ponedjeljak, 31.12.2012.

Tonight we are young

Bok ekipo!



Puno sreće, zdravlja, kreativnih misli i smijeha, sve najbolje štogod si želite želi vam vaša Barbara! Neka bude još bolja nego 2012!

Have fun tonight! :)

B.

top - H&M
suknja - Sheinside
sandale - Zara
nakit - vintage (Hrelić)

Image and video hosting by TinyPic

- 18:43 - Komentiraj (6) - Link na post

You finally made me happy

Bok!



Danas sam odlučila objaviti 2 posta, a ovo je prvi mali u kojem vam donosim outfit kojeg sam nosila jučer navečer. Odjenula sam novi Sheinside kaput od kojeg se ne odvajam već danima i sama sam sebi već dosadna s njim, ali to je tako kad se "navučete" na neki komad i ne puštate hahaha. Fotke je snimio moj dragi prijatelj Nikola i složili smo se da noćne fotke i nisu bile baš bistra ideja jer je od cijele siline mutnih fotografija ispalo točno 4 recimo dobrih. Ovaj pulover sam iskopala sa dna maminog ormara, gdje je bio godinama i oduševila se kad sam ga pronašla. Iskombinirala sam ga sa sivo-smeđom kožnom suknjom pencil kroja, koju sam pronašla na Hreliću. Vrlo rijetko nosim suknje do koljena, ali jučer mi se baš nosila te mislim da se dobro uklopila sa kaputom slične dužine. Od nakita sam stavila DIY ogrlicu koju sam nedavno izradila te novu krokodil narukvicu koju sam pronašla jučer ujutro na Hreliću i u koju sam zaljubljena haha.

p.s. na Street Style Seconds i dalje traje natječaj za Supergirl 2012, glasovanje traje do sutra u 20h pa odvojite 3 sekunde i podržite me :) Hvala vam unaprijed! Puno mi to znači! KLIK OVDJE


534333_461474497245310_666776779_n

Čitamo se kasnije! :)

B.

Što sam nosila:

kaput - Sheinside - klik na kaput p.s. snižen je! :D
pulover - H&M (jaaakooo star)
kožna suknja - Hrelić
cipele - Deichmann
kapa - H&M
ogrlica - DIY
sat - vintage (Seiko)
narukvica - vintage (Hrelić)
torbica - LV

IMG_9995

IMG_0064

IMG_0031

IMG_0016

- 12:51 - Komentiraj (8) - Link na post

subota, 29.12.2012.

Change is gonna come like the weather

Bok!



Nadam se da ste lijepo proveli blagdane i da uživate u zadnjoj suboti u ovoj turbulentnoj 2012. godini. Moj Božić je protekao u društvu prijatelja - hrana, malo pića i puno zezancije, maratonsko gledanje Sam u kući filmova i mogu vam reći da je to bio nazabavniji Božić ikada!

Kao šećer na kraju ove uspješne, vesele i lude 2012. godine, izabrana sam kao jedna od 6 finalistica u izboru za najstajliš curu na najpoznatijoj hrvatskoj stranici - Street Style Seconds! Izbor Supergirl 2012. traje do 1.1. u 20h pa nemojte zaboraviti glasati, puno bi mi to značilo :))) - klik na link

534333_461474497245310_666776779_n

Sretna sam što su se stvari napokon počele slagati u pozitivnom smjeru. Osjećam se ispunjeno, radim ono što volim i imam bliske prijatelje koji me podržavaju i ohrabruju te vas koji i nakon 3 godine posjećujete ovaj blogić. Trud se isplati.

Ovu kombinaciju sam nosila prije nekoliko dana za šetnju gradom i druženje s prijateljima. Suknja koja me potpuno oduševila svojim ludim printom i damskim krojem je poklon moje drage Petre. Iskombinirala sam je sa Sheinside kožnom jaknom i pelerinom, Cavallino shoes čizmicama vrtoglavo visoke pete te preslatkom crnom kapicom s coflekom. Nadam se da će vam se svidjeti!

