utorak, 30.10.2012.

Think of all the stories that we could have told

Bok!



Ovaj outfit nosila sam u četvrtak za posjetu Stelly McCartney & Porche Design x Adidas eventu. U Ilici 28 predstavljene su nove kolekcije sportske odjeće za trendsettere, a ja vam poklanjam Stella McCartney for Adidas torbicu na svom Facebook page-u. Checkirajte! Giveaway traje do nedjelje u podne, a pravila i detalje pronađite kod fotke torbice. Sretno! LINK NA GIVEAWAY

Razlog zašto tek sada stavljam ovaj outfit jest novi redizajn i asortiman na MixMoss-u. Ovaj online shop ima jako pristupačne cijene i odličan izbor odjeće i dodataka. U ovom postu nosim MixMoss torbicu i čizmice, koje su nevjerojatno udobne i stabilne te ih preporučam! Jurcala sam u njima dobrih 11 sati i uopće nisam imala osjećaj da sam u cipelama na petu! Niže u popisu odjeće pronađite linkove na proizvode ;)

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

kaput - Zara Kids
košulja - Shs
suknja - H&M
čizmice - MixMoss - klik na link
sunčane naočale - Giant Vintage
torbica - MixMoss - klik na link
sat - Seiko
prsten - Accessorize
naušnice - vintage


010

013

012

019

018

011

017



- 10:49 - Komentiraj (7) - Link na post

petak, 26.10.2012.

I can't help you if you won't help yourself

Bok!



Današnje sumorno vrijeme razveselio je jedan super photoshooting. Bilo je hladno, u nekim trenucima opasno jer je fotograf stajao na tramvajskim tračnicama, no jako jako zabavno. Na Instagram sam uploadala nekoliko "behind the scenes" fotki, a za nekoliko dana ćete vidjeti o čemu se radi! Moj instagram profil: @brbtch
Jako se veselim fotkama te mislim da će vam se svidjeti koncept i sama ideja :)

Hvala svima koji su sudjelovali danas!

Odabrala sam jednostavan outfit budući da sam jurcala okolo, a i da se što brže mogu presvući za shooting.

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

kaput - Zara Kids (prerađen)
pulover - XNation
haljina - H&M (prerađena)
kožni prsluk - Sheinside - klik na link
čizme - Hrelić
ruksak - poklonjen
prsten - Accessorize
sunčane naočale - Giant vintage
sat - Seiko

003

013

006

012

004

011

009

008

- 18:26 - Komentiraj (15) - Link na post

Never a frown with golden brown

Bok!



Nedavno sam već pisala o UDoBuy online shopu i predstavila vam neke od svojih favorita koje sam pronašla, a danas bih vam htjela pokazati još nekoliko preslatkih pulovera koje sam pronašla na sniženju. Trenutno nemaju puno stvari na sniženju, no ako redovito pratite, možete pronaći odlične komade po doista povoljnijim cijenama.

UDoBuy page sa sniženim komadima - klik na link

Izdvojila bih ovaj romantičan mucasti mint pulover sa preslatkim detaljima poput točkica i petar pan ovratnika. Savršen komad za kombiniranje koji svakoj kombinaciji daje vintage štih.
klik na link

mint

Svidio mi se i ovaj smeđi pulover/plerina koji mi izgleda jako udobno i stylish, a genijalno bi se uklopio uz kožne hlače i gležnjače te bijelu košulju. Mislim da bi super izgledao i preko neke suknje i grilonki u bordo boji. Jednostavan, ali zanimljiv kroj će razigrati kombinaciju.
klik na link

cape

Kao posljednji izdvojila bih pravi božićni pulover sa jelenima i šarenim uzorcima. Iskombinirala bih ga uz šorc visokog struka od brušene kože i uz par debelih pletenih štramplica. Savršen komad za ušuškavanje i ispijanje punča ili kuhanog vina s prijateljima.
klik na link

jeleni

Nadam se da će vam se svidjeti ovi komadi koje sam izdvojila!

p.s. danas imam jedno super snimanje, a novi outfit post očekujte još danas!

