Ashley-hsm star
30.01.2010.


28.01. Ashley je išla u Coffee Bean and Tea Leaf !




29.01. Rano ujutro Ashley je išla u Coffee Bean. Poslije je išla u teretanu. Baš se fora i lijepo obukla samo što mi izgleda iscrpljeno ili je još bila jako pospana, no svaka čast što u zadnje vrijeme ide vani bez šminke !




Kasnije toga dana nakon teretane napuštala je Byron and Tracey Salon.
Lijepo se obukla!


23:30 , Komentiraj | 1 | Print
28.01.2010.


25.01. Ashley je napuštala Coffee Bean .




26.01. šetala je Beverly Hillsom. U ruci je imala hladnu(ledenu) kavu. Prelijepo je obučena!!




27.01. Ashley je još jednom viđena kako napušta Coffee Bean. Lijepa je!





Isti dan je bila i u roditeljskoj kući i s majkom je išla na pedikuru. Opet lijepa.



23:55 , Komentiraj | 1 | Print
26.01.2010.


Ash je 24.01. išla u shooping. Prekrasno izgleda .




Molim vas glasujte za Ashley na slijedećim stranicama, za njen trud.
Sa strane imate popis pjevača odaberite Ashley i subbmit vote.
musiqtone.com
bravo.de
Bila bih vam zahvalna,ali ako nećete dajte onda dražemu.

I znate kako fanovi postavljaju pitanje, pa eto imamo još jedno.
Pitanje : What is the first album you remember buying?
Ashley odgovara : Britney Spears first single “Hit Me Baby One More Time”
12:18 , Komentiraj | 3 | Print
25.01.2010.

Seventeen Magazine

Izašle su nove slike iz Ashleyinog photoshoota za Seventeen Magazine.





21.01. Ashley je viđena nakon večere sa svojom obitelji.




Za Ashleyin International Day moram reći da su se njezini fanovi diljem svijeta potrudili svima pokazati da je njen dan. Neki su njene slike ljepili na stabla i stupove, mnogi su se slikali sa svime što imaju od Ashley od dvd-a, cd-a, postera, majica,.. Napravili su izvrsne plakate. Stvarno lijepo od njezinih fanova. Svi ju jako vole.
Vole je i njezini hrvatski fanovi , a one koje ja znam sa blog.hr su ashley online i ashley tisdale 98 .
09:48 , Komentiraj | 2 | Print
23.01.2010.

Hope for Haiti part 2.

Imamo još slika sa Hope for Haiti. Na slikama je sa BFF Vanessom Hadgens s kojom je kasnije viđena kako napušta Hope for Haiti događaj. Lijepa je jako :)






23:15 , Komentiraj | 3 | Print
23.01.2010.

Hope For Haiti

22.01. Ashley je išla u Coffee Bean ,a zatim do roditeljske kuće. Kada je došla pred vrata njezini psići su istrčali vani.








Ashley je bila na Hope for Haiti. Još slika bi trebalo stići, a za sada imamo samo ove.



11:57 , Komentiraj | 4 | Print
20.01.2010.


19.01. Ashley je posjetila svoje roditelje u Toluca Lakeu. Imamo slike kako izlazi iz kuće sa svojim psićem Maui.



Kasnije tog dana Ashley je viđena kako odlazi od Equinox Gym. Na slikama je se vidi kako je stavila kapuljaču. Vidi se i smješak, baš lijepo!



17:22 , Komentiraj | 7 | Print
19.01.2010.


15.01. Ashley je išla na Mo's Diner u Toluca Lakeu. Nosila je lijepi crni kaput u kojem je izgledala ozbiljno. Ashley se išla naći sa menađerom i još ljudi.






Znate da je na se na Haitima zbio jak potres zbog kojeg je poginulo mnogo ljudi, drugi su ostali bez domova i bez hrana ,a djeca su mnogo propatila. Ashley im je pomogla tako da je donirala novac. Stvarno lijepo od nje. Pohvale.

16.01. Ash je viđena kako napušta Coffee Bean in Toluca Lake. Viđena je i u Leaving Byron & Tracey salon.




25 Hottest Stars of 2009. - Ashley je 13. Bravo!!

Nove slike iz shoota za Seventeen Magazine iz 2008.




17.01. Ashley je bila na Golden Globes After Party. Ashley je bila preeeekrasna u Diane von Fürstenberg krem haljini s crnim ukrasom i u štiklama sa geopardovim ukrasom. Imala je prekrasan rep, kosa joj je tako lijepa. Pogledajte slike.