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

pelerina - Sheinside
kožna jakna - Sheinside
suknja - poklon (Romwe)
dolčevita - Zara
kapa - H&M
torba - second hand shop (Prada)
šal - H&M
cipele - Cavallino shoes
kožne rukavice - mamine vintage

001

005

002

006

- 10:59 - Komentiraj (9) - Link na post

ponedjeljak, 24.12.2012.

Orašar

Bok!



Stigao je Badnjak, a s njime i posljednji dio projekta vraćanja dizajna na ulice za ovu godinu. Bila sam nevjerojatno uzbuđena kada sam saznala da ću ući u Boudoir haljine i stvoriti ovu božićnu priču. Snimanje je trajalo poprilično dugo, no sve je bilo sjajno i svi smo bili sretni što smo sudjelovali u nastanku ovih fotografija.

Ovo snimanje mi je također donijelo iskustvo i uživala sam u svakoj etapi. Zahvaljujem se Lady Šarm i Amelie trgovinama što smo mogli snimati u genijalnim prostorima, Marceli Kokot i njenoj pudli Gali koja je spremno pozirala, Plesnom studiju Edite Cebalo, koji nam je poslužio kao backstage te simpatičnom Kuhancu iz Tomićeve ulice koji su nam posudili pravu lutku orašara.

Hvala genijalnoj ekipi na ponekad stresnim, ali u svakom slučaju zabavnim snimanjima, puno sam naučila i drago mi je što smo ni iz čega uspjeli stvoriti nešto te na kraju zahvaljujem se Boudoir-u na ustupljenom prostoru i haljinama!

Orašar kao ideja je zasluga mog dragog prijatelja, koju smo razvili u jednu pravu modnu bajku. Spojili smo moje dvije najveće ljubavi, ples i modu, u jedno te pokušali dočarati magičnost badnje noći, oživljavanje lutke iz Orašara, a tome su uvelike doprinjele upravo Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dizajnerice brenda Boudoir, kao savršenim odabirom za ovu božićnu priču!

Kao lutka u jednoj sceni našla se moja prijateljica, maturantica i plesačica Plesnog studija Edite cebalo Nika Grah, koja je više no sjajno obavila svoj posao. Prvi put u životu je stala pred kameru i odradila posao kao pravi profesionalac! :)

Boudoir je proslavio 10 godina postojanja na ovogodišnjem Cro-a-porteru sa Rocking Baroque kolekcijom te mi je bila iznimna čast nositi ove haljine.

U novoj godini pripremamo svakakva iznenađenja, a sada - Orašar!

Nadamo se da smo opravdali vaša očekivanja te da će vam se svidjeti naša mala božićna bajka. :)

Foto: Karmen Poznić – Oblak Photography
Make up: Tena Bašić
Frizura: Barbara Repe
Odjeća: Boudoir
Prostor: Lady Šarm, Amelie, Boudoir
Pudl: Galadriel A'mael Ikaliconn - vlasnik: Marcela Kokot
Modeli: Barbara Repe, Nika Grah
Voditelji projekta: Nikola Grbin, Barbara Repe

Čitamo se!

B.

Nutcracker_1+

Nutcracker_2+

Nutcracker_3+

Nutcracker_4+

Nutcracker_5

Nutcracker_6+

Nutcracker_7

Nutcracker_8+

Nutcracker_9+

- 12:00 - Komentiraj (34) - Link na post

nedjelja, 23.12.2012.

Found the place to rest my head

Bok!



