četvrtak, 30.01.2014.

CHANEL'S ULTIMATE LUXURY EXPERIENCE

noname

CHANEL otkriva svoj novi prostor mirisa i ljepote u parfumeriji Martimex, u samom središtu Zagreba. Kupcima će se ponuditi ultimativni doživljaj luksuza, a na usluzii će im biti specijalizirani tim stručnjaka za mirise, vizažista i savjetnika za ljepotu.

Prostor je suvremeno dizajniran te poziva klijente u specifičan svijet CHANEL mirisa i ljepote te je inspiriran načelima te poznate dizajnerske kuće.

chanel_martimex_cijela1

LES EXCLUSIFS DE CHANEL
Na ovom će se mjestu također naći i Les Exclusifs de Chanel, uključujući i "1932", najnoviji dodatak ovoj kolekciji od sada 14 ekskluzivnih mirisa. Ovaj elegantan miris koji je kreirao Jacques Polge, glavni parfumer ove poznate kuće, odaje počast prvoj kolekciji dijamantnog nakita što ga je kreirala Mademoiselle Chanel davne 1932. godine prošlog stoljeća.

Novi prostor ne samo da će istaknuti povijest mirisa ovog branda i ponuditi nenadmašnu uslugu, nego će biti također i pozornica za posebna mirisna događanja, animacije te gostujuće predavače, postojano se razvijajući kako bi klijentima pružio dinamični uvid u svijet CHANEL mirisa.

chanel_martimex_cijela2

OLFAKTIVNI BAR
U novom prostoru posebno se ističe olfaktivni bar kojeg je razvio parfumer kuće CHANEL Christopher Sheldrake, šef Istraživanja i Razvoja, u suradnji sa CHANEL Laboratorijem mirisa. Koristeći inovativni sustav keramičkih blottera (pločica), stol sadrži 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar CHANEL parfumerije. Klijentima će stručnjaci za mirise na licu mjesta ponuditi interaktivan olfaktivni uvid u široku ponudu mirisa Kuće CHANEL.

chanel_martimex_cijela3

MAKEUP I NJEGA KOŽE
Područje posvećeno makeupu i njezi kože kupcima nudi luksuzno okruženje za upoznavanje s kozmetičkim proizvodima uz pomoć dva CHANEL stručnjaka za ljepotu. U prostoru će svakodnevno biti prisutan CHANEL vizažist da dočeka svaku ženu i posveti joj svoje stručno znanje i vrijeme, kako bi je učinio još ljepšom.
Odjel posvećen njezi kože klijenticama omogućuje da otkriju CHANEL paletu proizvoda za njegu kože sa stručnjakom koji će dijagnosticirati njihove individualne potrebe.

Adresa: Trg bana Josipa Jelačića 11, Zagreb

- 13:10 - Komentiraj (0) - Link na post

srijeda, 29.01.2014.

Booteeq

Volim spajati sportske majice sa ženstvenim i otkačenim donjim komadima te mi je bio gušt transformirati jednostavne Booteeq hoodice sa metalik detaljima. Booteeq je mladi hrvatski kolektiv koji okuplja kreativce i plasira zanimljiv dizajn u suradnji sa umjetnicima. Ove hoodice dolaze i sa printovima koje su osmislili street umjetnici i tattoo majstori ARTUDiTU.

Booteeq majice i hoodice su 100% hrvatski proizvodi! Meke pamučne majice i hoodice su nevjerojatno ugodne za nošenje, a ne moram ni spominjati da se mogu nositi na milijun načina.

Više informacija i cjelokupan asortiman možete pogledati na njihovom Facebook page-u.

Ovu jednostavnu sivu hoodicu sa zanimljivim kožnim rubom na kapuljači iskombinirala sam uz metalik suknju te metalik tajice te nisam pretjerivala sa detaljima. Hoodica je topla i jednostavna te nepresušan izvor inspiracije.

Photo: Zvonimir Ferina

B.

kaput - Hrelić
hoodica - Booteeq
čizme - Shoebox

tajice - NTS Sportswear
čizme - Woakao

_MG_5386 (1)

_MG_5473

_MG_5424 (1)

_MG_5470

_MG_5444 (1)

_MG_5458

- 10:10 - Komentiraj (7) - Link na post

petak, 24.01.2014.

Winter textures

Prije nekoliko dana stigla mi je ova predivna mekana vesta sa malenim coflekima koja me osvojila iste sekunde! Zaintrigirala me zanimljiva tekstura i boja te sam je odlučila iskombinirati sa pomalo neobičnom bijelom minicom sa našivenim kružićima od kože te sa perzijaner bundom, koja također ima mekanu i neuobičajenu teksturu. Za damski dojam stavila sam novu masivnu ogrlicu koje se jednostavno ne mogu dovoljno nagledati.

