utorak, 26.07.2005.

U UTRCI S VREMENOM...

...nisam stigla pisati, oprostite...

al sretna sam i ti jaako, i samo se nadam da ću izdržat mjesec dana bez njega.. a ovih još preostalih pet dana ću uživat... nadam se;))

SMIJEM SE I GRIZEM JEZIK, SAMO NA TRENUTAK OSJEČEM SE KAO JA, A TO JE TAKO NEVIDLJIVO NEŠTO KAO TAMA IZMEĐU DVA TREPTAJA,ŽELIM PRIČATI O NEČEMU SASVIM NEVAŽNOM, O KIŠI O JUTRU, O SVOME PSU, HTJELA BIH VIKNUTI, RAZMIŠLJAM O TOME DA SE POPNEM NA STOL, NEZNAM KAKO PRESTATI I HTJELA BIH MU PRIZNATI: ČUDNO JE BITI TU..

Tako se ja odprilike osjećam kada smo zajedno..i to je tako dobro, baš lijepo:))

pusek svima, i da, budite hrabri, jednom se živi, ne puštajte trenutak da vam pobjegne, iskoristite svaki!!!!
- 13:23 - Komentari (69) - Isprintaj - #

utorak, 19.07.2005.

ON DOLAZI, JEDNOSTAVNO OSJETIM, MOŽDA MI ŠAPUĆE SNIJEG SA GRANA...

da, došao je i ja sam propustila priliku da ga vidim.. nenamjerno.. možda je sudbina, neki znak, da ne patim, da odgodim.. možda.. ali što ako ovako više patim, a patim, jer se bojim..
što ako sanjam bezveze, što ako nikad ništa nebude, ako sam opet prevarena, a iskreno- umorna sam od tog, više tako nemogu, teško mi se i borit, bojim se odbijanja i istine, a tako bih je žaljala doznati, istinu.. onu pravu.. da saznam što mu je u mislima, što mu je na duši.. kako bih samo voljela znati!!!

danas je bilo lako, nisam imala vremena za borbu s mislima, a potajno sam željela, no nisu mi dopuštali, možda je i bolje..

no sada pada noć i ja se bojim da će ona boljeti, jer nema nikakvih tragova do njega.. a možda bih i mogla nešto saznati, uvijeriti se i prestat brinuti.. možda..al ja nisam sigurna što mi je najpametnije napraviti.. a i on uskoro ponovno odlazi, i ako do tad nešto ne saznam-neznam kako ću dalje..

a sutrašnji dan već znam- vidjet ću ga i ponovno ćemo rumeni u licu pogledati prema dolje.. u pod.. još niže, da nam se nebi oći srele.. a zašto je tako..

i možda kažem BOK, možda kažem, jer teško je.. kako onda dalje???

a sada idem.. idem sanjati.. o nama:)))

..."OSTANI JOŠ OVE NOĆI, LAKŠE ĆE MI SAN NA OĆI, BUDI DRUG MI TI, HAJDE OSTANI!!..."
- 21:02 - Komentari (8) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.07.2005.

ŠTO SI U KAVU STAVILAAAAAAAA, ČUDNI NAPITAK TI MENI SI PODVALILA

Okej nije bilo trovanja i moram pohvalit organizatore jer fakat moraju bit zadovoljni odazivom.. a mislim da teta konobarica još posprema i slaže one stolove..ah, bar joj nije dosadno:))

inače danas sam se fajnli našla sa svojom dragom helenicom koja je doletila iz dojča a sutra mi već nažalost ide na moreko pa se opet mjesec dana nebmo vidle:((..

baš sam si razmišljala- čudno je to kaj sam bila s totalno nepoznatim ljudima na kafi, al je super..pa moramo "širit svoje vidike" ah kako stručno rečeno, e i uglavnom- treba upoznat nove ljude i tak uglavnom...kužimo se ne?

