nedjelja, 30.06.2013.

Denim on denim

U posljednje vrijeme nosim puno trapera. Nekako daje lijep kontrast crvenoj kosi, a u isto vrijeme je i casual i zanimljiv. Ovaj put iskombinirala sam Pop Couture traper košulju sa čipkanim detaljima na ramenima i rukavima, sa AX Paris minicom punog kruga iste nijanse trapera. Obula sam trenutno mi omiljene Jessica Simpson Dany čipkane sandale, a od nakita sam se odlučila na svoju DIY ogrlicu.

Posljednjih dana opet imam neke probleme sa blog.hr.om te vas molim za razumijevanje dok se to ne popravi. Hvala vam!

p.s. dodala sam još poneke stvarčice u svoj mali ar-ar shop! :)

photo by: Jure Perišić

B.

Što sam nosila:

traper košulja - Pop Couture
traper minica - AX Paris
cipele - Jessica Simpson (Shoebox)
torbica - vintage
sunčane naočale - Ghetaldus Vintage
ogrlica - DIY

IMG_5848

IMG_5880

IMG_5882

IMG_5860

- 17:29 - Komentiraj (7) - Link na post

petak, 28.06.2013.

Cotton Candy

Cotton Candy Amande Lepore na repeatu je zaslužna za ovaj outfit koji sam nosila u subotu. Mila je umrla od smijeha kad me ugledala, a meni je bilo drago da joj se svidio outfit. Podsjećao me malo na šezdesete i u potpunosti je odgovarao mom trenutnom raspoloženju.

Budući da nije bila velika posjećenost na Buvljaku, a i neke curke su me zamolile da stavim stvari koje prodajem online, napravila sam svoj profil na MOJEKRPICE 100 artikala - high street, vintage, svašta nešto :) MOJ PROFIL

Što sam nosila:

majica - H&M
suknja - Zara
sandale - Jessica Simpson (Shoebox)
ogrlica - Lanvin 4 H&M
clutch - vintage
sunčane naočale - no name
sat - Seiko (vintage)

_MG_7746

_MG_7763

_MG_7765

_MG_7752

_MG_7754

_MG_7760

_MG_7768

_MG_7743

- 10:59 - Komentiraj (6) - Link na post

subota, 22.06.2013.

Retro denim dress

Trebalo je nekoliko pohoda po Hreliću da pronađem ovu traper haljinu. Pronašla sam je još na zimu za kunu te je od tad strpljivo čekala u ormaru na svoj red. Budući da je zanimljiva sama po sebi, a i bilo je prokleto vruće, odlučila sam ne komplicirati outfit već je samo stegnuti u struku sa tankim remenom i navući na noge nove Cavallino shoes sandale. Imam i takav crni par sandala te mogu reći da su stvarno jako udobne i stabilne te nisam mogla odoljeti i ovom paru u nude boji.

Ovaj vikend je rezerviran za rođendanski piknik party moje drage Petre i Buvljak u Studiju Smijeha koji se održava sutra od 10 do 14 sati u Vlaškoj 92! I moje prijateljice prodavat će odjeću po stvarno jako povoljnim cijenama te garantiram da ćete pronaći nešto za sebe :) Vidimo se!

B.

Što sam nosila:

traper haljina - Hrelić
remen - Miss Selfridge
cipele - Cavallino Shoes
torbica - LV Pochette
sunčane naočale - Ghetaldus (vintage)
sat - Seiko (vintage)
narukvica - Hrelić (vintage)

photo

photo_2

photo_7

photo_4

photo_1

- 10:20 - Komentiraj (10) - Link na post

petak, 21.06.2013.

Dreamy white

Ovu kombinaciju odjenula sam u ponedjeljak i mogu vam reći da sam se doista odlično osjećala u njoj! U hlače sam se zaljubila na prvi pogled i jedva dočekala da mi stignu i da ih iskombiniram na sve moguće načine. Moram priznati da me bilo malo strah oko veličine, jer sam se par puta zeznula oko Zara stvari na Sheinside-u jer bi mi došao Zara S, koji mi je prevelik, ali ove hlače su stigle taman ona veličina koja mi odlično odgovara.

Nakon dugo vremena kupila sam si nekoliko stvari, a da to nije bio second hand shop ili buvljak i jako sam happy što sam si pronašla par zgodnih topova na sniženju u H&M-u. Možda zvuči blesavo, ali baš me to razveselilo :)

Ove nedjelje se održava posljednji Buvljak u Studiju smijeha, u Vlaškoj 92, do jeseni. Prijateljica i ja smo skupile stvarno divnih stvarčica koje ne nosimo i koje ćemo povoljno prodavati pa navratite! Buvljak traje od 10 do 14 sati! Vidimo se! Više informacija možete pronaći OVDJE.

