Julijana Matanović - Bilješka o piscu - PRODANO

Unatoč tome što se kod nas ne može reći da pisci mogu bogato živjeti od svojih romana, Julijana Matanović je spisateljica koja može reći da je njena knjiga "Bilješka o piscu" doživjela svoje 8. izdanje (koje vam danas nudimo), a prodan je u čak 15 000 primjeraka (prije osmog izdanja 2004. godine).

Ova knjiga o ljubavnom trokutu koju nam je također ustupila Anngelica, doslovno ju je lansirala među najčitanije hrvatske pisce.
Na 305 stranica ove knjige nalazi se pripovijetka koju opisuju na slijedeći način:

Deset godina junakinja ovog romana tražila je smisao svoga života u dalekoj Švedskoj. Sada kad se vratila i kad smrt polagano kuca na njezina vrata pokušat će shvatiti što se, zapravo, dogodilo s njezinim životom koji je protekao u očekivanju odluke jednoga muškarca. Iako se ovaj put ne radi o autobiografskoj prozi, snažan emocionalni stil i vješto pripovjedanje o iskušavanju sudbine na vlastitoj koži mnoge će čitatelje zacijelo navesti da u tekstu prepoznaju dijelove upravo svoje autobiografije.


Ako je još niste pročitali, krajnje vam je vrijeme wink

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Početna cijena: 40,00 Kn
Kod predmeta: KNJIGA095
Način dostave: prema dogovoru


just CHOCO


UPDATE 10.04.07. u 17:00h:
Kraj aukcije! Najveću ponudu od 50 kuna dala je ginger lady. Molimo je da nam radi isporuke javi podatke (ime, prezime, adresu i kontakt telefon) na mail u roku od 24 sata, a iznos može uplatiti na žiro račun naveden u pravilima aukcije. Obavezno pri uplati upisati i poziv na broj, te navedeni kod predmeta. Ako podaci ne budu dostavljeni u roku, predmet se vraća na aukciju. Hvala!

Čestitke najvećem ponuđaču, a drugima više sreće drugi put!

- objavljeno: ponedjeljak, 02.04.2007. u 14:00 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>



Creative Commons License

Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom
Imenovanje - Nekomercijalno - Bez prerada