Čitamo se!

B.

- 09:53 - Komentiraj (1) - Link na post

subota, 20.10.2012.

Great escape lost track of time and space

Bok!



U četvrtak sam posjetila Cro a Porter u Westgate-u. Iako nisam planirala ići zbog obaveza, ipak sam stigla i drago mi je da sam prisustvovala baš toj večeri jer sam naprosto oduševljena kolekcijama koje su prikazane. Najviše sam se veselila Jet Lag-u, no moram priznati da su sve revije bile odlične. Iako sam jako puno fotkala, na kraju je ispalo da je moj mobitel uporno odbijao suradnju, nije dobro fokusirao te su fotke ispale poprilično mutno.

Hippy Garden je bila prva revija te večeri. Najviše mi se svidjela upotreba doista kvalitetnih materijala, što se odmah moglo uočiti. Crne teksture, zlatni brokat, čipka i nabori uspješno sjedinjeni u jednu modnu priču. Kombinacije su izgledale moćno, no opet ženstveno.

IMG_1976

IMG_2232

IMG_2166


Sonja Lamut je uspješno prezentirala ovosezonske glavne trendove - bogate prigušene boje, pletivo, krzno, sjajne perle, koje je istaknula jednostavnim čistim krojevima. Predimenzionirane mašne razigrale su pojedine komade i dodale su nepretenciozan šarm kolekciji. Jako nosiva i slatka kolekcija koja će bez sumnje biti rasprodana.

IMG_2536

IMG_2441

IMG_2328


Jet Lag je predstavio i žensku i mušku kolekciju. Dizajnerice su koristile geometrijske krojeve sa zanimljivom kombinacijom tekstura, a crna šilterica kao trendovski detalj se savršeno uklopila u kolekciju i dodala urbanu notu kombinacijama. Kod ženskih komada svidjela mi se uporaba plisea u neutralnoj sivoj boji kao detalja na majici ili kao suknje u kominaciji sa zanimljivom jaknom te prozirni, geometrijski strukturirani rukavi na nježnoj haljini.

IMG_2998

IMG_2877

IMG_2726


Zadnja revija te večeri bili su ELFS-i. Njihova inspiracija je bila Rusija, što se moglo vidjeti u svakom dijelu showa kojeg su priredili. Svidjela mi se uporaba ukrasnih kamenčića u obliku suza u zagasitim bojama na jednostavnoj crnoj mini haljinici, jednostavna siva haljina sa najdražim mi damask uzorkom te dvije zanimljive crne haljine sa perjem.

IMG_3439

IMG_4151

IMG_4048


Nosila sam svoju staru H&M haljinu, koju sam prije dvije godine preradila i otvorila leđa. Dodala sam šljokastu ogrlicu i sandale s printom palmi te maskirnu jaknu koja je dodala kontrast sladunjavoj kombinaciji.

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

haljina - H&M (prerađena)
jakna - Hrelić
cipele - Zara
ogrlica - Abataba - klik na link
torbica - LV
prsten - Accessorize

326

324

323

328

327

325

- 10:20 - Komentiraj (28) - Link na post

petak, 19.10.2012.

And I really hope I never have to see you go

Bok!



Ovu kombinaciju nosila sam jučer popodne. Uživam jer je opet sunčano toplo vrijeme i što ne moram imati sto slojeva odjeće na sebi. Preslatku Sheinside bluzu sam iskombinirala sa kožnom suknjom, dodala malo perja te na kraju nataknula šešir na glavu.