B.

Što sam nosila:

top - H&M
bustier - H&M
hlače - Sheinside
cipele - Desire Clothing
torbica - Zara Kids
naušnice - Romwe
sat - Omega Seamaster (vintage)
sunčane naočale - Ghetaldus Vintage


_IGP0002

_IGP0010

_IGP0007

_IGP0013

_IGP0011

_IGP0001

_IGP0014

_IGP0004

It is the time to start the new sale, my dear friend!

About 200+ styles of shirt and skirt, up to 60%off, haha! Such a good news, right?

Hope you can share this with your loyal fans if convenient my dear!J

Romwe Shirt & Skirt Sale

Up to 60%off

Time: 06/21/2013-06/23/2013

Go!

Untitled


- 10:32 - Komentiraj (7) - Link na post

četvrtak, 20.06.2013.

Revlon Professional - Wild Collection

Prije nekoliko dana predstavljena je najnovija kolekcija Revlon Professional - Wild i imala sam tu čast biti jedan od modela i među prvima isprobati najnovije tehnike od bojanja kose pa sve do ludih frizura koje za ovo ljeto preporučuju stručnjaci. Osim divne bakrene boje imala sam priliku na jedan dan postati model i prepustiti se stručnim rukama Katice Topčić i njenog tima. Izradili su mi poprilično neuobičajenu frizuru sa pletenicama koje su oblikovane pomoću čvorova i bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u takvoj manifestaciji.

Revlon Professional je za ovo proljeće/ljeto 2013. godine izbacio kolekciju Wild, koja istražuje našu najintimniju, pomalo divlju stranu, a lookovi prikazaju tanku liniju između realnosti i fantazije. Kolekcija je namijenjena svim suvremenim urbanim ženama koje su možda preko dana uniformirane i poslovne, a navečer se prepuštaju i transformiraju u samouvjerene, opuštene i seksi djevojke. Promjena looka ne mora nužno značiti bojanje i šišanje, već detalji poput malo drugačijih i neočekivanih frizura ili pak ekstenzija od perja koja u trenu može transformirati izgled. Cilj je naglasiti osobnost i uz kreativna rješenja pružiti nešto novo i drugačije.

Hvala Revlon Professional timu, Illamasqua timu te Juri Perišiću i ostalima na sjajno provedenoj nedjelji! :)

Frizure: Revlon Professional
Make up: Illamasqua
Odjeća: Aleksandra Dojčinović
Photo: Jure Perišić


4

5

8

3

7

2

1

9

10

12

- 20:12 - Komentiraj (4) - Link na post

srijeda, 19.06.2013.

Vintage dress

Jučer sam odjenula vintage haljinu koju sam pronašla prije 2 godine na Hreliću za čitavu jednu kunu. Obožavam taj materijal jer je lagan i idealna je za (pre)vruća popodneva i jurcanje po gradu. Iskombinirala sam je sa sandalama sa VJ Style-a, starim remenom kojeg sam pronašla na sniženju u Miss Selfridge-u, vintage naušnicama također s Hrelića te malom LV Pochette.

Na produkciji su moji klinci rasturili, najponosnija sam na svijetu! Ne kaže se bezveze da se trud i rad isplati :) Sad malo odmora od plesnog studija do 9. mjeseca, ali moram priznati da mi već fali i da već smišljam što bi mogli najesen plesati :D

B.

Što sam nosila:

haljina - vintage (Hrelić)
sandale - VJ Style
naušnice - vintage (Hrelić)
sat - Seiko (vintage)
torbica - LV Pochette
sunčane naočale - H&M
remen - Miss Selfridge

photo 2 (3)

photo 2 (5)

photo 5 (4)

photo 3 (3)

photo 4

photo 4 (3)

- 09:36 - Komentiraj (20) - Link na post

četvrtak, 13.06.2013.

Florals

Posljednjih dana sam u pravoj strci i rastrgana sam na sto strana. U subotu je plesna produkcija mog plesnog studija pa već danima šivamo kostime za moje klince. Kostimi će im biti ludi i jedva čekam da vidim kako to izgleda na sceni! Ponosna sam na njih jer su savladale lyrical jazz koreografiju na Rihanninu pjesmu Stay i nadam se da će rasturiti u subotu! Kostimi su uglavnom završeni i spremno čekaju generalnu probu. Jedva čekam!

