četvrtak, 19.06.2008.

Na putu prema...



Moram počet sa negativnom temom jer jednostavno ne mogu preć preko ovih smrti mladih ljudi. Ne znam jesu me starci previše odgajali u ružičastom svijetu. Ali čini mi se da prije nije bila situacija da se sa 20 godina moraš bojat za svoj život. Znam, ne bih trebala tako razmišljati, ali ja sam pesimist i na svijet uvijek gledam crnije nego drugi. I onda vidim sljedeće. Ovom je stalo srce dok je išao na utakmicu. Drugog su stukli dok se vraćao s koncerta. A trećem se dogodilo pitaj Boga kaj. Činjenica je sto posto da je danas manje sigurno kao nekad. Bez obzira što prije nije bilo tolko medija pa se o tome manje pisalo. A ja znate često razmišljam negativno. I još onda kad pročitam takve stvari totalno freaks me out… Dečki – samo vama svira bend na nebu

Pred par dana bio je kompiću s kvarta roćkas. Dok sam išla u srednju neko vrijeme sam se uglavnom s dečkima družila. Ti moji kvartovski dečkići. I to mi je bilo super. Društvo dečki totalno je imalo svoje draži. Kasnije se to razvodnilo, i te grupice se još danas mijenjaju iz dana u dan. Iako smo si svi još donekle dobri i sa svakim mogu popit kavu kad ga sretnem. Nego, kako je frendu bio roćkas našli smo se u Našem bircu da nazdravimo, ja i njih par muških. I to su onda totalno posebne spike. Pogotovo nakon pivice. Jer oni zaborave opće da sam ja žensko. I onda se čovjek nasluša svega. I što bi htio i što ne bi. I što su sve jadnim curama napravili ovih godina zujo Al smiješno je. Jbga.

Tekme i dalje pomno pratim. Sa malo manje alkohola smijehImage Hosted by ImageShack.us
Jako me vesele al se i bojim da ne poljubimo zemlju prebrzo. Jer stvarno su nas vinuli u visine. Onaj frend, iz Australije kojeg sam ponovo našla prek Facea, veli da nas čak i tamo vide u finalu s Nizozemcima. Dečki su oduševili svijet.
Zadnje dvije sam pratila u Našem a najvatreniji navijač koji je skakao na svaki povik bio je ovaj gospodin sa strane.

Jučer sam riješila prvi ispit, i to sa peticom! Moja Luki bit će posebno ponosna jer se radi o jezičnima iz slovačkog. To je većim dijelom postignuto radom kroz godinu jer učenje mi baš i ne ide. Ja sam u glavi već na moru i knjiga nikako da mi padne u ruke.

Latest news je i da sam mijenjala frizuricu. Nadam se da će vam se svidjeti.

Ciao! od plavuše Assi ;)

Image Hosted by ImageShack.us

- 18:02 - Komentari (21) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.06.2008.

Nove priče iz Moje sudbine

PRIČA PRVA
U utorak sam zmokla ko nikad u životu. Pred nosom mi je otišao bus u pola 6 i tako dok sam ja čekala idući nakupili se oblaci. U busu mi je bilo čist OK i nisam imala ni približno vjernu sliku o tome kako je vani. A kad sam izašla… Sodoma i Gomora! I ja odmah trk do doma. Vidla sam da moje balerinke i noge barem do koljena neće bit pošteđene u blatnoj bujici koja je tekla još uvijek raskopanom ulicom punom rupa. I tako sam se odlučila za verziju Samo ravno, spasi što se spasiti može. Putem sam još umrla od straha od gromova, par puta obrisala oči jer mi se potočić cijedio iz kose i nekoliko puta pomislila kako negdje izgledam ko debil ovima u autu dok ovako pomahnitalo bježim po toj kišurini. Ispalo je da se spasiti ne može ništa. Bila sam mokra do kože. Na kraju je to izgledalo ovako:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


I SVE TO SAMO U KOJE TRI MINUTE!
Poantu dana donio je moj dragi otac: Svaki dan bežiš u tu birtiju (koja je prekoputa autobusne stanice op.a.), a kad je najveći pljusak ti bežiš doma umjesto da se tam skloniš.
Moram priznat, priča mu drži vodu. Totalno.