Večer sam provela na Cro a Porteru, a fotkice outfita i dojmove s revija idu sutra na blog so stay tuned :)

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

bluza - Sheinside - klik na sličnu bluzu
kožna suknja - H&M
sandale - Zara
ogrlica - Oasap - klik na link
prsten - Accessorize
sunčane naočale - H&M (prebojane)
torba - LV
vesta - Zara Kids
šešir - Hrelić
sat - Seiko

303

308

305

309

304

307

- 09:35 - Komentiraj (7) - Link na post

nedjelja, 14.10.2012.

Life can be cruel if you're a dreamer

Bok!



Jučer je završen Dove Fashion.hr. Drago mi je da sam dobila priliku posjetiti ovu manifestaciju. Bilo je odlično, svidjelo mi se nekoliko dizajnerskih komada i sama atmosfera za vrijeme i nakon revija.


Nosila sam plišanu tamnocrvenu haljinu koju mi je mama sašila prije par godina kao top te Tradate suknju od tila. Obula sam šljašteće Zara sandale koje sam ugrabila na sniženju, a od nakita samo sam nataknula Ben Amun naušnice koje sam dobila na poklon od Edition01 site-a. Preko sam imala najdražu mi Sheinside kožnu jaknu od koje se ne odvajam. Torbicu sam jučer pronašla u jednom second hand shopu, za čitavih 17 i pol kuna kupila sam Pradu hahaha :D Ulov stoljeća! Šteta što se ne vidi bolje na fotkama...

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

haljina nošena kao top - šivana
suknja - Tradate
kožna jakna - Sheinside - klik na link
cipele - Zara
naušnice - Ben Amun - Edition01
remen - Zara
torba - Prada - SHS

Photo by: Fashion.hr/Jure Perišić

IMG_7217

IMG_7243

IMG_7220

hjkl

- 13:26 - Komentiraj (13) - Link na post

petak, 12.10.2012.

Time runs when there's no truth

Bok!



Jučer sam posjetila 2. večer Dove Fashion.hr-a i sjajno se zabavila. Na revijama su mi se neke stvari svidjele, neke baš i ne, no krajnji subjektivan dojam je više nego dobar. Večeras nisam sigurna hoću li ići pošto se ne osjećam baš najbolje, ali veselim se sutrašnjim revijama. Pohvalila bih organizaciju, sve je teklo glatko bez nepotrebnog gubljenja vremena.

Prvotnu zamisao za kombinaciju nažalost nisam uspjela realizirati, ali sam na kraju bila poprilično zadovoljna ovom kombinacijom. U zadnji tren sam se sjetila da bih mogla sašiti neki mali fascinator pa sam na novi rajf prišila tri reda crnog tila i dodala malo crno/plavog perja. Na slikama se ne vidi baš najbolje, ali nadam se da će vam se svidjeti. Ruksak mi je poklonila najbolja prijateljica iz osnovne škole. Davnih devedesetih smo imale gotovo identične ruksake i prije nekoliko dana dok smo pričale o tome, Ana se sjetila da ona svoj nije bacila/izgubila te mi ga je poklonila. Nitko nije bio sretniji od mene budući da sam posljednjih mjeseci tražila po second hand shopovima i Hreliću baš takav ruksak. Obukla sam Sheinside čipkanu haljinicu te dodala kožni prsluk, a na nogama su bile moje najdraže "štulice". Nisam pretjerivala s nakitom, već sam samo stavila maca prsten te nove naušnice koje sam također pronašla prošle nedjelje na Hreliću.

Čitamo se!

B.

photo by: Fashion.hr/Jure Perišić

Što sam nosila:

haljina - Sheinside - klik na link
cipele - Blink
kožni prsluk - Sheinside - klik na linkk - poklon :)
prsten - Accessorize
fascinator - Hrelić/DIY
naušnice - Hrelić

IMG_5750

IMG_5749

IMG_5756

IMG_5746

IMG_6128

- 17:34 - Komentiraj (12) - Link na post

četvrtak, 11.10.2012.

It's me that ought to be moving on

Bok!



