18

ponedjeljak

lipanj

2012

Šta nam donosi Saturn koji će 05.10.2012. da uđe u Škorpiju!

Saturn je šesta planeta u Sunčevom sistemu. Udaljen je 1.429.400.000 km od Sunca, ima prečnik 120.536 km. Saturn je po veličini druga planeta Sunčevog sistema nakon Jupitera. Karakteristka Saturna su prstenovi koji ga opasavaju u 7 pojaseva, a svaki prsten nosi slovo abecede od A do F. Nakon što je poradio na rušenju mnogih loših brakova i ljubavnih veza uopšte dok je bio u znaku Vaga, sada se lagano sprema da ove jeseni uđe u znak Škorpije tačnije 5 oktobra. Mnoge Vage moći će konačno da odahnu i iskreno se nadam da su za ovih nekoliko godina naučile životne lekcije, posebno one u vezi sa partnerskim odnosima. Iz svega treba da izvučete pouku jer svaka nevolja je dobra, važno je samo pravilno protumačiti zašto nam se nešto događa. Ovaj post pišem jer ste vi tako tražili dragi čitaoci i svakodnevno me pitali šta će nam doneti ulazak Saturna u sazveđže mračne i opasne Škorpije.


Ono što svima nama može da bude zanimljivo za posmatranje jeste politička kriza koja već dugo traje u Bosni i Hercegovini za koju znamo da je oduvek bila protektorat, pa je tako i danas. Bosna živi i diše na "aparatima", veštački je održavaju oni koji imaju svoje interese na prostoru Balkana. Kada Saturn bude ušao u znak Škorpije, biće burnih dešavanja kako globalno (posebno u muslimanskim zemljama) tako i na prostoru Balkana. Muslimani u Bosni su predstavljeni znakom Škorpije, Sarajevo kao glavni grad u kojem se donose najvažnije odluke je u znaku Škorpije. Biće zanimljivo posmatratii dešavanja na prostoru Kosova i Metohije kao i na drugim lokacijama gde ima mnogo albanskog življa.

Saturn su inače Srbi. Ovaj ulazak u Škorpiju (teritorija naseljena Šiptarima) može da donese i ulazak Srpske vojske i policije u južnu srpsku pokrajinu. Mnogima ovo deluje neizvodljivo, ali ako sagledamo Rezoluciju 12 44 po kojoj policija i vojska Republike Srbije ima pravo da bude prisutna u Pokrajini onda će ovaj tranzit Saturna nakon dugo godina mučenja i stradanja doneti i nešto u korist Srbima. Znamo da Saturn predstavlja zakon pa još kada tome dodamo činjenicu da će biti u trigonu sa Neptunom u Ribama, možemo da zaključimo da konačno stiže božija pravda u narednih nekoliko godina.

I u Bosni i Hercegovini neće biti sjajna politička situacija, posebno u Sarajevu koje će doživeti velike transformacije. Ja čak vidim povratak proteranih Srba koji će se u velikoj meri vratiti u rodni grad i uzeti značajnu ulogu u funkcionisanju istoimenog grada.

Ove jeseni ulazimo u ciklus u kojem će se voditi velike bitke za prirodna izvorišta vode, nafte i ostalih bogatstava. Biće problema na rekama i u hidrocentralama.


Srbija ulazi u period velikih finansijskih problema, posebno zbog toga što neće znati kako da vrati brojne kredite i zaduženja. Još će se više stezati kaiš i sve će udariti po novčaniku sirotinje.

Pluton je u Saturnovom znaku, a Saturn će da uđe u Plutonovu Škorpiju i to je veoma zanimljiva pojava u kosmosu. Uslediće propast monetarnog sistema, posebno u Americi. Dolazi nam duhovni preporod i celo čovečanstvo već uveliko oseća psihološke promene i ovo je samo uvertira u sve ono što nas čeka u narednim godinama.

Više reda će da se uvede u rad policije, zatvora i bolnica. Bolesti izazvane razvratom i seksualnim odnosima bez zaštite biće u porastu.

Najviše uticaja ove planete osetiće osobe sa znakom i podznakom u Škorpiji, a neće biti pošteđeni ni ostali znakovi, pa vam savetujem da pogledate u kojem polju horoskopa vam je Škorpija i tu će se desiti radikalne promene od jeseni.

Ukoliko se budete opirali promenama, one će biti još jače i obojene većom tenzijom pa sve može da bude veoma bolno za vas. Opustite se, nadajte se najboljem jer nada poslednja umire. Znajte da zvezde i planete nikoga ne obavezuju, vi imate slobodnu volju i iskoristite svako tumačenje astrologa kako biste unapred znali na koji način se pripremiti za neke nove faze koje život nosi.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se