Imamo i video



Viđena je kako odlazi sa Golden Globes After Party držeći se za ruke sa dečkom Scottom Speerom. Party je bio u Oasis Courtyard u Beverly Hilton Hotel.



Ashley je 18.01. imala photoshoot za Nylon Magazine. Nažalost neće biti na naslovnici. Prije shoota na twitter je stavila novu poruku :

It is pouring! But no storm can rain on my parade! So excited for my Nylon shoot today!



17:12 , Komentiraj | 3 | Print
14.01.2010.


Ei, malo kasnim sa vjestima jer je počela škola. No evo ih !! :

11.01. Ashley je išla u teretanu. Kako li se samo prekrasno obukla. Imala je mobitel, s kim se dopisivala??!




12.01.Ashley je išla u L.A. Studios u Hollywoodu. Išla je posuditi glas za Phineas and Ferb.Ashley je obukla svjetlo plavu haljinicu u kojoj je prezgodna. Imamo slike kako ide u studio i iz studia.

Dolazi u L.A. Studios




Ashley napušta L.A. Studios




Nakon L.A. Studios Ashley je išla po kavu a zatim u auto.



Znate li da se Ashley može postaviti pitanje i ona svaki tjedan odgovara na jedno?? Ako niste znali pogledajte kakvo joj je pitanje ovaj tjedan postavio njezin fan!
If you had to eat one meal for the rest of your life, what would it be and why?
Probably pasta or something with bread.

12.01. Ashley je viđena u Aroma Cafe. Opet je imala istu haljinicu.



Ashley je nastupala u The Progressive Skating & Gymnastiscs Spectacular prošle nedjelje ,10.01. Pjevala je pjesme : Crank It Up,Hot Mess,Tell Me Lies,Masquerade,What If i Nastii pjevala pjesmu za rođendan!
Pogledajmo videe.




11:18 , Komentiraj | 7 | Print
11.01.2010.


10.01 Ashley je išla u kupovinu namirnica. Izlazeći iz Trader Joe's Market Grocery store viđena je u naručju svoga dečka Scotta Speera. Popela se na kolica i Scott ju je malo vozao. Izgledala je neopisivo sretno i slatko smeđoj jakni, tamnim trapericama.
Pogledajte slike :






Ashley je twittala :

went grocery shopping and now cleaning the house!!!!


Dan prije toga 9.01. Ashley je organizirala party za svoju sestru Jennifer Tisdale. Dobila je poklone, imamo lijepe slike i meni je stvarno žao bilo staviti samo jednu ili dvije pa sam ih nešto više. Uživajte !









22:27 , Komentiraj | 2 | Print
10.01.2010.

Ash and sis

Ashley je 8.1. viđena sa sestrom ,bile su u Coffee Bean. Ashley se sasvim ležerno obukla. Baš je slatka.




A kasnije isti dan Ashley i njezin dečko Scott te Vanessa i Zac, Ashleyini najbolji prijatelji imali su večeru u talijanskom restoranu La Loggia. To je bio double date. Lijepo je da se tako druže, meni je zbog toga jako drago. Imam dvije slike sa te večere, ima jedna slika od njih četiri i još jedna slika sa Zanessom. Pogledajte !




I još jedna vijest. Vanessa je 8.1. prije večere posjetila Ashley. Kako je lijepo da one svaki slobodan trenutak, kada ne snimaju filmove provode zajedno družeći se.

Ashley je na twitter napisala :

had so much fun at my sisters baby shower!!!!!!

17:54 , Komentiraj | 6 | Print
08.01.2010.

Ashleyin style

Nastavljam od prošlog puta.Prošlog ste puta mogli vidjeti njezine slike od 2003 pa sve do 2006 i zamijetiti napredak u stilu. Sada vam donosim slike do 2009..

Dakle slijedi nam 2007 godina. Ova godina je za Ashley bila puna premijera pa je nešto više slika. Na slikama izgleda odraslije, a i pripazite njezin odabir odjeće, sjajan zar ne?







2008. godina je došla. Isto jako dobra godina za nju.





2009 je došla. Najbolji stil do sada. Najbolji su joj 2008 i 2009. ali ipak 2009 je bolja. Evo samo pogledajte i uživajte.







P.S. Ovo su slike sa pojavljivanja u javnosti, na premijeri ili predstavljanju nečega, u njezinom slučaju filma ili serije ili nastup. Appearences & Events.

Tko zna kakva nam modna iznenađenja Ashley priprema u 2010 godini!?! To ćemo uskoro vidjeti !