Ovu kombinaciju nosila sam prije 2 dana. Udobna, casual kombinacija koju sam začinila novom Kragrlica oglicom. Dodala je razigranost i ženstvenost samoj kombinaciji. Iskombinirala sam je sa puloverom i hlačama sa Hrelića te sa novim YesWalker čizmicama koje su nevjerojatno udobne. Dobila sam ih još prije mjesec dana, ali nikako pofotkati kombinacije s njima...baš neki peh, no eto ih sad. Svidjelo mi se malo neobično vezanje koje kreće od početka same čizme. Za njih mogu reći da su doista udobne, prošla sam Berlin uzduž i popreko u njima i nisu me boljela stopala i stvarno ih preporučam! Jedino što trebate, ako ih mislite nositi po snijegu i ledu, kod postolara staviti gume na potplate kako vam se ne bi sklizalo :D Na YesWalker online shopu vrijedi akcija kupiš jedan par, a drugi dobivaš free pa checkirajte! :)

Sutra u podne NAPOKON izlazi posljednji dio projekta ove godine, Orašar iliti Nutcracker! Fotke su totalno bajkovite i sigurna sam da će vam se svidjeti nešto drugačije! :)))

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

kaput - Zara Kids
pulover - Hrelić
plišane hlače - Hrelić (s.Oliver)
čizme - YesWalker - klik na čizmice
ogrlica - Kragrlica
torbica - LV

001

006

003

004

007

- 13:11 - Komentiraj (0) - Link na post

subota, 22.12.2012.

When's that character comin' back?

Bok!



Ovu kombinaciju nosila sam u srijedu i odlično se osjećala u njoj! :) Nekako je u božićnom duhu pa mi je automatski i draža. tradate butik me razveselio neočekivanim božićnim poklonom - ovom preslatkom bordo plišanom suknjicom iz koje se ne izvlačim. Bezbroj kombinacija mi se vrti glavom i jako sam sretna što sam je dobila! Iskombinirala sam je sa vintage toplim puloverom kojeg sam pronašla u jednom od pohoda Hrelićem, na noge sam nataknula najdraže mi H&M čizmice koje su već u raspadnom stanju, ali ih toliko volim da zažmirim na nedostatke (p.s. ako netko naleti na takve iste broj 36, neka mi pliz pliz javi mailom). Na sve to sam se zaogrnula vintage bundom koju sam dobila na poklon. Od nakita sam stavila samo ogrlicu koju sam nedavno izradila od ostataka perlica, lanaca i drugih komada nakita što su se povlačili po policama u mojoj sobi.

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

bunda - vintage (prekrojena)
suknja - tradate
pulover - Hrelić
kapa - H&M
torbica - MixMoss - klik na link
cipele - H&M
ogrlica - DIY

002

006

003

004

- 14:20 - Komentiraj (8) - Link na post

petak, 21.12.2012.

We could be the greatest, we could be the greatest

Bok!



Ovu kombinaciju nosila sam prije nekoliko dana. Bilo je već oko 16h popodne i vrlo malo svjetla pa su fotke ispale malo zrnate, jedva sam ih uspjela spasiti. Nosila sam novu H&M kapicu sa coflekom, koju sam pronašla na sniženju prije nekoliko dana. Šal je isto H&M, kupljen u Berlinu, a H&M vesta je stara preko 3 godine i dalje je obožavam, iako ostavlja mucice posvuda. Iskombinirala sam je sa Tradate suknjom od tila, MixMoss čizmicama koje su valjda najudobnije štikle u svemiru te crni traper prsluk koji sam pronašla ove nedjelje na Hreliću. Kaput već dobro znate, iz dječje Zare, star preko nekoliko sezona.

Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđena oko fotki sa zadnjeg snimanja!! :D Jedva čekam da ih dobijem te da ih u ponedjeljak podijelim s vama! :)))

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

kaput - Zara Kids
pulover - H&M
traper prsluk - Hrelić
suknja - Tradate
čizme - MixMoss
ruksak - poklon
šal - H&M
kapa - H&M

013

008

014

017

016

- 11:12 - Komentiraj (5) - Link na post

utorak, 18.12.2012.

Skyfall

Bok!



Danas vam predstavljam treći dio projekta, kojeg sam pokrenula sa svojim malim timom prije nekoliko mjeseci, jednostavno nazvanog Skyfall.

