13.08.2010., petakForbidden Rose, novi miris Avril Lavigne (:

Forbidden Rose je novi miris Avril Lavigne koji je izašao na tržištu 7. mjesecu 2010. godine. Krasna nježno ljubičasta bočica, ukrašena crnom ružom kao poklopcem, najavljuje mirisno carstvo fantazije u kome je sve moguće. Tajanstven i magičan Forbidden Rose donosi ženstvenu kombinaciju cvjetnih, drvenih i pjenušavo voćnih mirisa. :D

Miris Forbidden Rose u visokim notama nudi crvenu jabuku kao zabranjeno voće, koje omamljuje i zavodi uz bijelu breskvu i bourbon biber. U srcu su nevine i čiste note lotosovog cvjeta i svježe zelene jabuke. Donje note zaokružuju kompoziciju toplim i mekim notama vanilije i čokolade, uz kremaste nijanse sandalovine koje daju dubinu i upečatljivu priču o zabranjenoj ruži.:)

Bočica je kreirana od stakla svjetlo ljubičaste boje, vrat bočice ukrašen je predivnom srebrnom bodljikavom žicom, a već spomenuti poklopac kreiran je u obliku crne ruže.
Miris se može naći u bočicama u količini od 15, 30 i 50ml edp, kao gel za tuširanje od 200ml, losion za tijelo od 200ml, dezodorans u spreju od 150ml. :P

..Žao mi je što nisam pisala o Avril duže vrijeme,ali eto,sada ću na blog pisati samo kada će se u Avrilinom životu dogoditi nešto zanimljivo i vrijedno pisanja! :)
Uživajte... :* (:
by:vikich xD


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic



| 13:19 | Komentari (8) | Print | x |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

News
Pictures
Avril's Projects
Links
Other stuff (FaQ)
***