23:00 , Komentiraj | 9 | Print
07.01.2010.

Ashleyin style

Bok! Evo sada neću napisati novost već ću vam prikazati stil od Ashley koji se mijenjao kroz godine. Moći ćete vidjeti kako je sve bolje i bolje. Danas vidite kako se oblači, izvrsno. Prava je modna ikona.

Počnimo sa 2003 godinom, ovo je bio Ashleyin style :




Slijedi 2004 godina. Još uvijek isti stil. Ona tu ima 19 godina, uopće ne izgleda tako jel da, i kako se odjevala.hehe.



Dolazi nam i 2005 godina. Tu se njezin style već nešto mijenja. Starija je i to se vidi i na njoj i iako joj style i dalje nije baš najbolji vidimo napredak. Jeei.





Evo i 2006. U njoj se vidi napredak iz 2005. Pa i nije Ashley toliki modni promašaj, bila je dijete i tako se oblačila, što je zrelija se tako i puno više eksperimentira i razumje se. Evo vam par slika. Nisu ni ostale zvijezde odmah imale super style, neke nemaju ni sada.





P.S. Ovo su slike sa pojavljivanja u javnosti, na premijeri ili predstavljanju nečega, u njezinom slučaju filma ili serije ili nastup. Appearences & Events. U Slijedećem postu donosim vam nastavak preobrazbe njezinog stylea ,do tada pozdrav.


17:12 , Komentiraj | 7 | Print
02.01.2010.

I Love You Magazine Scans

Imamo scanove iz ukrajinskog časopisa "I Love You".

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Imamo također i tekst ,ali je predugačak tako da ću ja staviti samo neke dijelove :

- Ashley Tisdale does not knows what is the real childhood.She simply had't got it,but then it was not necessary to think about career:everything went by itself,without any serious efforts.When baby Ashley was three years old,she full swing recited children's rhymes and ran through the house,she constantly finding something to do and her parents Lisa and Mike decided to showed her to agent Bill Perman.Ashley's father is the head of a major construction company,had good friends who versed in talents.
- Ashley Tisdale starred in many TV series,but her first memorable work was the role in "The Suite Life of Zack and Cody"in which she played a girl named Maddie.However, besides popularity, the film has brought to the girl the first disappointments.At that time she has become friends with actress Vanessa Hudgens and handsome Zac Efron,which too acted in this TV serie.Until that,twenty years Tisdale was sure that she likes boys a little older and who could think that she will fall in love with Zac,which is two years younger than she.At first Efron didn't reciprocate her,but then he agreed and appeared a new a new problem:he did not want to break their relations with Vanessa-he was afraid to hurt her,if she wil knows with whom he was dating.But no,young Hudgens yet as didn't show the feelings in relation to Efron,they viewed each other as a good friends,but Zac intuitively understood that he must't say everything to Vanessa.

1.1.2010. Ashley i Scott su išli u Coffee Bean.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Na twitter je napisala poruku :

Happy New Year!!!!!!! i love you all

17:04 , Komentiraj | 3 | Print
01.01.2010.

SRETNA NOVA GODINA

Još jednom vam želi čestitati Novu godinu. Puno uspjeha ,sreće i ljubavi.

Ashley je na twitter napisala :


So excited for tonight, gonna be bringin in the new year with my man, nessa, and zac!!! I hope everyone has a great new year. Be safe xoxo

17:36 , Komentiraj | 2 | Print

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne
< siječanj, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lipanj 2012 (1)
Prosinac 2011 (1)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Travanj 2011 (2)
Siječanj 2011 (3)
Prosinac 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (5)
Srpanj 2010 (4)
Lipanj 2010 (2)
Svibanj 2010 (6)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (7)
Siječanj 2010 (15)
Prosinac 2009 (3)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (3)
Rujan 2009 (8)
Kolovoz 2009 (7)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (11)
Svibanj 2009 (6)
Travanj 2009 (8)
Ožujak 2009 (2)
Studeni 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Na ovome blogu pronači ćete sve novosti o Ashley Tisdale , mladoj talentiranoj glumici i pjevačici. Novosti će biti pisane kada stignem- ne znam dali ću često pisati. Molim bez vrijeđanja. Hvala. Uživajte !!

Linkovi
MOJI LINKOVI ( blogove valja posjetiti) :


MOJA DVA BLOGA :

oth-source

source about zac

Current projects



Phineas and Ferb



Puerco Espin



Blondie Girl Productions




Sharpay's Fabulous Adventure



Hellcats


Credits
MissSmile. | tinnadz.