U prošlom dijelu projekta "Malena", koristili smo torbicu iz najnovije kolekcije Ivana Alduka, a u ovom dijelu odlučili smo pozabaviti se još neobjavljenim dijelom kolekcije i napraviti modnu priču koja se ipak malo razlikuje od prva dva dijela projekta.

Uz Aldukove minimalističke komade koristili smo Coded Edge nakit, koji se savršeno uklopio i dodatno naglasio nit vodilju kroz ovu etapu projekta, te Cavallino Shoes skyhigh cipele za završni touch. Info o komadima možete dobiti na njihovim Facebook page-ovima jednostavnim upitima u inbox :)

Alduk

Coded Edge
Cavallino Shoes

Kao i na posljednjim snimanjima, i ovaj put smo imali mnogo zabavnih anegdota - od bojanja kose na popularan "hair chalking" način, koji je odličan za privremeno bojanje nekoliko pramenova ili vrhova kose, ali pravi Sizifov posao ukoliko vam padne na pamet bojati cijelu kosu :D Ne moram vam ni pričati da je cijela kupaonica bila narančasta, od poda pa skoro do stropa. Već godinama sanjam o tome da imam narančastu kosu, ali nisam dovoljno hrabra za permanentne promjene pa je ovo snimanje došlo kao naručeno da isprobam drugačiji look, bar na jedan dan. Bilo je i sklizanja po ledu i snijegu, pretrčavanja ulica i smrzavanja, no sve u svemu još jedno vrlo zabavno snimanje. Uz drage kreativne ljude uvijek na kraju sve dobro ispadne, zar ne? Model je bila i moja draga prijateljica Petra Krpan, koja je prvi put u životu pozirala na shootingu i mislim da je obavila odličan posao!

Hvala ekipi na još jednom zabavnom snimanju, genijalni ste! :)

Nadam se da će vam se svidjeti fotografije i atmosfera.

Foto: Jure Perišić – Jure Perišić Photography
Asisten fotografa: Matea Ribarević
Make up i frizura: Barbara Repe
Odjeća: Ivan Alduk
Obuća: Cavallino Shoes
Nakit: Coded Edge
Modeli: Barbara Repe, Petra Krpan
Asistent: Ivan Miletić
Voditelji projekta: Nikola Grbin, Barbara Repe

1

3

2

4(1)

5 (2)




- 12:00 - Komentiraj (19) - Link na post

ponedjeljak, 17.12.2012.

SmartBuyGlasses

Bok!



Danas bih vam željela predstaviti jedan genijalan online shop - SmartBuyGlasses. Ako ste u potrazi za idealnim sunčanim naočalama ili pak dioptrijskim okvirima, ovaj shop je idealno mjesto za vas! Preko 80 000 modela dizajnerskih naočala vam je na raspolaganju. Dok sam prvi put surfala site-om mogu vam reći da sam se izgubila u svim tim modelima i da sam imala mali milijun otvorenih tabova sa modelima koji su mi se svidjeli, no odlično je što možete pretraživati na različite načine, od pregleda dizajnera, modela itd. Mnogi modeli su poprilično jeftiniji nego u našim optikama te se zaista isplati naručiti na ovaj način.
Ovaj shop je vrlo dobro organiziran, a dostava je brza i učinkovita. Fascinirao me ogroman izbor: od sunčanih naočala, dioptrijskih okvira leća i popratne opreme. Mislim da bi apsolutno svatko mogao pronaći nešto po vlastitom ukusu i u cjenovnom rangu. Zanimljivo jest što možete proći i 40% jeftinije! Ako naručujete dioptrijske okvire, odlična stvar jest da odmah možete naručiti i željena stakla, što često nije slučaj kod drugih online shopova sa okvirima.

