Ateizam

srijeda, 09.11.2011.

Lopovi kao temelj kršćanstva i domoljublja




Izborna je godina, a to se ponajviše tiče Boga i njegovih slijepih sljedbenika za koje se u primitivnim državama poput naše, izbori svode na "sveti rat" i istjerivanje vraga zvanog "slobodna volja". Naime, iako kampanja službeno nije počela i više je nego jasno da ona već uvelike traje. Čak nije pogrešno tvrditi da se i obračun sa veleizdajničkom tvorevinom ciničnig naziva HDZ zahuktao zbog blizine izbora, no ne vjerujem da se to dešava radi pritiska opozicije, već radi toga što se DORH manje boji odmazde onih koji će, sasvim izvjesno, bar na neko vrijeme postati opozicija (a neki će umjesto Kosorice šefom zvati zatvorske čuvare).
U tom ozračju neminovne promjene razotkrivaju se, kroz poteze očajnika, sve sramotne sprege i najteže izdaje deklariranih vrijednosti i od strane svjetovnih, a tako i crkvenih lidera. Da je vladavina onih koji su u bivšem sustavu bili nezadovoljni partijskom knjižicom, samo iz razloga što im ona nije davala mogućnost privatizacije za 1 kunu, već 20 godina veleizdajnička, to je već i priglupom jasno. Na kraju krajeva, pa tim strateškim ciljevima poput privatizacije, liberalizacije i ostalih kvazi-prosperitetnih preduvjeta, danas imamo 320.000 nezaposlenih (bez onih u prijevremenoj ili lažnoj mirovini) i bezbroj tajnih računa "nepoznatih" domoljuba. Treba li navoditi tajkune poput Čermaka, Rojsa, Zagorca i druge, koji su za vrijeme rata u odorama hrvatske vojske stekli milijune u vrijeme kada je prosječni Hrvat radio za cca 150 DEM, ako nije bio mobiliziran ili protjeran.
Upravo po istom modelu Katolički kler već 2.000 godina sustavno zlorabi kršćanske simbole u korist vlastitog džepa, a na štetu naroda i sramotu ideologa. Nekada sam bio uvjerenja da je kulminacija te veleizdaje bilo vrijeme "Svete Inkvizicije", koja je tamanila "heretike" u ime "Otkupitelja grijeha". Sada već i ne mislim da se tadašnja politika u bitnome razlikuje od današnje, već se samo radi o dozvoljenim i mogućim metodama. Danas smo tako svjedoci pedofilske prijetnje koja dolazi iz reda katoličkog svećenstva, a na koje Crkva u najvećoj mogućoj mjeri reagira negiranjem, a priznaje i sramežljivo se kaje jedino kad bude stjerana pred zid. U svakom slučaju, nikome u Crkvi ne pada na pamet da razmotri dozvolu braka za svećenike, koja bi u svakom slučaju bila prirodno ozračje za čovjeka sa potrebama i na taj način zastranjivanje u pedofiliju svela na prosjek opće populacije (dakle smanjila ga vjerojatno za 90-tak %). To je za Crkvu neprihvatljivo zbog jednog jedinog razloga. Ne radi se ovdje da je čovjek koji ima vlastitu djecu dalji od Boga, već naprotiv bliži, jer i on sam tada postaje tvorac života na Zemlji. Nastavlja Božje djelo. Ono što Crkvu ovdje smeta je to što tada čovjek ne može biti "oženjen" za Crkveno imanje i postoji mogućnost da bi dogme podredio ideji, a imetak životu. To je svakako nedopustivo!
Eto upravo sinergija gore opisane veleizdajničke vlasti temeljene nacionalnim simbolima, te ovakve crkve sakrivene iza "duhovnih" simbola ulaze u očajničku završnu fazu tjeranja "crvenih vragova". Na tom tragu je i izjava, meni jednog od najantipatičnijih popova u Hrvata, Marina Srakića. Upravo taj velenečasni huška narod da odustane od slobodne volje, tj. poručuje jednom djelu Hrvata da su im najveći neprijatelji oni "drugi Hrvati", a sve to licemjerno pakira u izjavu kako se Crkva nećemješati u odluku birača. Najzanimljivije je to da se u isto vrijeme, po hitnom postupku, vrši "povrat" imovine nevjerojatnih razmjera, te se na taj način Crkva ponovno udružila sa svjetovnim pljačkašima u otimačinu Hrvata i njihove stoljećima željene i u krvi stvorene države.
Svaka vam čast dragi kleri i HDZ-ovci, no ako ovaj puta pobjedite na izborima onda zaista stoji da smo mi Hrvati dobri sluge, a loši gospodari. U slučaju da na izborima ipak izgubite, u što i vjerujem, tada imam poruku za ostatak građanstva u svrhu čega ću parafrazirati bivšeg premijera : "Narod koji zaboravlja svoju povijest, ponavlja svoje tragedije".
Ovdje naravno mislim na zadnjih 20 godina hrvatske povijesti.

- 19:33 - Komentari (5) - Isprintaj - #