subota, 31.08.2013.

Black frills

Mogu priznati da sam se doista iznenadila kada mi je stigao ovaj zanimljiv T-shirt sa Choiesa. Nisam očekivala tako kvalitetan pamuk i samu izradu ove majice te sam se razveselila kada sam uvidjela da sam bila u krivu. Iako mi je odmah pala kombinacija sa uskim kožnim hlačama i zanimljivim sandalama, nisam je provela u djelo jer je vani još uvijek pretoplo, ali sjetila sam se svojih dobrih starih hlačica visokog struka od meke umjetne kože te ih danas prošetala u kombinaciji sa ovim divnim T-shirtom i novim cipelicama sa kitten heel peticom sa zlatnim detaljima, koje sam dobila na poklon za rođendan. U takvoj all-black kombinaciji detalji i teksture najbolje dolaze do izražaja i nije potreban nikakav nakit jer je kombinacija upečatljiva sama za sebe, zar ne?

Sutra rano ujutro moja stara prijateljica i ja krećemo u novu sezonu pohoda po Hreliću i jako se veselim tome! Jedna od najomiljenijih rutina koje imam s prijateljima, a i poprilično zabavna!

B.

T-shirt - Choies - pronađite je ovdje
šorc - New Yorker
cipele - Zara
ruksak - Topshop
sunčane naočale - Giant Vintage

IMG_8469

IMG_8474

IMG_8471

IMG_8473

- 19:47 - Komentiraj (15) - Link na post

četvrtak, 29.08.2013.

Perfect red shoes

Otkad sam se vratila u Zagreb stalno sam u nekoj jurnjavi i jednostavno sam smetnula s uma fotkanja outfita koje sam nosila. Jučer sam odlučila reći ne lošem vremenu, a nove lakirane crvene cipelice iz Zare pomogle su mi u odluci i razveselile tmuran kišni dan. Slinila sam za njima mjesecima i čekala sniženja jer su mi bile preskupe, a kada sam ih ugledala prije nekoliko dana, posljednji par i to u mom broju, za čitavih 59kn, nisam mogla odoljeti! Mislim da će ovaj par elegantnih cipelica koje me neodoljivo podsjećaju na Čarobnjaka iz Oza obilježiti moju modnu jesen.

Iskombinirala sam ih sa muškim sweatshirtom s Hrelića i novom elegantnom suknjom od krupne čipke sa Woakao online shopa te upotpunila vintage Prada torbicom, koju sam prije godinu dana iskopala za 17,5kn u jednom zagrebačkom second hand shopu. Za završni detalj odlučila sam se za omiljene Romwe naušnice, koje su se odlično uklopile u kombinaciju.

B.

sweatshirt - Lee (Hrelić)
suknja - Woakao
cipele - Zara
torbica - Prada (second hand shop)
naušnice - Romwe

007

009

011

004

008

- 09:45 - Komentiraj (13) - Link na post

petak, 23.08.2013.

Striped sequins

Ovaj casual outfit nosila sam prekjučer navečer za druženje s prijateljima. Kava se pretvorila u pivu, piva u večeru, a večera u kino i unatoč umoru od putovanja s mora, sjajno sam se zabavila. Gledali smo Lovelace i preporučujemo vam film!

Odjenula sam bijele hlače zanimljivog uzorka, koje sam iskombinirala sa prugastom šljokastom majicom i oversized traper košuljom. Za dodatan bling stavila sam novu prekrasnu ogrlicu koja mi je nedavno stigla sa Romwe-a.

B.

Što sam odjenula:

oversized traper košulja - Hrelić
prugasti T-shirt - Zara
hlače - Sheinside
cipele - Zara
ruksak - Topshop (poklon)
ogrlica - Romwe

photo 1(1)

photo 5(1)

photo 5

photo 3(1)

- 18:20 - Komentiraj (5) - Link na post

četvrtak, 22.08.2013.

