvijek viđati ali da niko to ne smije saznati...

evo ga rubin pad:


rubina osveta pomoću fernande:


Image and video hosting by TinyPic

Fernanda odrasta posječujući siromašnu i unakaženu tetu Rubi,18 godina kasnije Fernanda postaje slika i prilika nekad lijepe Rubi a teta joj zadaje važnu zadaću:otiči u bolnicu i zavesti Alejandra i njegova sina Carlosa kako bi Maribelina obitelj bila uništena...Fernanda ulazi u Alejandrovu ordinaciju i strastveno ga poljubi...KRAJ

Fernanda...(glumi ju ista glumica koja glumi Rubi)
Image and video hosting by TinyPic

i još jednom neponovljiva Rubi...
Image and video hosting by TinyPic

Glavna junakinja ove serije nije naivna,dobrodušna djevojka nego prekrasna žena koja če uništiti sve koji joj se nađu na putu!


Priča o Rubi je napisana po istinitom događaju a napisala ju je Yolanda Vargas Dulche!

- 15:36 - Komentari (43) - Isprintaj - #


srijeda, 17.01.2007.

Rubi 2

Rubi 2 neće biti,naime redatelj je htio napraviti nastavak od serije Rubi, te ponudio Barbari jako veliku svotu da bi imala glavnu ulogu u Rubi 2,no ona je odbila ,redatelj je pokušao ju nagovoriti još nekoliko puta no ona ga je odbila.Naime Barbara se usmjerava na hollywood,te je prestala na neko vrijeme snimati sapunice.Žao mi je zbog Rubi 2 no nadam se da če uspijeti Barbara u naumu kao hollywoodska zvijezda....za mene ona več to i je!
imala je sporednu ulogu u filmu gas do daske 3,no ta je uloga bila jako mala....al bolje išta nego ništa...rolleyes

Image and video hosting by TinyPic

- 13:36 - Komentari (13) - Isprintaj - #


Videosi (obavezno pogledati)

RUBI:

rubi - uvodni video


rubi - trailer


rubi


rubi


rubi


pretty woman - rubirubina šokantna priznanja:


BARBARA:


reklama za pantene


kraljica telenovela

- 13:28 - Komentari (3) - Isprintaj - #


kako je počela barbarina priča...

Prvi nastavak: lijepa, ali siromašna Rosario napušta rodni Meksiko i odlazi u daleki Urugvaj. Na dokovima Montevidea traga za srećom i pronalazi ljubav. U njen život ulazi Yuyi Mori. Ona Meksikanka, on urugvajski Japanac, ona katolkinja, on zen-budist, ona mestik, on žut. Sve je protiv njih. Veza puca, no kao dokaz ljubavi ostaje joj troje djece: Kenya, Barbara i Kintaro.

Drugi nastavak: Yuyi napušta obitelj, a Rosario Urugvaj i jedne vrele ljetne noći silazi s vlaka na željezničkoj stanici u mnogomilijunskom Mexico Cityju. Kenya plače, Kintaro puni pelene, a Rosariji se slama srce kad joj trogodišnja Barbara stisne ruku i upita: "Mamice, a kad će doći tata?"

Treći nastavak: Barbara ima četrnaest godina. Rosario traži posao, Kenya upisuje tečaj glume, a Kintaro markira i svira gitaru. Barbara prije podne ide u školu, navečer uči, a u međuvremenu radi kao konobarica. Mlada je i neiskusna, tek propupali cvijetak, a lokal je prepun latinskih zavodnika koji bi ga rado ubrali.

Četvrti nastavak: u kantinu ulazi modni dizajner Marcos Toledo. Naočit, bogat i uspješan muškarac ne skida oči s bujne djevojčice. U Barbarinu srcu budi se dotad nepoznat plam, no ubrzo se pokazuje da su namjere gospodina Toleda čiste. Izvlači Barbaru iz mračne gostionice i vodi je na reflektorima obasjane modne piste Mexico Cityja.

Peti nastavak: Barbara živi rastrgana između poročnog promiskuitetnog svijeta visoke mode i obitelji koja se ljubavlju, razumijevanjem i dobrotom bori protiv siromaštva. Njena je nevinost stavljena na kušnju, no Barbara na kraju upisuje glumačku školu El Centro de Estudios de Formación Actoral.

Šesti nastavak: Barbara ima osamnaest godina. Njeno tijelo je tražena roba u modnim krugovima, no njeno srce žudi za uspjehom na daskama koje život znače. I onda, jedne večeri, dok je rutinirano skidala sa sebe haljinu vrijednu četvrt milijuna pesosa, na vratima svlačionice pojavljuje se senor Gonzales.

Sedmi nastavak: Barbara u ruci drži ugovor za snimanje prve telenovele. Pristaje i postaje Leticija u sapunici "Al norte del corazón". Uloga je mala, godinama poslije njeno će ime biti spomenuto tek u abecednom popisu sporednih glumaca na IMDb-u, no Barbara sja od sreće.

Osmi nastavak: dvije godine poslije, Barbara postaje Mónica San Millán, jedno od troje djece Maríje Inés Domínguez u "Mirada de mujer", realističnoj drami o nevjeri, neželjenoj trudnoći, međurasnoj ljubavi, raku dojke, prehrambenim poremećajima i obiteljskom nasilju.

Deveti nastavak: Barbara dobiva prvu glavnu ulogu; ona je Santa u telenoveli "Me muero por ti", srcedrapateljnoj priči o incestuoznoj ljubavi.

Deseti nastavak: Barbara je sad Carolina Morales, heroina telenovele "Amores querer con alevosía", dirljive priče o ženskoj potrazi za savršenom ljubavi. Jedan je cilj, ali do njega vode mnogi putovi na kojima se susreću žudnja, iluzije, izdaja, povjerenje, radost, oprost, nježnost, prevara i poštenje. Istovremeno sjaji u kazališnoj predstavi "Vaselina" i nadahnuto glumi u cjelovečernjem filmu "Inspiracion". Zaljubljuje se u glumca Sergija Mayera. Burna veza traje kratko, a Barbari za uspomenu na brak ostaje sin Sergio Mayer Mori.

Jedanaesti nastavak: Barbara odlazi u Miami i snima 126 jednosatnih epizoda serije "Amor descarado", moderne verzije kraljevića i prosjaka u kojoj se siromah zaljubljuje u prelijepu bogataševu zaručnicu koja mora birati između bogatstva i prave ljubavi.

Dvanaesti nastavak: Godina je 2004. Barbara otima ulogu života Sari Maldonado, Patriciji Manteroli i Susani González te postaje Rubi, predivna sirotica koja će učiniti sve kako bi postala bogata: čak će se odreći i najveće ljubavi života.

Trinaesti nastavak: Barbara pronalazi put do stranica Klika, rastapa otvrdnjela novinarska srca, u redakciji budi uspavani erotski život i priča se polako privodi sretnom svršetku.

- 12:48 - Komentari (22) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se