LINK NA SUNČANE NAOČALE


LINK NA DIOPTRIJSKE OKVIRE


SmartBuyGlasses je dio SmartBuyGlasses Optical grupe, trenutno najvećeg online dobavljača dioptrijskih i sunčanih naočala na tržištu. Djeluje diljem svijeta - od Europe i Australije, sve do Kine, SAD-a te Kanade. Dakle, ne trebate se bojati da ćete dobiti nešto što niste naučili jer je njima u interesu ponuditi najefikasniju i najbolju uslugu.
Shipping je besplatan i poprilično brz, no najvjerojatnije ćete morati platiti carinu, što i nije toliko strašno jer na kraju priče, proći ćete puno povoljnije.
Jako sam sretna što sam ostvarila suradnju sa tako velikim site-om i što mogu s vama podijeliti takvo "otkriće"!
Izdvojila bih neke od mojih favorita koje sam pronašla na siteu...

Genijalne Prada sunčane naočale, koje ste zasigurno mnogo viđali po raznim svjetskim streetstyle blogovima. Ovaj model je tako retro, a opet tako uočljiv i zanimljiv. Dvobojni mačkasti okviri, polarizirana tamno srebrna stakla, mogu li biti luđe i više stylish? Otkvačen i "hrabar" model. Na ovom site-u ih možete pronaći u tri kombinacije boja (puderasto-crvene, krem-mint te bijelo-krem), a moja omiljena kombinacija je pogađate, puder crvena!
Više o modelu i raspoloživim bojama – klik na link

Prada PR61OS 1BC7W1

Klasične crne mačkaste Yves Saint Laurent sunčane naočale također su me oduševile zbog bezvremenskog, a opet zanimljivog dizajna. Pravi damski komad koji će uvijek biti in i koji će zasigurno hvatati poglede. Svidjeli su mi se detalji na samom okviru te metalni zlatni dijelovi. Na site-u dolaze u četiri smirene kombinacije boja, uglavnom od kornjačevine, a moj favorit su ipak klasične crne.
Više o modelu i raspoloživim bojama – klik na link

Yves Saint Laurent YSL 6346_S 2M9_BN

Od dioptrijskih modela izdvojila bih sjajne Tom Ford okvire, koje sam imala priliku isprobati prije nekoliko mjeseci i oduševljena sam kako stoje. Mačkaste (da, još jedne mačkaste haha), jednostavne, a toliko efektne. Smatram da dioptrijske naočale ne trebaju biti dosadne i "obične", baš naprotiv! Ovakav model je totalno kul, a neki bi rekli da je i sexy. Dolazi u 4 kombinacije boja, od klasičnih crnih i smeđe kornjačevine, do luđih dvobojnih verzija sa kornjačevinom i nijansama ljubičaste i bordo boje.
Više o modelu i raspoloživim bojma – klik na link

Tom Ford FT5189 001

Miu miu sunčane naočale su hit posljednjih sezona i ne prestaju oduševljavati žene diljem svijeta. Oko njih su često podvojena mišljenja, ali mora se priznati da su neobične i da sigurno neće proći nezamijećene. Ludi okviri od acetata u različitim bojama i "finišima" te zanimljive kombinacije boja odlikuju ovaj model. Moram priznati da su moja tiha patnja i da ludujem za njima već neko vrijeme. Na site-u je ogroman izbor boja, čak 10, a na vama je da se odlučite koje bi vi voljeli imati, iako je prokleto teško jer su sve divne, meni osobno.
Više o modelu i raspoloživim bojama – klik na link