Ovu kombinaciju nosila sam u subotu i baš sam se razveselila kada sam nabasala na Ivanu aka Style Tone Zagreb. Malo smo lunjale gradom i prepričavale događaje te je na kraju Ivana okinula nekoliko fotkica mog outfita. Fotka na njenom blogu je zauzela prvo mjesto na StreetStyleNews, prešišali smo čak Sartorialista i ostale i jako smo happy zbog toga!

B.

Što sam nosila:

sweatshirt - H&M Kids
suknja - H&M
cipele - Cavallino Shoes
ruksak - poklon
naušnice - Pop Couture
sunčane naočale - Giant Vintage

DSC02890

DSC02894

DSC02905

- 10:24 - Komentiraj (12) - Link na post

ponedjeljak, 10.06.2013.

New tattoo

U srijedu sam napravila i novu tetovažu kod divne Aleksandre. Trebala sam napraviti dvije, no bila sam kratka s vremenom tako da smo izradu druge odgodili za idući tjedan. Ove godine napravila sam 3 tetovaže, uskoro ide i četvrta te ću ih ukupno imati 5 i na tome ću stati na neko vrijeme.

Prvu tetovažu napravila sam prije 3 godine, malu mašnicu na dnu leđa, koju i dalje jako volim. Prije 4 mjeseca napravila sam expecto patronum čaroliju na lijevoj ruci te mali pik na desnom ramenu, a prošli tjedan istetovirala sam citat od Bukowskog na desno bedro.

Kod Aleksandre je uvijek ugodna atmosfera i neizmjerno mi je drago što mi je upravo ona napravila sve tetovaže. Sve tetovaže su mi jako drage i sretna sam što su postale dio mene.

p.s. na mom Facebook page-u je jedan genijalan giveaway, checkirajte i uključite se OVDJE/www.flickr.com/photos/94487353@N05/9005187938/" title="IMG_3520 by Barb ar-ar, on Flickr">IMG_3520

IMG_3525

IMG_3527

- 10:20 - Komentiraj (9) - Link na post

petak, 07.06.2013.

From Blonde to Ginger - Fabula de Forma

Nakon mjeseci i mjeseci razmišljanja, mozganja i predomišljanja, odlučila sam napraviti veliku promjenu - postati ginger! Mojoj odluci pridonio je i genijalan tim iz Fabule de Forme, koji su napravili doista briljantan posao. Za ovaj makeover korištena je najnovija tehnika nanošenja boje iz kolekcije Revlon Wild!

Katica Topčić i njen tim divno su me ugostili, a najviše me se dojmila ugodna i vesela atmosfera te nisam umrla od straha i pobjegla glavom bez obzira :D

Makeover je počeo dogovorom i odabirom nijansi, a posebno su me se dojmile boje koje su na prirodnoj bazi i bez amonijaka koje ne samo da ne oštećuju kosu, već je hrane i čine je blistavom. Nakon poprilično zanimljive tehnike nanošenja boje, bila sam prepuna aluminijskih folija i zezali smo se da izgledam kao spejs časna :D Kada je proces bio završen, mogu priznati da me bilo pomalo strah pogledati se u ogledalo, no ugodno sam se iznenadila i drago mi je da sam se odlučila na ovu promjenu!

Nijansa je savršeno pogođena, a kosa je vatreno ginger!

Hvala Katici Topčić i njenom timu za sve! Genijalni ste! :))

Fotkala me moja prijateljica Bernarda Murn, koja je cijeli dan jurcala sa mnom i pravila mi društvo! Hvala ti! :)

U srijedu sam napravila i novu tetovažu, više o tome u idućem postu, a sada slijede fotke makeovera! Hope you like it!

B.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

- 09:22 - Komentiraj (52) - Link na post

četvrtak, 06.06.2013.

Red shoes

Tog dana sam se ekspresno brzo spremila i jurila do grada. Odlučila sam odjenuti casual kombinaciju začinjenu crvenim štiklama, koje sjajno podignu baš svaku kombinaciju.

Jučer sam imala lud lud dan, bila sam na sto strana i napravila neke velike promjene, a sve ćete vidjeti sutra na blogu! :)

B.

Što sam nosila:

sweatshirt - second hand (H&M)
traperice - Replay
cipele - Jessica Simpson (Shoebox)
ruksak - poklon
dioptrijske naočale - A'marie (Ghetaldus)

photo

photo(3)

photo(1)

photo(4)

- 09:17 - Komentiraj (6) - Link na post

utorak, 04.06.2013.

