utorak, 09.04.2013.

Ruža Essentials

Prije desetak dana posjetila sam nedavno otvoreni frizerski salon Ruža Essentials na samom vrhu Gundulićeve ulice. Ovaj prekrasno uređen frizerski salon nudi potpuno novi koncept usluge koji me naprosto oduševio, a to je da klijenti mogu sami birati koji brand proizvoda će se koristiti. Prvotna konzultacija i dogovor oko buduće frizure ne svodi se samo na odabir boje i oblika same frizure, već i na upoznavanje tri koncepta i tri branda koja se koriste u ovom salonu - L'Oreal Professional, Kevin Murphy i John Masters organics. Posebnost ove prezentacije jest što klijenti sami odabiru liniju ili pojedine proizvode iz linija koja će se koristiti u procesu stvaranja nove frizure. L'Oreal Professional linija daje trenutne rezultate i velike promjene, dok je Kevin Murphy linija za fashion orijentiranu klijentelu, a John Masters organski proizvodi su za osobe koje izbjegavaju kemikalije i žele na što prirodniji način promijeniti svoju frizuru.

Prostor je prozračan, moderno uređen i luksuzan, a naglasila bih da su izlog i radne haljine djevojaka djelo poznatog dizajnera Juraja Zigmana.

Nakon konzultacije sa djevojkama, odlučili smo se za Kevin Murphy liniju, koja je orijentirana na mlade ljude koji vole modu i sve što dolazi s njom. Kevin Murphy proizvodi su bez parabena i nepotrebnih kemikalija, lagani su i daju odlične rezultate. Svi proizvodi su od prirodnih sastojaka i idealni za promjene na kosi jer je neće uništiti, naprotiv, kosa je stvarno prekrasna nakon tretmana.

Nakon lošeg iskustva sa frizerom prije mjesec dana i popravka katastrofe, u Ruži Essentials su mi uspjeli oživjeti kosu i kombinacijom balayage pramenova, preljeva i emulzije za njegu vratiti stari sjaj.

Frizerski salon se nalazi u Gundulićevoj 3 u Zagrebu. Više informacija te fotografije možete pronaći na njihovom Facebook page-u.

Preporučam ga svima jer osim prekrasnog prostora i ugodnog osoblja, izaći ćete sa prekrasnom frizurom i znanjem proizvoda koji su se koristili tijekom te posjete.

Donosim vam nekoliko fotografija prostora te prije i poslije samog tretmana.

002

099

001

026

023

022

024

025

110

- 10:20 - Komentiraj (9) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.