Prije nego što nekoga počnete kritizirati, trebali biste prohodati koji kilometar u njihovim cipelama....

05.07.2006., srijeda

Pozdrav!
znam... OPET me nije bilo sto godina... al eto radila sam na nekim predlošcima i tako... nisam ljenčarila ne brinite :-)

hmmm..... pa ljeto je i neću pretjerano filozofirati... zapravo neću uopće.... ispričat ću vam nešto o jednoj osobi i ovih predivnih šest mjeseci.... nemojte mi samo sada pasti u nesvjest zbog šest mjeseci, jer s mojom bebom- ne nisam rodila :-) nego tako samo nazivam njega, jer ljubavi je toliko isfurano, jer danas se nažalost ta riječ govori svima.... uglavnom.... s mojom bebicom je to prošlo prebrzo.... ne nije bilo uopće sve tako divno.... no hvala bogu za sve one malene svađe koje su sve ovo učvrstile i koje su bile prepreka da nas obuzme monotonija.... da pamtim hrpu svađa, i dana kada sam ga željela vidjet a nisam mogla.... no pamtim i sva naša dopisivanja u ponoć, naše početke, njegov zagrljaj u trenucima očaja i beskrajne sreće, kako me beskrajno muči kada mu je dosadno, naše brojne doručke i ručkove... jer oboje volimo dobro papati.... :-) sve nače mjesečnice :-)) i njegovu maštovitost pri darivanju.... zapravo brojne me uspomene vežu za moje majeno... no ono najbitnije je što sam kraj njega ja- JEDNOSTAVNO JA! bez šminke, u kučnoj trenerci i najgorim izdanjima... a on me svjedno slatko promatra.... i činjenica da kraj njega razvijam sebe, jer mi raspravljamo, zaključujemo, i zastupamo svoje stavove bez obzira na drugu osobu, i za mene je to jako bitno... jer ja nisam osoba koja če se kriti iza tuđeg mišljenja, ja sam osoba sa stavom, i nisam uvijek u pravu, no učim to reči :-) i zapravo.... moj život je ostao isti, no ja sam postala ispunjenija osoba, jer imam osobu koja če biti uz mene i uz koju ču jq biti... i naravno sada se još više smijem jer uz moju bebu ne možeš ostati ne raspoložen... jer on je vječiti optimist..... ali! NE! hmmm... moja beba nije savršena, ne ja to ne tvrdim! :-) moja beba je jedno preslatko arogantno i egoistično biče koje vas samo tako može izbacit iz takta... no ja sam dovoljno sigurna u sebe i svoje znanje pa tako da me samo u krajnjim situacijama može potpuno ubit u pojam.... ali to je moja beba... s njim se ne može ali ni bez njega.... zašto? zato što kada se ljutim volim ga, kada ga želim mrzit još ga više volim... hvala bogu, što mi je podario ovako predivno biče, pa makar jednog dana samo za prijatelja.... ali ja se ipak nadam nečem više....
.....tebi bebo.....s ljubavlju,
atea

- 00:29 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Corporate identity, Corporate identities, corporate identity designers, corporate identity design, corporate identity logo.