Armin i staklena pepeljara puna ugašenih psihofarmaka

srijeda, 10.07.2013.

Ave Marija

http://www.youtube.com/watch?v=2bosouX_d8Y



jutros sam iz nekog kutka držićeve ugledao katedralu. u hodu. hodao sam naime. duboko po pločniku. u patikama. plavoj majici. i jakni. katedrala uznesenja blažene djevice marije. apstrahiram stjepana i ladislava. obnavlja se. bremenita vremenom. erozijom prošlosti. molitvama. skrštenim rukama. kanonima.

okružena je mrežom skela. metalima, konstrukcijama, plastičnim pokrovom. poput čipke na vrhu katedrale. ovaj put ću bez nje. mada zaista podsjeća. na venecijanske maske. skrivene aramejske žene. ave marija, pozdravljam te. uzneseno. hodajući duboko mislim na nju.


znači, iz držićeve. pogledom. nedvogledom. dugozlaznim naglaskom na drugom slogu. druge riječi. služe da bi otkrivali vrijednosti. naglasci. i poglede. koji gledaju iz njih. schuberta i njegovu muziku.

trebao sam je jebati jučer. ali nisam. bio sam hladan. hladnoća je smjer. sjever. na sjeveru ništa nova. a ni jebati baš nije novije. hladnoća je planina. visoko si. odijeljen od drugih. na vrhu. vrhovi su uvijek pusti. to znaju samo oni koji su tamo. ili su bili tamo. trebam se spustiti do međunožja. prsto-hvatovima. do usmina. ustiju histere. da me proždere. da me nestane.


gdje se nalaze osjećaji? u srcima? u frazama? u istinama? u ljudima? njihovim mišljenjima!? da, polizati ću joj pičku. klitoris. nadražiti ću dražicu vražicu. jedinicu mjernu svake žene. jezikom i prstima. prvo preko gaćica. mirisa rublja. omekšivača. ustima preko tkanine. do pubis planine.

osjećaji se ne nalaze. pronalaze nigdje. poljupci, jezici, plodovi, udovi, trudovi truda? eufemizmi naprosto. onda ću samo uhvatiti prstima gaćice. smaknuti ih sa strane. kao kad mičeš grane. zariti ću ga duboko. koliko god budem mogao. jezik uči jezik. a pička govori. meni tople jezike. i strane. što li se nalazi još u njenoj pički? volio bih otkriti. nepoznano.


osjećaji se ne daju. kada nešto daješ, umanjuješ. u isto vrijeme. a možda je to put? široka cesta? perspektiva. daješ da bi dobio. jel se osjećaji predaju? nude? bude? poput jutra? poput sutra? okrenuti ću je nakon lizanja pičke. nisam mislio grubo. nakon sokova. nakon njenih bokova. šupak je na redu. s posebnim tekom. harati ću jezikom. stražnjom apotekom.


napisala je da tagore veli ovako: 'velika srca vole, mala traže da budu voljena.' tako lako? zakonom riječi? svi želimo biti voljeni. svi smo maleni. i veliki. tako veli šimić. na putu. od slova a, do slova b. i ne tim riječima. a zvijezde su zapravo ćudi. nisu ljudi. pusti da me cijelog prođeš. pa reci onda.

moje diskreciono pravo tumačenja. u starogrčkom a-alfa je negacija. ne- skriveno. raz-otkriveno. i heidegger to tvrdi. ne, bi trebalo biti, da. zamijeniti mjesta. ne želim. ali ipak, želim. ali ipak želim.


volim njen šupak. predaju jeziku. raširiti ću ga prvo prstima. lagano. i fino. pa nježno jezikom. a potom duboko. u dubine. u tmine. čuti ću njeno stenjanje. njeno penjanje. prema vrhovima. visoko. najvišim falsetom. oktave njene. čuju se krevetom.
možda se to zove željom. strašću. bojim se. malo, jer pašću. a to zapravo ne želim. želim je jebati. nabiti na kurac. pa, dosta jako. i onda stati. pa malo lakše. naprijed i nazad. toplinom kliziti. jer njena je pička topla. vruća. grije. jel to emotivno? jel se tako smije? jel se tako traži? nekoliko minuta – gore, pa dolje.


osjećaji? kako se oni mjere? čime? toplinom. blizinom. najamninom. tijela.
ne želim brzo svršiti. želim je jebati dugo. doviđenja francoise. doviđenja pičkasta tugo. opet se okrećem. zajedno s njom. i još jednom. naguziti ću je. upotpuniti doživljaj. šupak je pravo mjesto. ali je uže. paziti ću da je ne boli. skroz polako. ali do jaja. duboko. stegnuto. osjećam centimetre kako prolaze.


nježnost? vrlo nedefiniran pojam. ne govori puno. kategorije koje ne razumijem. vjerojatno bih trebao. većina ljudi tvrdi da ih poznaje. te nježne sfere. paradigme na koje pristajemo. tuđa mišljenja koja oblačimo. mislimo da su samo naša. posuđujemo i ne vraćamo.


neću je na krevetu. ne. hoću je. naslonjenu na zid. raširiti noge nogama. ruke rukama. i prodrijeti straga. želim da me osjeti do crnih štikli. morao sam postaviti bar jedan uvjet. crne štikle. skroz do peta. do poda. zbog uzemljenja. gromobran. neka se tresu pete. prsti neka joj drhte.

bezuvjetnost se uvijek krivo tumači. ima li težeg uvjeta od ne-uvjeta? sumnjam u one koji vjeruju u bezuvjet. u takav svijet. u takvu ljubav. ljubav je teška riječ. toliko puta sam to rekao. ponoviti ću još jednom. ne pristaje mi uz namještaj. čisti cinizam. bezuvjet je laž. drsko obmanjivanje. osjećaji su uvjeti. hladnoća je neutralnija. ne traži. samo toplu odjeću? obuci me nečim.

osjećam da ću joj svršiti u šupak. drhtava štikla ječi. sve sam brži. trenjem njen sfinkter. stvaram kinetičku energiju. toplinu. eksploziju. svršavam. špricam. simbolika kraja. sjemenog umiranja. umro sam toliko puta do sada. pa mogu opet. baš ništa nova. umrijeti na tvom sfinkteru. jedna crna štikla. jedna katedrala. jedna arija. ave marija.

10.07.2013. u 17:42 • 12 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< srpanj, 2013  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Armin


hamsun@net.hr

Svi tekstovi, dijelovi teksta i naslovi na armin.blog.hr zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu.

Copyright © by Armin