Miu Miu MU10NS KAD8-V1

Kao posljednje sunčane naočale izdvojila bih Yves Saint Laurent sunčane naočale koje su me potpuno oborile s nogu! Već odavno znate da ludujem i za okruglim okvirima. Iako mnogi nisu fanovi takvih naočala i više vole klasiku, ovaj model je stvoren za one koji vole eksperimentirati. Svijetloplava "ombre" stakla polako se vraćaju u trend, a uz ove prozirne okvire zaista izgledaju neodoljivo! Mogu reći da su doista jedinstvene. Taj model dolazi i u smirenijim kombinacijama sa prozirnim okvirima te sivim ili crnim staklima ili sa klasičnijim tamnim okvirima od kornjačevine, no ovaj model sa svijetloplavim staklima je stvarno poseban.
Više o modelu i raspoloživim bojama – klik na link

img_19

Ja sam nakon dugog predomišljanja i razmišljanja odabrala Versace dioptrijske okvire, koji su klasični, a opet glamurozni! Zlatni detalji i crna boja uklopit će se u svaku moju kombinaciju i jedva čekam da mi stignu! - klik na link

Versace VE3161 GB1

Također, imaju prefora Carrera sunčanih naočala, checkirajte! - klik na link

Čitamo se!

B.

- 12:26 - Komentiraj (0) - Link na post

petak, 14.12.2012.

Je Veux

Bok!



Jučer sam izvukla iz ormara pravi zimski pulover kojeg sam također pronašla prije par tjedana na Hreliću i iskombinirala ga sa omiljenom mi SirenLondon kožnom suknjom i tamnoplavim štramplicama. Nisam mogla više izdržati u ravnim čizmama pa sam obula preudobne MixMoss čizmice na petu, a na glavi je bila preslatka topla H&M kapica.

Nekoliko djevojaka me zamolilo da pofotkam kako ova bunda stoji te izgleda in "real life" pa sam je odlučila navući na sebe i napraviti outfit post...prodajem je vrlo povoljno, checkirajte na mom Facebook page-u u albumu sa stvarčicama koje prodajem ukoliko ste zainteresirani! Prodajem je jer imam još dvije bunde, ova mi je jednostavno predugačka, a žao mi ju je kratiti pa tražim novu vlasnicu :)

Danas imam jedno jako zanimljivo snimanje i jako se veselim unatoč činjenici da ćemo se svi kolektivno dobrano smrznuti hahaha

Uživajte u kraju radnog tjedna!

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

bunda - vintage
pulover - Hrelić (H&M)
traper košulja - second hand shop (Levi's)
kožna suknja - SirenLondon - klik na suknju :)
kapa - H&M
remen - Zara Kids
čizme - MixMoss - klik na čizme
štrample - H&M kids
torba - vintage
sunčane naočale - H&M

002

004

006

003

007

005

- 09:00 - Komentiraj (4) - Link na post

četvrtak, 13.12.2012.

You see now actions speak louder than words

Bok!



Jučerašnji (pre)hladan dan provela sam u ugodnom društvu, a navečer se dobro isplesala. U međuvremenu sam sređivala mnoge zanimljive stvari koje ćete uskoro vidjeti na blogu! Jako sam sretna zbog svega i drž'te fige da sve dobro ispadne!

Ovaj outfit je doista low budget - predivan neobičan ručno rađen pulover, s.Oliver plišane hlače te omiljene mi zimske čizme su sa Hrelića, bunda je vintage mamina prekrojena, a ruksak je poklon od najbolje mi prijateljice iz osnovne škole, od kada datira i on sam. Cijena ovih komada je manja od 20 kuna, a ne izgleda tako, zar ne? Košulja je iz Zare, a sunčane naočale koje sam prebojala H&M :)

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

bunda - vintage (prekrojena)
plišane hlače - Hrelić (s.Oliver)
pulover - Hrelić
košulja - Zara Trf
čizme - Hrelić
ruksak - poklon
sunčane naočale - H&M (prebojane)

007

012

009

011

010

- 10:59 - Komentiraj (6) - Link na post

utorak, 11.12.2012.

But as long as you love me so Let it snow, let it snow, let it snow

Bok!



