Online stripovi
Real Life Comics
SinFest
Penny Arcade

Ekipa za svadjanje
Equi
Eladio

Mjesto di provodim slobodno vrijeme (skoro barem ;)
Forum.hr

AxMi-24´s omanji kutak na netu

23.09.2004.

- Finaly i da ja neš napišem

Uf evo zbog nekog čuda (vjerojatno Walking in the Air od Nightwish) me uvatila trunka inspiracije pa reko da vidim šta će od toga svega ispast.
Danas sam se po ko zna koji put ubjedio da smo tako debilna rasa da je čudo božije da nas Zemlja nije šutnula negdje (valjda se nesmije zagađivat svemir).
Taman sam čitao o Boliviji. Pošto je ekipa tamo jako zadužena (pitamo se kako i zašto) onda im je IMF naredio da SVE privatiziraju kako bi im oprostili dio duga. I tu jadna Bolivija napravi upravo to. E sada postaje priča zanimljiva. Naša draga a i vjerujem poznata, u Hrvatskoj, firma Bechtel je preuzela obskrbu vodom. Jel uopće trebam napisat da je prvo šta se desilo da su digli cijene 4 puta i naravno kvaliteta obskrbe je pala za otprilike toliko isto. E sada sve bi to bilo slatko da nema mali problem što hrpa ljudi nije imala para za vodu odjedanput pa su se majmuni (sram ih bilo) pobunili i počeli radit nerede i prosvjedovat. E pošto vojna intervencija (sa par poginulih naravno) nije baš urodila plodom Bechtel se predao i odustao od vode. Tako da je obskrba vodom opet vraćena u državne ruke (koje iako nisu baš neka sreća ipak koliko toliko misle na ljude). E ali nije još kraj ove divne priče. Najbolja stvar je što sada Bechtel sudi Boliviju kod IMF-a (nije forum da nebi bilo zabune ;) ) za propao "budući profit". Prosto se pitam na čijoj će strani biti IMF.

Prosto mi dođe da poželim IMF-u, WTO-u i WB (svjetskoj banci) atomsku u glavu. (žao mi je jadne bombe ali ebiga nekad se treba žrtvovat za viši cilj)

- 21:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Genijalni blogovi
Mala ludo pise :)

Dubai rula :)