Danas počinje Fashion.hr i baš se veselim revijama i druženju. Iako još uvijek nemam pojma što ću obući i što ću morati juriti direktno iz plesnog studija na revije, imam neki filing da ću sve stići i da će biti super. Kakvu kombinaciju biste mi vi predložili? :)

Ovu kombinaciju nosila sam prekjučer. Iako sam kasnila pa je spremanje bilo turbo brzo, baš mi se svidio krajnji, malo ludi rezultat. Retro sweatshirt je ulov s nedjeljnog Hrelića, isto kao i torba koja je uužasno praktična i stane mi cijelo brdo stvari, uključujući i opremu za ples, tako da ćete je poprilično često viđati ovdje na blogu. U nedjelju sam kupila i 4 plišana rajfa, a ovo je jedan od njih.

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

kožni prsluk - Sheinside - klik na link
sweatshirt - Hrelić
traperice - Zara Trf
bluza - Sheinside - klik na link
cipele - Deichmann
torba - Furla (Hrelić)
sunčane naočale - Giant Vintage
rajf - Hrelić
sat - Seiko

003

007

006

010

004

- 09:52 - Komentiraj (9) - Link na post

utorak, 09.10.2012.

Why does my soul feel so bad?

Bok!



Nedjeljno jutro na Hreliću je bilo možda najuspješnije ikada. Iako je suludo raditi popise stvari koje želite naći, ja si uvijek razmislim što mi treba kako bih izbjegla nagomilavanje odjeće i dodataka. Za pravo čudo, pronašla sam sve sa "mentalnog popisa" i jako sam sretna zbog toga. Kao najbolji ulov mogla bih izdvojiti Furla torbu, koju sam platila čitavu jednu kunu! Da, jednu kunu haha.

U narednim postovima polako ću otkrivati stvarčice koje sam pronašla, so stay tuned!

Jučerašnje poslijepodne provela sam s prijateljicama u jednom preslatkom ugodnom kafiću na čašici razgovora. Sve u svemu, zabavno druženje. Nosila sam novu military jaknu, kožnu šiltericu te Furla torbu koje sam pronašla ove nedjelje na Hreliću, a iskombinirala sam ih sa jednom od najdražih mi suknji iz Zare te sa H&M pletenim puloverom, koji je također jedan od prošlih ulova s Hrelića.

Danas bih vam željela predstaviti jedan mali online shop sa jako fora stvarčicama. Sasvim slučajno sam naletila na njega i jako su mi se svidjele haljine, nekoliko pari hlača te jedna genijalna baloner/pelerina. Shipping je besplatan, a cijene prihvatljive. Online shop se zove UDOBUY, a ovo su moji favoriti:

4640_G_1348707736059 3604_G_1348004000484
HALJINA LINK, HLAČE LINK

4064_G_1348276214917 3796_G_1348165371972
SIVA HALJINA LINK, KREM HALJINA LINK

3563_G_1347990569414 4059_G_1348273193439
PELERINA LINK, ČIPKANA HALJINA LINK

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

military jakna - Hrelić
pulover - H&M (Hrelić)
suknja - Zara
gležnjače - H&M
kožna šilterica - Hrelić
sunčane naočale - Giant Vintage
torba - Furla (Hrelić)
narukvica - Oasap - klik na link
prsten - Accessorize

011

013

019

017

023

- 09:35 - Komentiraj (17) - Link na post

nedjelja, 07.10.2012.

I knew that you had a flame in your heart

Bok!



Danas vam donosim posljednje dvije fotografije sa GIRLS shootinga :)

Neću duljiti, samo ću se još jednom zahvaliti Ivani aka StyleToneZagreb na fotkanju i druženju te Ivanu koji je nosakao uokolo kofer i ine stvarčice sa snimanja.

Nadam se da će vam se svidjeti.

Čitamo se!

B.

GIRLS_1

GIRLS_5

- 14:55 - Komentiraj (12) - Link na post

subota, 06.10.2012.

And when you walk all the fellows start to talk

Bok!



