Online stripovi
Real Life Comics
SinFest
Penny Arcade

Ekipa za svadjanje
Equi
Eladio

Mjesto di provodim slobodno vrijeme (skoro barem ;)
Forum.hr

AxMi-24´s omanji kutak na netu

24.09.2004.

- Upssss...

Hm evo baš sam se ovaj ponedeljak podsjetio na onu staru "neće se meni desiti". Ovaj put se radilo o pušenju trave. Frend je pušio buds (cvijet a ne list) i od možda pola jointa ga je strefilo tako da smo se svi skupa usrali (samo su on i još jedan pušili). I tako dok je njemu srce prašilo na nekih 170+ , grlo bilo suho i još usput nam branio da nazovemo hitnu (protuzakonito je pušit) smo se mi ostali dobro razmislili. Dobro frenda je napad pustio otprilike 3 sekunde prije nego što je bilo "ko ga jebe i šta on hoće sad zovem hitnu" ali nas ostale misli nisu baš tako lagano napustile.
Taman u petak (dakle 3 dana ranije) smo frend i ja drmali po piću i istoj travici. Ustvari ja sam drmao Red Bull komada 5 plus jedno pola litre Vodke (Smirnoff rules) i za desert pola jointa. Razlog je bio ganjanje otprilike 3 tjedna dugačke rupe u pamčenju :) . Ipak rezultat je bio samo da se loše osječalo i mamurluk slijedeća dva dana (šugavo pamčenje je naravno ostalo mamu mu otpornu). E sada baš me zanima šta bi bilo da sam slučajno bio osjetljiv kao frend... Jupp vjerojatno bi bila fešta da se proslavi jedna budala na planeti manje. E sada ja sam imao sreće ali mogu reć da me cijela epizoda isprepadala poprilično. I sve zbog glupog "ma neće se meni" i naravno cure zbog koje se ganjala rupa u pamčenju.

U svakom slučaju. Rezultat svega je bio da je svima dojadila ideja sa pušenjem trave a iskreno rečeno mislim da će potrajat dok opet budem popio neke ozbiljnije količine alkohola. Nije vrijedno sranja a i samo čovjek ispadne patetična budala na kraju.

- 21:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Genijalni blogovi
Mala ludo pise :)

Dubai rula :)