Dots like pink tops

Posljednjeg dana na moru nije baš bilo vrijeme za sunčanje i kupanje jer je bura puhala kao luda pa sam se odlučila za omiljene vintage točkaste šos-hlače koje sam iskombinirala sa vintage nježno rozim štikanim topićem. Ovaj outfit također spada u moj mali hall of fame super cheap outfita - šos hlače je sašila moja mama prije više od 30 godina, top sam pronašla na Hreliću za čitavu kunu, a espadrile u Borovu na sniženju za nekih 25 kuna. Ogrlica je bila isto odličan ulov u Stradivariusu za kojih 20 kuna, a torbicu i sunčane naočale sam dobila.

Malo smo se zezali sa širokokutnim objektivom i napravili goofy fotke.

photo by: Filip Kardun

B.

Što sam odjenula:

top - Hrelić (vintage)
šos-hlače - vintage (sašiveno)
espadrile - Borovo
ogrlica - Stradivarius
sunčane naočale - Giant Vintage
torbica - Zara Kids

new3

new1

new4

new2

new5

- 12:07 - Komentiraj (2) - Link na post

utorak, 20.08.2013.

Sunset in white

Prijateljica i ja smo uspjele uloviti prekrasan zalazak sunca i iako se detalji outfita i ne vide baš najbolje, jako su mi se svidjele ove fotke.

Odjenula sam prekasnu bijelu suknju utisnutog damask uzorka i iskombinirala je sa jednostavnim, no zanimljivim T-shirtom. All white kombinaciju začinila sam krupnom prekrasnom ružičastom ogrlicom i nude jednostavnim sandalama od kojih se ne odvajam ni ovog ljeta.

Sutra se vraćam u Zagreb i iako mi je ovdje na moru lijepo i opuštajuće, obaveze čekaju. Bit će ovo vrlo zanimljiva jesen!

B.

Što sam odjenula:

T-shirt - eBay (poklon)
suknja - Romwe
sandale - Zara
ogrlica - Lanvin4H&M
ruksak - Topshop (poklon)
sunčane naočale - Giant Vintage

IMG_7383

IMG_7382


IMG_7387


IMG_7385


IMG_7386

- 11:46 - Komentiraj (6) - Link na post

petak, 16.08.2013.

Denim baby doll dress

Sunčano prijepodne bilo je rezervirano za prvu kavu i ćaskanje s prijateljima u kafiću na obali u Vodicama. Odjenula sam baby doll haljinicu od tankog trapera sa printom sitnih tratinčica i iskombinirala je sa različim ogrlicama, koje sam zajedno pomiješala.
Malo sam se poigrala s frizurom i isplela dvije riblje kosti od kojih sam potom izradila zanimljivu nisku punđu.

Večerašnji plan su palačinke i pivo, a kasnije Šibenik i Azimut :)

Uživajte u vikendu!

B.

Što sam nosila:

haljina - VJ Style - klik na haljinicu
sandale - Zara
torbica - Zara Kids
ogrlice - DIY, Accessorize, Hrelić
sunčane naočale - Ghetaldus (vintage)

image_1

image_2

3

4

5



- 17:13 - Komentiraj (7) - Link na post

srijeda, 14.08.2013.

Casual floral beach outfit

Ovaj jednostavan beach outfit nosila sam prije nekoliko dana za šetnju i kupanje. Volim ove lagane H&M tunike koje sam ugrabila na sniženju jer se mogu iskombinirati na milijun načina, uvijek efektno izgledaju, a i ugodne su za nošenje. Bio to ležeran dnevni ili zbigecan večernji outfit, ove tunike uvijek sjajno izgledaju.

Bilo je milijun stupnjeva te sam se odlučila za retro traper šorc visokog struka, šarenu tuniku i jednostavne sandale. Ljeti ne volim nositi previše nakita jer se zna desiti da ostavlja ružne zelenkaste mrlje tako da obično odabirem statement komad odjeće pa mi onda nakit nije ni potreban, zar ne?

Photo by: Jure Perišić

B.

Što sam nosila:

tunika - H&M
traper šorc - vintage (Hrelić)
ruksak - Topshop (poklon)
sunčane naočale - Giant Vintage
sandale - Zara

barb (4)

barb (11)

barb (7)


- 16:34 - Komentiraj (7) - Link na post

utorak, 13.08.2013.

