13.01.2010., srijedaAvrilNews

Avril se našla na blogu Pereza Hiltona, i to zbog informacije koja je nešto ranije objavljena u časopisu "Toronto Sun",a prema kojoj će izdavanje njenog novog albuma, koji bi se trebao zvati "The Pink Crust", kasniti zbog napetih odnosa između Avril i njenog bivšeg supruga. Međutim, neki drugi izvori demantiraju ovu vijest.

Poznati brodvejski producent, Andrew Lloyd Webber razmišlja da Avril dodijeli ulogu Dorothy u svom novom projektu "Over the Rainbow" ("Preko duge"), koji će poslužiti kao potraga za novim talentima i potencijalnim zvijezdama "Čarobnjaka iz Oza". Webberovi raniji uspješni mjuzikli, među kojima su "Evita", "Fantom u operi", itd. ne mogu se po zahtjevnosti mjeriti s "Čarobnjakom iz Oza", njegovim najkompleksnijim djelom dosad, za koje je već napisao tucet pjesama, uz one već napisane za filmsku verziju.

Njegova ja potraga za Dorothy započela ovog tjedna u Škotskoj, a kako prenosi časopis "The Sun", Webber je izjavio kako će ona biti "Dorothy sa stavom, više Avril Lavigne nego Judy Garland". Navodno je naknadno izjavio kako "ne želi da nova Dorothy bude nježna dobrica već da karakterno sliči Avril Lavigne ili Amy Winehouse, te da bi takva glumica savršeno odgovarala tom opisu".


Image and video hosting by TinyPic


| 17:19 | Komentari (95) | Print | x |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

News
Pictures
Avril's Projects
Links
Other stuff (FaQ)
***