Jučerašnji dan je bio doista ispunjen - od ugodnog druženja s prijateljicama uz šalicu čaja s rumom do gledanja generalne probe Orašara u HNK i šalice vruće čokolade za kraj jednog lijepog dana. Pravi predbožićni ugođaj. Čak mi nije smetalo klizanje po ulicama :D

Nosila sam suknju koja je do prije nekoliko dana bila haljina iz djetinjstva, a iskombinirala sam ih sa čizmicama koje sam prošle jeseni pronašla na Hreliću i od kojih se ne odvajam zimi jer osim toga što su preudobne, tople su i ne promaču. Izvukla sam sivu basic dolčevitu i dodala Sheinside prsluk od umjetne kože, kao kontrast girly suknji. Na kraju moja topla bunda i ruksak i bila sam spremna.

Preksutra, u četvrtak 13. prosinca održava se LWB+ROBA STORE 131212 LAB PARTY u Preradovićevoj ulici gdje će biti između ostaloga predstavljene Long Way Back torbe domaćeg dizajnera Slavena Milića. Bit će predstavljena i eksperimentalna dizajnerska instalacija Line Kovačević, premijerno predstavljena na London Design Weeku te na DanuD, zanimljivog naziva How much of a designer you really are? Roba Store će se pretvoriti u pravi mali pop-up laboratorij gdje će svi zainteresirani moći riješiti test te saznati nešto više o "dizajneru u sebi". Iznimno se veselim Lab partyju te mislim da će biti vrlo zabavno!

Na kraju, da vas malo razveselim, donosim vam Sheinside božićni giveaway! :)
Možete osvojiti jednu od stvari na slici, naravno po želji!

Image and video hosting by TinyPic

Pravila:

1. registrirajte se na Sheinside.com
2. u komentarima na mom Facebook page-u ispod slike ostavite svoje ime i e-mail - KLIK NA LINK

Sretnu dobitnicu izvlačim na 26. prosinca u 11 sati! Sretno!

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

bunda - vintage
suknja (prerađena haljina) - izvučeno iz ormara :D
dolčevita - Zara
prsluk - Sheinside - klik na prsluk
čizme - Hrelić
ruksak - poklon
rukavice - H&M

002

012

005

018

008

013

019

- 09:15 - Komentiraj (6) - Link na post

četvrtak, 06.12.2012.

I believe that fate has brought us here

Bok!



Posljednjih nekoliko dana puno šivam, prepravljam odjeću i igram se sa nakitom pa nisam fotkala outfite, no danas vam donosim fotke outfita uhvaćenih budnim okom i fotićem Gorana Čižmešije - Street Style Seconds.

Htjedoh podjeliti s vama ove fotke ovdje na blogu jer većina tih outfita nije bila pofotkana za outfit post pa sad mogu napisati otkud su komadi odjeće itd. Recimo da je ovo presjek mojih fotki sa Street Style Seconds u posljednje skoro dvije godine. Nisam stavila sve da post ipak ne bude prenatrpan, a i neke od fotki nažalost su bile premalih dimenzija. Nadam se da će vam se svidjeti!

Čitamo se!

B.

November 2012

481455_450739921652101_1758269450_n

pulover i traper košulja - Hrelić
suknja - SirenLondon
cipele - eBay
torba - vintage
prsten - Accessorize
kaput - Zara kids
sunčane naočale - Giant Vintage

October 2012

479769_444386275620799_1758209150_n

14132_448632741862819_851249671_n

torba (Furla) i kožna šilterica - Hrelić
haljina i kožna jakna - Sheinside
sweatshirt - H&M kids
gležnjače - H&M
narukvica - Oasap
sunčane naočale - Giant Vintage

July 2012

531528_398578150201612_925276316_n

jakna i čipkani šorc - Sheinside
košulja - second hand shop
balerinke - H&M kids
torba - vintage
sunčane naočale (Uvex) - Hrelić
ogrlica- décadent by aR-Ar&ChezBubu

June 2012

599423_380137408712353_1662442343_n

polo majica - Lacoste
suknja - H&M kids
cipele i torbica - Zara
sunčane naočale - H&M