Prije nekoliko tjedana Ivana sa StyleTone Zagreb je došla na ideju da napravimo svojevrsni homage shooting na temu jednog od karaktera iz popularne serije GIRLS.

Danas vam donosim prvi dio fotki, a sutra ostatak :)

Sjajno smo se zabavili tražeći lokacije i fotkajući okolo po gradu.

Nadam se da će vam se svidjeti!

Čitamo se!

B.

GIRLS_6

GIRLS_4

GIRLS_3

GIRLS_2

- 11:42 - Komentiraj (18) - Link na post

petak, 05.10.2012.

1, 2, 3!

Bok!



Prije točno tri godine registrirala sam se na ovoj blog platformi i u samo nekoliko klikova nastao je aR-Ar i tako je počelo ovo ludo putovanje. Gotovo mi je nevjerojatno da su prošle tri godine jer imam osjećaj kao da je to bilo jučer. Ovaj blog promijenio mi je život u svakom smislu. Doživjela sam stvari koje su mi bile gotovo nedostižne, upoznala sam cijeli vagon ljudi, sazrela i dobila drugu perspektivu gledanja na život. Ne želim ni razmišljati kako bi mi život izgledao da taj dan nisam unijela ar-ar.blog.hr u tražilicu slobodnih domena na blog.hr-u. Od prvog dana bila sam na neki čudan način svjesna kako će to biti nešto novo, neka nova prekretnica u životu i da nema natrag. Da nije bilo ovog bloga, ne bih upoznala nekoliko bliskih prijatelja bez kojih mi na kraju krajeva, život zaista ne bi bio potpun.

Želim se zahvaliti starim i novim čitateljima, što su me hvalili i kudili i pomagali mi da dođem ovdje gdje jesam. Također, želim se zahvaliti ljudima koji su vjerovali u mene, koji su mi pomagali da se ovaj blog razvija i raste.

Nakon tri godine, napokon znam tko sam, što želim i kamo želim doći - samo nebo je granica!

Hvala vam svima od srca što ste mi pomogli ostvariti nešto za što nisam ni sanjala da je moguće!

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

traper jakna - Levi's (Hrelić) + DIY
hlače - Tally Weijl
košulja - SHS
cipele - Zara
narukvica - Oasap - klik na link
sat - Seiko
torba - vintage
privjesak - AnnaDelloRussoatH&M
sunčane naočale - Giant vintage
prsten maca - Accesssorize
dugoljasti prsten - Oasap - klik na link

002

016

011

017

004

014

018

- 07:33 - Komentiraj (14) - Link na post

ponedjeljak, 01.10.2012.

You’ll be my night light, watching over me

Bok!



Jučerašnje lijeno popodne provela sam u druženju s prijateljima. Prvotna ideja bila je posjeta sajmu antikviteta na Britancu, no odustali smo zbog prevelike gužve pa smo na kraju završili u mirnijem dijelu grada.

Ideja za ovaj outfit je bila poprilično jednostavna - ležernu kombinaciju podigla sam tamnozelenim grilonkama i metalik štiklama, koje naprosto obožavam. Iako sam se na brzinu spremala, svidjela mi se kombinacija boja, tekstura i materijala, a nadam se da će se i vama svidjeti!

Prošli tjedan bio je jako stresan, ovaj neće biti ništa bolji po tom pitanju, no bit će zabavan u svakom slučaju!

Želim vam ugodan početak tjedna :)

p.s. ovo je moj 300-ti post :)))

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

traper košulja - SHS
čipkani šorc - Sheinside
pleteni prsluk - H&M
cipele - Bershka
torba - vintage
sunčane naočale - Uvex (Hrelić)
sat - Seiko
prsten - Accessorize

_IGP0001

_IGP0008

_IGP0002

_IGP0006

_IGP0015

_IGP0003

_IGP0010

_IGP0011

- 08:55 - Komentiraj (4) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.