Terraneo 2013 - 3rd night

Posljednji dan ovogodišnjeg Terranea proveli smo chillajući na plaži u Solarisu, a kasnije skakali i plesali uz glazbu genijalnog Aloe Blacca i ludih Wu Tang Clana. Unatoč svim nedaćama što se tiče prijevoza, i posljednje večeri je bilo odlično! Nekako mi nedostaje ta ludnica i nespavanje i jedva čekam iduće ljeto! Volim taj mali "gradić" gdje se na svakom uglu nešto događa, ponešto za svaki ukus i za svako raspoloženje. Uz odličnu glazbu bila sam sa super društvom pa je sve bilo još bolje! Iako je možda bilo i nekih down stvari, optimist sam i uviek za dogovor pa je sve na kraju ispalo odlično.

Odjenula sam prugastu majicu koju sam iskombinirala sa traper šorcom od izblijedjelog trapera visokog struka.

Photo by: Jure Perišić

B.

Što sam nosila:

majica - Zara
traper šorc - vintage (DIY)
ruksak - Topshop (poklon)
tenisice - Kenzo x Vans
ogrlica - Romwe


barby (3)

barby (16)

barby (11)

barby (10)

- 18:21 - Komentiraj (2) - Link na post

ponedjeljak, 12.08.2013.

Terraneo 2013 - 2nd night

Nakon posjete Šibeniku odlučili smo se za mali kupanac i gledanje zalaska sunca u Srimi. Pravo chillanje prije druge večeri Terranea, koja je opet bila pun pogodak! Prava zezancija i plesanje do jutra! Najviše me se dojmio izvođač Jesse Boykins III i mogu sa sigurnošću reći da je njegova glazba otkriće na ovogodišnjem Terraneu.

Odjenula sam haljinu zrcalnog uzorka sa palmama i cvijećem koju ste nedavno vidjeli na blogu, Kenzo x Vans tenisice mramornog uzorka te posudila zanimljiv remen sa nitnama. Ležeran, a opet malo drugačiji outfit.

Photo by: Jure Perišić

B.

Što sam nosila:

haljina - Vateno - klik na haljinu
tenisice - Kenzo x Vans
remen - H&M

warbabr (7)

warbabr (14)

warbabr (19)

warbabr (12)

- 19:13 - Komentiraj (10) - Link na post

nedjelja, 11.08.2013.

Terraneo 2013 - 1st night

Nemam internet na moru pa sam napravila malu neplaniranu pauzu što se tiče postova. Od prošlog posta promijenilo se to da sam napokon otišla na more, vidjela se s dragim prijateljima, malo tulumarila u Vodicama, uživala na Terraneu, kupala se, a na kraju priče i odmarala.

Na Terraneu su me oduševili mnogi izvođači, toliko sam puno skakala i plesala da i danas imam muskulfibere. Ovo je outfit od prve večeri. Iako sam planirala odjenuti jednu sasvim drugačiju kombinaciju, na kraju sam u zadnji tren ovo navukla na sebe i jurila na festival. Iskombinirala sam H&M bustier tamnoplave boje sa starim ležernim šorcem iz H&M Garden kolekcije, crnim vintage traper prslukom, a na noge sam navukla udobne crne espadrile, koje sam pronašla prošle godine u Borovu za čak 25 kn.

Prvu večer Terranea isplesali smo se i glupirali u Ljetovanje šatoru, gdje je bila doista sjajna i luda atmosfera, a nismo mogli odoljeti ni ostalim stage-ovima i izludirati se i na Prodigy-ju :)

Osim Terranea, bili smo na kupanju u Tribunju i Solarisu, malo chillali u Srimi i sjajno se zabavljali! Unatoč svim nedaćama i ludim promjenama planova, ovo ljeto je ispalo sasvim zanimljivo. Osim ovog posta imam u pripremi još nekoliko njih tako da ću odsad biti redovita jer sam pronašla free wi-fi :)

Photo by: Jure Perišić

B.

Što sam nosila:

traper prsluk - vintage (Hrelić)
bustier - H&M
šorc - H&M (Garden collection)
espadrile - Borovo
nakit - vintage, Accessorize, online shopovi
sat - Seiko (vintege)

barb (15)

barb (14)

- 21:33 - Komentiraj (3) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.