Pročitajte zanimljiv članak o zimskim kombinacijama balkanskih modnih blogerica na Budi.in-u - KLIK

photo - Zvonimir Ferina

B.

kaput - Hrelić
pulover - 6ks
suknja - Zara
čizme - Woakao
ruksak - Hrelić
ogrlica - MyRarelove
plišane rukavice - Hrelić

_MG_5341

_MG_5370

_MG_5360

_MG_5372

_MG_5355

- 17:01 - Komentiraj (10) - Link na post

srijeda, 22.01.2014.

Printed pants

Ovo mi je definitivno jedna od najdražih kombinacija u posljednje vrijeme i jako mi je drago da sam je uspjela pofotkati. Iskombinirala sam sjajne JET LAG hlače visokog struka sa zanimljivim ručno rađenim printom sa jednostavnim neutralnim sivim puloverom i poprilično dominantnom kratkom bundom. Casual kombinacija sa pomakom, zar ne?

photo: Zvonimir Ferina

B.

bunda - H&M
pulover - Benetton (Hrelić)
hlače - JET LAG
čizme - Shoebox
torba - Chanel (Hrelić)

_MG_5103 - Copy

_MG_5118

_MG_5111

_MG_5113

- 20:55 - Komentiraj (14) - Link na post

ponedjeljak, 20.01.2014.

Make up - Dark textures

Prije nekoliko dana snimili smo nekoliko zanimljivih portreta, a ovo su rezultati. Talentirana Kasandra je osmislila mračan, no poprilično svjež i pomalo avangardan make up, kojeg nisam još imala prilike nositi. Nježne teksture perja, tila i metalnih odsjaja zaokružili su ovu malu priču.

photo: Zvonimir Ferina

_MG_0243

_MG_0377

_MG_0439

_MG_0442

_MG_0482

- 08:45 - Komentiraj (3) - Link na post

subota, 18.01.2014.

White patent skirt

Dugo me nije bilo ovdje. Puno sam radila, malo uživala i čekala da se netko od mojih fotića pojavi da napokon objavim novi post. Godina je počela sjajno, dobila sam i drugi posao, možda je na vidiku i treći, držite mi fige! :)

Napokon radim ono što volim, okružena sam ljudima koje cijenim i uživam punim plućima!

Jučer sam odjenula novu preludu bijelu lakiranu midi suknju punog kruga te je iskombinirala sa prugastim crop topom te pomalo neobičnom jaknom sladoledno roze boje. Suknja mi je nažalost prevelika te sam se malo naživcirala dok sam je nosila, ali u planu je sužavanje i ubacivanje podstave. Obula sam nove čizme od kojih se ne odvajam u posljednje vrijeme koje vam svakako preporučam jer su doista najkvalitetniji komad obuće koji sam ikada naručila online! Postoje u još dvije verzije boja, zeleno-crnoj i crno-bijeloj.

Izašao je i novi broj časopisa Sensa, a kakav smo editorijal snimili, pogledajte ovdje i u novom izdanju!

naslovna 73

Moda #73-page-001

Moda #73-page-002

Moda #73-page-003

Moda #73-page-004

Moda #73-page-005

B.

jakna - FrontRowShop
top - Choies
suknja - Choies
cipele - Woakao
torba - Chanel (Hrelić)

_1177022

_1177017

_1177023

_1177026

_1177021

- 12:20 - Komentiraj (6) - Link na post

petak, 03.01.2014.

2013

Protekla godina bila je nepredvidljiva do samog kraja. Turbulentna, hiperaktivna, ali sa divnim završetkom. Prošle godine se sav kaos počeo slagati u nešto smisleno te vjerujem da odsad može biti samo bolje.

Bila je to godina prepuna druženja sa zanimljivim ljudima, rada na kreativnim projektima, početak ostvarenja mojih snova. Naravno, bilo je i groznih trenutaka, ali na njih uvijek gledam pozitivno, kao učenje te sam zahvalna na svemu što mi svemir pruži.

2013. godina je obilježila i na neki način zacrtala pravac u kojem želim ići u životu. Ovaj blog je proslavio četvrti rođendan zahvaljujući upravo vama koji podržavate i pratite taj mali prostor u bespuću interneta. Hvala vam na svemu!

Hvala prijateljima, suradnicima i kolegama na pomoći te na prekrasnim trenucima!

Želim vam sreću u novoj godini!

B.



















- 10:39 - Komentiraj (9) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.