subota, 30.03.2013.

You want me down on earth, but I am up in space

Ovaj outfit nosila sam prije nekoliko dana. Dugo sam čekala ovaj sako koji je na kraju ispao bundica i malo mi je žao što je tako. Očekivala sam pernati sako koji bi bio idealan za proljetne outfite, no od umjetnog je materijala i poprilično je topao pa sam se skoro skuhala u njemu. No dobro, efektan je i sigurno ću ga isfurati puno puta. Iskombinirala sam ga sa omiljenim mi Zara gležnjačama i prugastom majicom te Lanvin 4 H&M ogrlicom :)

Jučer sam posjetila Ruža Essentials, novi trendovski frizerski salon i fenomenalno su mi sredili kosu, no o tome više u idućem postu :)

Za kraj bih podijelila s vama super popust na Romwe-u, koji kreće 3. travnja te traje do 5. travnja. Mislim da ste gotovo svi čuli za ludo dobar izbor tajica s printom na njihovom site-u te mogu reći da su baš tajice njihov najprodavaniji proizvod. Romwe je odlučio u narednim tjednima stalno izbacivati nove modele, a i nagraditi kupce sa ovim popustom - 18$ za lude tajice je sasvim ok cijena, a mogu se nositi na bezbroj načina :D u krajnjem slučaju u teretanu :D


LINK na tajice :)


image001

Uživajte u ovom dugom vikendu!

B.

Što sam nosila:

jakna/bunda - Sheinside
haljina (nošena kao suknja) - MinaUK
majica - Zara
cipele - Zara
torbica - vintage
ogrlica - Lanvin 4 H&M
sunčane naočale - Giant Vintage

008

009

011

013

015

- 18:02 - Komentiraj (9) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.