e da jelda kak je super kad te jedna poručica taaak razveseli i tak si jaaako happy a opće ti nije bilo ni u peti da bi baš TO moglo biti razlog njegovog NE javljanja, i to je tak mrak osječaj i nekad te može "držat" i nekoliko dana, ah faking zadovoljavanje mrvicama:))) a može li bit i više od tih mrvica, hoće li bit konačno nešto konkretno, e pa fakat se nadam jer ćem izludit od čekanja, ok, ruku na srce-već sam luda, a kaj sad- pa događa se:))

i da, moram reć da sam sretna jer je jejo sretna zbog onog kaj sam joj PROSLIJEDILA i sutra bumo spikale, a i bellale;)) joj, jedva čekam!!!

pusa svima, iden spavat, sutra je trening!!!!!!!!! juhu marijo the trener se vraća:((((((((((
- 22:25 - Komentari (9) - Isprintaj - #

subota, 16.07.2005.

DANAS OTVARAM OĆI NAKON SVIH OVIH GODINA...

shvatila sam neke stvari, napokon..ali to sad nije ni bitno.. ustvari je!! dajte mi velite jel normalno tek nakon 20 mjeseci shvatit da ste pogriješili i da ste tih 20 mjeseci bezpotrbno patili.. a sad se bojim da će se ponoviti.. a to neželim, on je drukčiji, al ne želim ga sad smetati jer ga shvaćam a nemogu više čekati..ok, znam da puno tražim al POMAGAJTE LJUDI!!! pliiiz...
stvar je u meni, znam, zato kaj neznam sama kaj bi a vi bi kao trebali znat odgovore na moja pitanja i na moje strahove..al to je tak i ja si nemerem pomoći, nažalost..

a inače ak vas zanima- cijeli sam se dan družila sama sa sobom i sa svojim mislima pa je vjerojatno to najveći krivac za ovkva moja razmišljanja..

još su se svi razbježali na more, u goste, kod bake, u njemačku i ostavili mene jadnu blesavu samu..to stvarno nije fer!!al opraštam!!

e i još pitanje- zašto mi- rakovi- moramo bit tako fu**ing osjećajni i zakaj moramo baš uvijek kopat po detaljima i zašto bar jednom nemremo nać nekog NORMALNOG, ne tak MUTAVOG koji će nas moći voljet onako kako mi možemo..šmrc.. a nisam jadina rođena pod tim "osjetljivim" znakom pa zato pitam...

počela sam razmišljat o moru.. i to nije dobro ( a da ja prestanem razmišljat..hmmmm, bilo bi jako korisno!!) jer veselim se odlasku tamo ali samo zadnjih 10 dana kojih ću provesti tamo, a ko će izdržat prvih 10..stvarno neznam!

a onda dolaze pripreme kojima se baš veselim, čak sam i cedejček spržila, znaš jejo ono kaj smo pričale cd za laku noć, e pa nekej bu nam drndalo, nemoj se bojat, snimila je paulica, e i još se veselim kaj ćemo fakat zvijerski trenirat i to mi je do jaja!!!!

još ak će zagrebaši ić s nama, e to neznam- dal da se veselim il da plačem..sve u svemu-mora bit zvijerski ilitiga do jaja:))).. , al sad mi je lakše..

tolko od mene, neda mi se više bljezgarit gluposti, al sad mi je lakše..
hvala blogu što mi je omogućio to olakšenje i fala mami i tati kaj su zaboravili stavit kondom i pojest antibejbi pilule...fakat FALA!!!

PUSEK:)))
- 19:32 - Komentari (12) - Isprintaj - #

petak, 15.07.2005.

JA ODLAZIM.. RECITE KOVČEGU NEK ME U GLASNOJ TIŠINI VJERNO PRATI...

čudno je kako utonemo u san ni ne sluteći što nam jutro donosi..
i još je čudnije kad shvatimo da osoba koju volimo i za koju znamo da je uvijek tu negdje odlući otićt..
trebamo li ju pustiti? tko nas uopće to pita? ko da je bitno..

ona odlazi i ja sam sretna jer je i ona.. ali više neće biti isto..

satanci i rastanci.. nikad ih nisam shvacala.. jednostavno nije to za mene..

ovaj post je kratak ali za nju mi nikada nisu bile potrebne preduge rečenice..Maja volim te, nadam se da ćeš uspjeti!!!!
- 16:03 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.07.2005.

