srijeda, 23.07.2008.

...kad se dobro svrši

Istina je, istina, već pošteno uživam u svom ljetnom odredištu i letargija je iza mene. Bila sam uvjerena da ću vam još pisati prije nego odem, a i da ću vam se odavde češće javljat. I tisuću puta pomislim – ovo moram podijeliti s blogerima – ali mi se jednostavno ne da trošiti ovo dragocjeno malo vremena na laptopu.

Zvučat će čudno, ali od dana kad sam došla ovdje razmišljam kako ću brzo morati otići. I dođe mi da prodam Slovačku pet puta samo da još koja dva tjedna ostanem tu. S dragim. Uživajući u suncu i moru. Ali i tako on mora uskoro u Zagreb radi posla pa eto sve će valjda nekako otić svojim tokom, a i kad jednom krenem za Slovačku (po)pustit će me nostalgija za ovim krasotama. Ko ne zna o čem pričam može vidjet na slikama od lani.

Ispiti iz ljetnog roka su hvala Bogu riješeni. Jezične iz talijanskog sam jedva izvukla ali to je sad iza mene i ne želim se vraćati. Glavno da je gotovo. Učenje staroslavenskog ne ide nikako ali o tome isto neću, ima i vedrijih tema.

Svadba je bila naporna. Kod mladenca smo već u dva morali biti i cijeli dan na vrućini, pod suncobranima, za umrijet.Image Hosted by ImageShack.us
Te ljetne svadbe su stvarno naporne. Obukla sam šosić i suknjicu i to je to. Haljina je, kao što znate, otpala. Kako je u sali bilo nemoguće, stalno smo bježali van na zrak što je rezultiralo ubodima prebolesnih mutantskih komaraca tamo iz Njegovog sela. To su prebolesne reakcije. Mladenci su na poklon dobili oldtimer iz '87., koji imate priliku vidjeti uz tekst, za kojeg je održana aukcija i postigao je cijenu od 1200kn ali na kraju su ga ipak mladenci odlučili zadržati. Takvog definitivno nema svatko smijeh
A do crkve su se vozili u nešto uređenijim autićima:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


S dragim su stvari OK. Zasad se ostvarila ona želja da ljetovanje prođe a da se ne svadimo. Nadam se da se neću ureć. Na kraju, dvadeset dana ćemo bit razdvojeni, nema smisla da se sad svadimo.

Krijanca isto djeluje. Imali smo sastanak članova neku večer i predsjednica je kao i uvijek puna planova. Samo im naravno fali love i ljudi koji će vidjet perspektivu u tome.

Sad znate da sam živa. Vjerujem da ću vam se javit kad se vratim u Zagreb. Do tada želim vam puno sunca i, kolko je moguće, uživanja.

Ljubac od bodulske Assi kiss
Ciao!

- 12:48 - Komentari (17) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.07.2008.

Letargija

boomp3.com

Ne mogu više. Moram pobjeći. Podhitno.
Treba mi promjena. Već gotovo mogu čuti kako trulim, fizički i psihički. Propadam. Zagreb me guši. Ne trudim se oko ničeg. Oko faxa. Posla. Sebe. Niti oko Njega.

Image Hosted by ImageShack.us
Završio je četvrti tjedan ispita. Ja sam ih položila dva. I svakim danom ih sve više ignoriram. Samo mi fali da još roknem jezične iz talijanskog i da mi to ostane za jesen. To bi stvarno bilo divno. Mislite da me to ekšli zabrinjava? Samo u teoriji
Odradila sam zadnju nedjelju za neko duže vrijeme. Samo ta činjenica spasila me od totalnog depresivnog raspoloženja. Ovako sam izgurala.
I zapravo dok i ovo pišem ne da mi se. Mislim da pokušavam taj osjećaj izbaciti iz sebe i jedino zato ovo sad trkeljam. Sve mi ide na živce.
Logično rješenje svakog bilo bi da se počne nečim bavit al naravno da se neću pokrenut.
Ne usudim se ni odbrojavat dane. Bojim se da ih ne ispadne previše. Samo čekam taj dan X. Da me dočeka Ona. Draga moja. Moj oporavak. Moj odmor. Da ju udahnem punim plućima i da mi se oči zapilje u njene dubine. Da njih zagrlim. Da me obuzme fjaka. Da me zaboli briga za cijeli svijet. Kukljica….