May 2012

577656_375540159172078_506788910_n

haljina i kožna jakna - Sheinside
torbica - Tally Weijl
mokasine - H&M
košulja - Zara kids
ogrlica - décadent by aR-Ar&ChezBubu

March 2012

577509_344299908962770_12852676_n

traper košulja - Hrelić
suknja - Tradate
balerinke - Zara
remen - Zara kids
torba - vintage
sunčane naočale - Topshop

582622_341635585895869_1087749680_n

pulover i neon košulja - Hrelić
suknja (prerađena) - second hand shop
čizmice - New Yorker
prsten - H&M
torba - LV
sunčane naočale (Ghetaldus) - vintage

January 2012


400291_285208271538601_1479334533_n

kaput - H&M kids
suknja - H&M
majica i remen - Zara kids
cipele - Deichmann
clutch - LV
sunčane naočale - vintage

November 2011

377054_261165097276252_1051532012_n

kaput - Zara Kids
suknja - H&M
dolčevita i balerinke - Zara
ogrlica (prerađena) i sunčane naočale (Ghetaldus) - vintage

385378_254159697976792_612559541_n

kaput - second hand shop
košulja - Zara kids
suknja i šešir - Hrelić
remen - Miss Selfridge
clutch - LV
prsten - H&M
cipele - Replay

October 2011

300730_238690276190401_326616399_n

sako - Hrelić
košulja - Zara kids
traperice - Zara
oxfordice - Miss Selfridge
clutch - LV
leptir mašna - DIY
sunčane naočale - vintage










- 11:11 - Komentiraj (4) - Link na post

ponedjeljak, 03.12.2012.

Wherever there’s smoke, there'll soon be fire

Bok!



Jučerašnja posjeta Hreliću je u neku ruku nadmašila ostale jer sam pronašla di ril van bundu za čitavih 10 kuna! U posljednje dvije nedjelje kupila sam doista genijalne komade, koje ćete viđati ovih dana ovdje na mom blogu. Jedva čekam da vam pokažem! Večer sam provela u DIY raspoloženju - nabacila makeover dvjema kožnim suknjama, treća je na redu danas, te napravila sam jednu kul ogrlicu od ostataka perlica i ostalih komadića nakita koje sam pronašla doma (možete je vidjeti na Instagramu i na fejsu). Neko vrijeme zaista nisam imala vremena za svoje DIY ispade pa sam posljednjih dana totalno poludila i stalno nešto rezuckam, šivam i na kraju krajeva, uživam.

Ovaj outfit nosila sam u petak :) Bila sam hiperaktivnog raspoloženja pa je i outfit malo pomaknut. Odjenula sam SirenLondon kožnu suknju iz koje se ne skidam te sam je iskombinirala sa AXParis puloverom koji je jednom rječju genijalan. Izuzetno je ugodan i mekan, a dozu otkvačenosti mu daje zanimljiv print. Da ipak dam malo strogoće kombinaciji, ispod pulovera sam odjenula bijelu košulju, koja je dala kontrast kombinaciji. Na noge sam navukla "skyhigh" Cavallino Shoes čizmice sa divnim utisnutim paisley printom, a na cijelu kombinaciju je došla moja ar-ar bunda koju obožavam i jedva sam čekala da zahladi da je izvučem iz ormara. Nisam stavljala nakit, ali sam se zaigrala sa DIY sparkly rajfom :svraka:. Ulovila me božićna atmosfera pa sam ga morala nataknuti na glavu hahaha. Možda sam pretjerala s tim rajfom, ali baš sam se super osjećala s njim.

p.s. sutra na blogu jedan fora giveaway, so stay tuned! :)

Čitamo se!

B.

bunda - Mango
pulover - AXParis - klik na pulover
košulja - Zara TRF
suknja - SirenLondon - klik na suknju :D
torba - Prada (second hand shop)
čizmice - Cavallino Shoes
rajf - DIY

006

013

008

012

015

017

011





- 12:11 - Komentiraj (6) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.