BILO BI MI LAKŠE DA VJEROVALA NISAM LIJEPIM RIJEČIMA I DA SAM MJESTO SRCA HLADAN KAMEN POKLANJALA LJUDIMA...

nAPOKON SUNCE...
baš je lijepo a meni je dosadno.. meni se neda.. ja bi sanjala.. cijele dane.. kad bih bar mogla..
život mi je u ova 4 dana izgubio smisao.. i shvatila sam da ne bi mogla živjeti od sapunica (pa koliko Rubi bila zla:) ), shvatila sam da nebi mogla živjeti od kava i da ne bi mogla živjeti bez sporta..
to je moj ispušni ventil bez kojeg nemogu!!
i ne shvaćam ljude koji 3.mjeseca unaprjed razmišljaju o prekidu (pozdraf jejo i teelda).. nije mi jasno, neshvativo je..
jednostavno obožavam veslanje i sve što me veže za to!! i baš sam sad nabrijana a uopće mi nije puno trebalo!!

kako ću samo izdržat 3tjedna na moru!???!

i uopće me nije strah za tempo na državnom , samo ću se prepustit i ispustit dušu na toj regati, i zamolit ću hitnu da me pričeka...:))
jejo, nemoj se bojat, mi to možemo, bez brige, ti budi samo motor i pusti me da upravljam, (I NEMOJ BIT PERVERZNA)..


LJUDOVI-sorite kaje današnji post taaak dosadan, vjerojatno večini, al morala sam to izbacit iz sebe, a ovako je najlakše!!

i znate kaj još- s u t r a i d e m n a t r e n i n g . . . . j e d v a č e k a m ! ! !


PITA METLA METLU GDJE JE METLA METLU, METLA METLI KAŽE DA JE METLA METLU METLI IZA VRATA!!! kužite???:)))))

p.s. jejo, eka; Damša nam se zahvaljuje!
- 20:22 - Komentari (11) - Isprintaj - #

srijeda, 13.07.2005.

DA BAR MOGU KUPITI BOJU CRVENU U SPREJU I NAPISATI NA PRVOM IZLOGU TVOJE IME...

baš sam razmišljala kako nas sitnice mogu razveseliti.. Male ljuskice NEČEGA čemu neznamo ni ime.. bitno je samo da se spomene.."i to je tako kratko baš kao tama između dva treptaja"..a onda uslijedi razočarenje.. zašto pravi prijatelji baš uvijek moraju biti u pravu?!? zašto su toliko realni i tako nas često šalju nazad na zemlju.. a tako je lijepo u mašti..!


Pa što ako idem na more i ako će trajati samo dva dana, trajat će i kad se vratimo, ako uopće išta započnemo...


SAMO PUSTI NEK TRAJE, SVA DOK TRAJE DOBRO JE, NE OBEĆAVAJ NIŠTA, JA TE NE TRAŽIM NIŠTA, LIJEPO JE I TO JE SVE..
JEDNOM NETKO ĆE DOĆI, DOĆI DA OSTANE, I MOŽDA BAŠ JA TKO TO SADA ZNA, IMA JOŠ VREMENA...


P.S. moje drage Ninek i Hanek idu suter rano ujutro na moreko, točnije u Pulu pa im ovim putem hoćem samo zažaljeti provod "do jaja" i sretan put!!! i mislite na mene, afkors, puno vas volim!!!!

vaš paulek:)))
- 16:54 - Komentari (13) - Isprintaj - #

utorak, 12.07.2005.