PRIČA DRUGA
Tekma, nego kaj! Ispalo je tak da nisam jučer otišla s dragim, on je gledao u svom selu a ja sam s frendicom, Ribicom mojom, njenim dečkom i nekom njegovom ekipom otišla na trg. Pive se pilo… puno smijeh Upoznali smo u Ožujskom šatoru neke australce, stari ko ja, koji su na razmjeni studenata u Poljskoj. Kyle i Liz. Iznenadila sam se koliko su oduševljeni Zagrebom (barem onim što su uspjeli vidjet), opće ne doživljavam našu metropolu baš kao neki grad koji bi nekog tako oduševio. Kad je tekma završila (jedan ali vrijedan party) izašli smo van i čagali uz Juru Stublića. Australci su bili super društveni, jako simpa i totalno ugodno društvo. Bilo je veselo. I valjda bi to potrajalo nekako kako i ona naša blog pijanka da se moj dragi nije javio. Trebao je ić van s dečkima al je to otpalo i kaže on da dolazi k meni. A ja mislila da mi neće bit kraja! I tako se oprostili sa ovo dvoje, otišli nekaj pojest i doma.
Dragi me u ponoć zove, sad je krenuo jer su počeli belu kartat i kaže da mu ostavim ključ vani. Ja lijepo spremila sebe za krevet, upalila telku i rekoh budem ja njemu otvorila. Sljedeća scena:
Budim se, pet je sati.
Dragi leži kraj mene. WTF?? Očito su cuga i činjenica da sam se ustala u šest za posao napravili svoje i poslali me u zemlju snova, al jel moguće da sam bila tak janpi da se ne sjećam da sam dragog pustila u kuću? A ak nije tak, kak je onda ušao. Vidim na mobu propuštene pozive… Ups…
Bio je prilično bijesan jutros. Pol sata me zvao na mob i telefon a ja sam, očito, spavala ko tuka. Da bi onda valjda otišao do vrata i shvatio… joooj…. da ja baš i nisam vrata zatvorila kad sam došla doma : crveni se :
Tako da se bar nije morao vraćat. Joooj…

Više slika je na Faceu:
Image Hosted by ImageShack.us



OSTALE VIJESTI
Slovakisti posjetili svoju lektoricu u njenom domu u Zagrebu, gdje ih je počastila bryndzovym haluškama
Nakon nepoloženog prvog, Assilletta položila drugi kolokvij iz talijanskog
Napetost se zahuktava – prvi ispit u srijedu

I za kraj
Image Hosted by ImageShack.us


Ciao!

- 10:29 - Komentari (15) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.06.2008.

Sunce utječe na razne načine

boomp3.com

cool

Iza nas je definitivno pakleni tjedan. Kako Junac izmišlja svoje praznike tako sam ja dobila inspiraciju za PLJuF, tj. Početak moje Ljubičaste Faze. Ona naime udari po najvećim vrućinama (uglavnom oko 30°C) kada moje lice poprimi boju patlidžana i ljudi me onako sažalno gledaju svaki čas očekujući da se srušim. Kako to otprilike izgleda možete naći negdje u arhivi. Uglavnom, PLJuF je definitivno počeo u utorak.

Osim toga, vezano uz te temperature, kod faxa sam vidla jednog kosookog (kaj ja znam jel Japanac il Kinez il kaj) koji se po toj vrućini šetao sa kišobranom. Što je najsmješnije, opće mi to više nije bilo čudno već je izazvalo samo sjetni osmjeh. Kad sam bila u Firenzi, gdje je dva tjedna bilo 39°C sve grupe kosookih bile su pod kišobranima i to je izgledalo nekako ovako:

Image Hosted by ImageShack.us



Valjda mi je cijela ta vrućina udarila u glavu pa sam sanjala i neki ludi san. Da sam na moru i da su kod strica u viksu (koja je ispod moje) došli Gibo, Bregović i talijanski operni pjevač Bocelli. I da sam se ja raspametila od sreće jer svu trojicu obožavam do boli. Dobro, Gibu fakat volim, Bregu cijenim kao glazbenika, a Bocelli ima strašan glas ali ne štujem ga tak pobožno. Ali ja sam onda došla gore ko najveći fan, pa smo svi pričali na talijanskom, i onda je došao Gibo pa sam se njemu poklonila jer je car i tak lud Pa sam imala priliku s Bocellijem pjevati ovu njegovu savršenu pjesmu koja je gore na vrhu posta. Oni su imali koncert tu večer… sve i svašta!

Moram odat počast Junčevoj fizičkoj kondiciji s kojom je danas biciklom dojahao do mog brda na kavu. Svaka čast! U to ime svaku rupu između odlomaka posvećujem njemu.
I bilo je lijepo ovaj put trijezno se napričati, tako da se za promjenu oboje sjećamo o čemu se radilo dead

A nakon kaj sam s njim popila kavu i nakon što je dragi podbacio po ko zna koji put, našla sam se s Kenyjom na MSN-u pa smo pretresle brda i doline starih i novijih srcedrapateljnih pjesama, i otprilike isto toliko tema o uspomenama, o ljubavi, i tako… kako to već ide kad žene zapnu oko depresije. Ili bar jedna od dvije.

Listam svoja sjecanja
Stakla lipih boja
Slikam dobra lica
A slika je uvik tvoja



A bilo je tu Bogu hvala od narodnjaka, do Graše, Olivera, Škore, I čega sve ne. I dok pišem ovo petnaest do jedan je, Kenya je pobjegla glavom bez obzira u krpe a i meni bi bilo pametno nakon što objavim ovaj post za koji sam mislila da definitivno neće bit objavljen večeras.

Pa vam lijepo želim slatke snove…
Ciao!

EXTRA: fakin mrzim blog.hr. I fakat mi se ne da objašnjavat u jedan sat u noći. Sve već znate.

VIJEST DANA! Plin! Topla voda! Moja tuš kabina! Plin! thumbup sretan sretan

- 00:58 - Komentari (20) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design by Lanna