Puzle života

14.06.2018., četvrtak

Nered

Od premetanja stvari simo tamo napravila sam kaos u sobi. Da vam kažem kako je riječ o kreativnom neredu slagala bih vas. Ipak za moj radni stol već bi se moglo reći da je kreativan nered. Pokušavam se uhvatiti s njime u koštac već mjesec dana. Međutim uvijek pospremim sve ostalo ili smislim nešto drugo za raditi. Kada znam što mi se nalazi unutar tog nereda. A to je cijela hrpetina papira. Preko dvadeset bilježnica i tko zna gdje sam što zapisala. No danas se hvatam u koštac. Barem se nadam.

Moj roman je u dobrom napretku. Isprva sam ga krenula pisati zimus kao pet novela, međutim počela sam ga sklapati u roman koji planiram podijeliti u nekoliko kraćih serijala. Nastavim li ovim tempom do kraja ljeta sigurno ću imati prvi dio dovršen za objavu i ostatak rukopisa, ako ne i prije. Roman je autobiografska fikcija. Dajem si velikog truda obuhvatiti što više dijagnoza s kojima sam upoznata kako bi možda pomogla onima koji imaju takve probleme, te dala drugačiju sliku ljudima koji nemaju takvo iskustvo i taj tip problema.

Što se tiče romana prvenstveno moj uvijek „glavni“ roman je sf. Priča koju sam razvijala i ispisivala od sedme godine uspjevši na kraju stvoriti kompletno novi svijet. No trenutno mi je moj roman Na Granici kako sam ga nazvala s vremenom, prioritetan. Tako da mi je sada više postalo neophodno pretumbati te papire i sve svoje zabilješke.

Također se polako moram početi pripremati za maturu. Nikada kasno za faks. A dokazala sam si da mogu.

Inače ono što želim dati su duboke emocije, zabavu, buđenje mašte i ideje, te kao po mome običaju rušanje stigme i pripomoć. Znam dosta ljudi koji imaju probleme i prate me. Neke i koje ne znam. Dobivam te informacije i ne mogu opisati koliko mi je drago zbog toga. Traljezgam ja svašta. Lupim i glupost tu i tamo pa ostanem živa. No očito je više toga dobroga s obzirom da me prate i oni koji nisu blogeri i želim reći da sam vam jako zahvalna na tome. Stoga čim riješim ovaj kompletan nered koji sam napravila (bolje da ne znate kako to izgleda) posvetiti ću se tim tipovima postova neko vrijeme.

Naglašavam i naglasiti ću nekoliko puta da mi je trenutno u procesu izrada web stranice. S obzirom na raznovrsnost tematike koju imam pisati ću po kategorijama, pa koga što više zanima. Blog naravno ostavljam ipak je to moj dnevnik. wink

Eto toliko od mene. Dobro jutro vam želim i ugodan dan, a ja se idem bacit među papire. headbang

Oznake: roman, kreativni nered, dobro jutro


- 09:16 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< lipanj, 2018  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Lipanj 2018 (15)
Svibanj 2018 (34)
Travanj 2018 (14)
Ožujak 2018 (26)
Veljača 2018 (38)

PROLOG

Linkovi