POŽURI,IDEMO U LOV, HVATAT ĆEMO ZAJEDNO DLANOVIMA KIŠU

.. pa jedino nam to i preostaje.. ovo je srpanj? mjesec smijeha, sunca i sladoleda.. ne čini mi se takvim.. neznam što mu se dogodilo, ispao je iz rutine, baš kao i ja..
osječam kako sam mrzovoljna, lijena i troma.. to mi se nikako ne sviđa, a samo je prošao jedan dan bez treninga.. kako će tek biti na moru???

zašto ljudi neznaju kontrolirati svoje osječaje, poteze, način na koji žive, bez obzira na to što su nekoliko puta upozoreni da takav način života nije dobar za njihov duh i tijelo,isto kao što nije dobro ni za njehovu okolinu, prijatelje koji se (bezuspješno) trude...?
zašto moraju nesvjesno gurat nos u SVE, zašto moraju biti uvijereni da su baš svima potrebni i zašto misle da svijet nebi mogao disati bez njihovih komentara ili "pomoći" ...
kako tim istim ljudima koji su ujedno prijatelji koje nikako nebi imao srca povrijediti, kako im objasniti da nisu uvijek na svakom mjestu potrebni... a oni jadni to čine dobronamjerno, ni ne sluteč da sebi otežavaju život nepotrebnim stvarima,.. kako im pomoći???stvarno bi htjela!!!

i zato ljudi- budite sretni, nasmješeni, volite, ljubite, i nemojte se bojati odbijanja, jednom se živi, živite svoj život i pustite one koji ne žele vašu pomoć neka žive svoj život... i nemojte se bojati poslat mu/joj poruku ili mu/joj se značajno nasmijati jer mlados je ludost i treba ju iskoristiti...:)))



SO I TRY TO BE LIKE YOU, TRY TO FEEL IT LIKE YOU DO, BUT WITHOUT YOU ITs NO USE- I CANt SEE WHAT YOU SEE
WHEN I LOOK AT THE WORLD ! ! !

- 14:04 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.07.2005.

BJEŽI KIŠO S PROZORA!!!!

I tako je bio dobar san, da sam osvojila ulaznicu za ono u boogaloo-u kaj inče dođe 100kn! i ugl. tak si ja sanjam i zaboravim kolko je sati i još me jejo probudi, i ja nadobudno odem na trejning biciklom...............

DA..POKISLA SAM!!!NARAVNO DA JESAM!!!

Al nema veze, preživjeh i to...

na trejningu primih tužnu vijest_ trener Kempes nas više neće trenirat, pa afkors..sve što je lijepo kratko traje...

Danas je atletika, jedva čekam, nadam se da im neće padat kišica...

još sam nešto htjela reć al eto-isparilo...ah kako praznici utječu na moje pamćenje...

i za kraj:


SVATKO S KIME SE SUSRETNEMO
IMA PORUKU ZA NAS..
INAČE BI TI LJUDI DOŠLI RANIJE,
STIGLI KASNIJE
ILI PROŠLI NEKIM DRUGIM PUTEM..
ČINJENICA DA SU TI LJUDI OVDJE SADA
ZNAČI DA SU OVDJE IZ NEKOG
R A Z L O G A ! ! !
- 12:31 - Komentari (11) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.07.2005.

prvi put...

Pa dobar vam dan, dame i gospodo! Kao što sam naslov kaže- prvi put pišem, i neznam kolko će dugo ovo funkcionirati...
Vjerojatno mi sportaši funkcioniramo ko i kokoši (bez uvrede) jer nakon što sunce zađe- nama se spava, neznamo za sebe, jednostavno se pretvaramo u neku vrstu zombija...ili mi se samo čini???
D a, btw. oprostite svi na gramatičkim greškama, vjerujte-trudim se al mi nejde!!!
Trenutno me muče druge stvari, kao npr. kaj ćemo sutra radit na treningu-pošto je ana otšla, onda me muči hoće li se ON stvarno javit kad dođe i ako da-kak će to sve izgledat, dalje me muči kako nabavit 1000kn za pripreme i za kraj me muči činjenica da moram ić čorit ali tolike mi brige nedaju mira!!!
pa ljudi...kaj vi velite na to???
pusa svima od kokice iz susjedstva (da,da,baš ona koja vas budi svakog fucking jutra!!!:) )
p.s. danas niš o slikica....
- 22:58 - Komentari (26) - Isprintaj - #