Bila sam jučer na pivi sa Gladden i London sky. Najupečatljivije mi je bilo kad mi je Gladden rekla da je morala pogledati na karti di je to moje mjestašce kad je pročitala kako pišem o njemu smijeh Onda sam pomislila da možda stvarno shvaćate koliko i što mi znači. Ako niste, nakon ovog posta valjda hoćete.
A za dragu Gladden – nadam se da si se dobro provela na Rokaju kiss

I s dragim je tako. Kako koji dan. Prekjučer je bio na momačkoj. Pa sam ja šizila. I nemojte mi sad tu pametovat, vjerujem mu ali sam takva da mi to smeta i da ne mogu bit na miru. I točka. Ugl, došao je oko pol 4 i ujutro je bio jako drag, i pažljiv i pričao mi kak je bilo i… A onda sam navečer otišla sa spomenutim curkama na pivu i nakon toga naletila na frenda koji je riješio zadnji ispit pa smo otišli u Naš birc nazdravit. I dragi je skužio te tri i pol pive (da, čak sam ostavila pola pive jer je on stigao) i nadurio se. I onda me totalno ignorira. Ja sam otišla spavat, ujutro me vozio na posao, rekao da se više ne duri al je bila tišina. I tako to. Naravno, ide sa mnom dolje. Smiješno je da nam ljetovanja uvijek ispadnu najkritičnija razdoblja u vezi. Već tri ljeta sam ja imala takvih večeri da sam mislila da ću puknut više od suza. Nadam se da je gotovo s tim.

Mislim da ću reducirat alkohol ovih desetak dana do mora. Barem to. Zbog dragog. Zbog sebe. Zbog mira. Zbog jetre. Zbog psihe. Zato kaj sam umorna. I ne da mi se. I ne želim si tako popunjavat vrijeme. Mislim da bi me to stvarno podiglo.

Posebno pozdravljam mog dragog Junca, koji uopće ne spomene da bi došao na cugu (koja je dogovorena u sedam) da bi me nazvao u ponoć i pitao di smo mi zujo Hani, pa ne zalomimo mi baš svaki put zubo

Ispričavam se svima koje je ovaj post bacio u depru, proizveo suicidalne primisli i slično. Drugi put pazite kog čitate
Kissach pozzach belj

Napomene: Uvela sam mali vodič u boxu (sa šiframa), nadam se da vam se sviđa. Znam da to imaju mnogi al eto da si pojednostavnim život.
Dobila sam ukupno jedan savjet što se tiče problema s blogom iz Ba. Pa ako me želite čitati tada, better think of something fino

Ciao!

- 15:08 - Komentari (27) - Isprintaj - #

utorak, 01.07.2008.

Da budete informirani

Na sreću našla sam i ja načina da malo zanemarim blogosferu. Nije da mi je to nešto pomoglo u učenju, zapravo nije uopće. Ali sam ponekad sama sebi naporna sa svojom ovisnošću da kliknem na ovaj link. Nemojte misliti da vas zato više ne volim.

- Pa kad sam ih već spomenula, da krenem s ispitima. Nemam šta baš za reći jer je jedini upisan još uvijek onaj slovački, al trebalo bi se to uskoro promijeniti

- Nedavno je Junac opet dobiciklirao do mene i, osim već spomenute zavidne fizičke kondicije, pokazao spretnost u baratanju dvorišnim sistemima za otvaranje vrata ravnu… ne znam ni sama kome. Nekom majstoru za baratnje dvorišnim sistemima za otvaranje vrata.

- Euro je završio, pa kad već mi nismo imali sreće drago mi je da su titulu pobrali Španjolci. Njemci mi nikako nisu sjeli, niti mi je imponirala činjenica da bi mi onda bili jedini koji su pobijedili prvake. Moj brat je to najbolje objasnio, kaže ko da je cura oženjena za nekog tajkuna, a ti se hvališ da si hodao s njom u osnovnoj školi thumbup

- Moja Naj je u petak slavila roćkas u jednom poznatom narodnjačkom klubu još poznatijem po visokim cijenama. OK mi je bilo. Da mi je bilo poznato društvo, bilo bi mi još bolje. Al nije da mi nešto fale ti izlasci. I bile smo baš zgodničke (ko je na Faceu vidio je smijeh). Uvaljivo mi se dečko koji je išao s nama u srednju. A sad je s njom na faxu. A u srednjoj si opće nismo bili neš dobri. I to mi je bilo tak smiješno. Tim više što je bio full pijan (ja sam se suzdržala alkohola jer se naručivao balić koji mi baš i nije pasao). A štaš, čovjek svašta doživi…

- Za deset dana idem opet s dragim na jednu svadbu. Odlučila sam obuć svoju haljinu od maturalne koja je preeedivna i koštala je oho-ho, a obukla sam ju dva puta. Što me dovelo do žalosne činjenice da više ne stanem baš u nju. Ne da mi se zakopčat na leđima. Divota. rofl (reže vrat)

- Za kojih dva tjedna bit ću na moru napokon, čemu se ludo veselim i što me jednako ludo zabrinjava jer ću morat nać načina da učim *milijun psovki* staroslavenski. A nikad nisam učila na moru. Niti mi je bilo to zamislivo. More je sinonim odmora. I ovo totalno sucks. O tome više u postovima s mora.

- Za mjesec i dva dana bit ću u vlaku za Bratislavu. Kao i lani, planiram imati blog koji će biti poznat mojim poznatim ljudima. Tražim način da me i vi čitate a da preko vas i vaših nadimaka ne dođu do ovog bloga. I više sam nego otvorena za pametne ideje.

Budući da mi je trenutno život prilično monoton ne mogu ni napisati neki osobito zabavan post. Pa se zadovoljite ovim mah

Ciao!

- 16:42 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design by Lanna