Blue jeans

Ovaj outfit nosila sam u nedjelju na Buvljaku u Studiju smijeha. Prostor nije ogroman, ali je krcat izlagačima i može se pronaći doista zanimljivih stvari. Prodala sam dosta stvarčica koje su mi samo zauzimale mjesto u ormaru i ugodno se družila.

Buvljak će se održati još naredne 3 nedjelje, u Vlaškoj 92, s trajanjem od 10 do 14h. Više informacija možete pronaći OVDJE

Odjenula sam jednu retro kombinaciju koja je istovremeno fora, a i jako udobna. Nadam se da će vam se svidjeti!

B.

Što sam nosila:

kožna jakna - Sheinside
bluza - Sheinside
traperice - second hand
cipele - Cavallino Shoes
naušnice - Pop Couture
sat - Omega Seamaster (vintage)
ruksak - poklon

photo 3(2)

photo 2(4)

photo 1(2)

photo 4(2)

photo 1

photo 4(4)

photo 5(3)

photo 2(1)

- 10:39 - Komentiraj (11) - Link na post

Shoes! Shoes! Linzi Shoes!

Nedavno sam otkrila jedan britanski brend cipela i njihov online shop - Linzi Shoes. Izbor je doista velik i zapelo mi je za oko bar 5 pari cipela koje bih istog trena rado voljela imati u svojoj kolekciji! :D

Osim odličnog izbora jako kul cipelica za svačiji ukus, mogu istaknuti da imaju i poprilično povoljne cijene, što mi je osobno bitno zbog mog vrlo ograničenog budžeta. Također, postoji i dio sa cipelama koje su snižene na samo 5 funti! Shipping je 7 funti, što nije baš malo, ali kad se sve zbroji i nije toliko strašno, na kraju bude sasvim ok cijena.

Ovo su moji favoriti:

473523-blacksuede-450
link na cipele


262436-coralsuede-450
link na cipele

814220-lilacsuede-450
link na cipele

306827-pinksatin-450
link na cipele

109898-goldmetallic-450
link na cipele

490524-creamsuede-450
link na cipele

306433-snakeskin-450
link na cipele

- 08:58 - Komentiraj (1) - Link na post

ponedjeljak, 03.06.2013.

Black stripes

Dugo nisam nosila ove hlače. Slučajno sam objesila na istu vješalicu još dvije košulje i skroz zaboravila na njih. U subotu prilikom preslagivanja stvari sam ih pronašla i odlučila odjenuti za kavu i šetnju gradom. Iskombinirala sam ih sa jednostavnom sivom majicom koju sam pronašla u second hand shopu u odličnom stanju i sa omiljenom mi kožnom jaknom. Za malo boje zaslužne su plišane ljubičasto-plave cipelice i bordo torbica.

B.

Što sam nosila:

kožna jakna - Sheinside
siva majica - second hand
prugaste hlače - Sheinside
cipele - H&M
naušnice - Pop Couture
torbica - H&M
dioptrijske naočale - A'marie (Ghetaldus)

photo 2(8)

photo 4(5)

photo 5(5)

photo 3(4)

photo 1(7)

photo 5(6)

photo 2(7)

- 09:45 - Komentiraj (8) - Link na post

nedjelja, 02.06.2013.

Layering

Tog dana inspirirao me California style i odlučila sam se poigrati s novom haljinom sa zanimljivim printom. Iako sam prvotno namjeravala samo prebaciti kožnu jaknu preko nje, na kraju sam se ipak odlučila na slojevit izbor. Dio dana nosila sam traper košulju u ruci, a kada se sunce sakrilo brzo je navukla ispod kožnog prsluka. Kombinaciju sam začinila sa zlatnim detaljima poput retro ogrlice u obliku zmije i mog dobrog starog zlatnog sata kojeg obožavam.

p.s. posjetite danas od 10 do 14h Buvljak u Studiju smijeha (Vlaška 92), pripremila sam hrpu zanimljivih komada :)

B.

Što sam nosila:

kožni prsluk - Sheinside
traper košulja - second hand
haljina - Mart of China
cipele - Cavallino Shoes
torbica - second hand
ogrlica - Romwe
sunčane naočale - Giant Vintage
sat - Seiko (vintage)

photo

photo_4

photo_1

photo_5

photo_3

photo_6

- 08:26 - Komentiraj (5) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.