petak, 27.07.2012.

You better run, better run, faster than my bullet

Bok!



Protekla dva dana bila su poprilično zanimljiva. S prijateljima sam proslavila rođendan plešući na retro hitove, a jučer sam imala jedan zanimljiv shooting i jedva čekam da dobijem fotke i stavim ovdje! Također, stigao mi je paket sa Solilor-a rekordnom brzinom, za tri dana je bio kod mene. Već sam napisala hvalospjev na Facebook page-u, no moram i ovdje ponoviti kako sam ostala paf nad kvalitetom izrade i samim materijalima. Danas sam odmah obukla hlače i mogu vam reći da sam prezadovoljna. Materijal je lagan, prozračan i hlače lijepo padaju. Na tom site-u cijene nekih stvari nisu baš male, ali stvarno su lijepo izrađene. Nemam apsolutno niti jednu zamjerku.

Prije nekoliko dana ostvarila sam suradnju sa jednim jeftinim online shopom -> Coco Fashion. Cijene su izuzetno pristupačne, imaju preslatkih stvari u asortimanu, a zanimljiva vijest za curke koje nose broj cipela veći od 39 jest da postoji mogućnost izrade cipela u njihovom broju!
Meni su zapele za oko preslatke dvobojne sandale sa velikim mašnama te jedna mala crna bezvremenska torbica.
Pitali ste me na Facebook page-u za shipping pa evo link sa svim informacijama: klik na link
Još jedna super stvar jest što na site-u imaju online/offline chat gdje možete pitati sve što vas zanima :)

NcFIzUrhdW

tRuco7W7QG


P.S. podsjećam vas na Amazonas sandals giveaway :)

Odoh na pifce sa starom prijateljicom, nismo se vidjele sto godina, već vidim kako ćemo mljeti kao da sutra ne postoji haha.

Uživajte u vikendu!

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

hlače - Solilor
majica - Esprit
cipele - H&M
ogrlica - Sheinside
sunčane naočale - H&M
sat - Seiko
torbica - Sheinside

001

009

005

012

003

007

- 20:20 - Komentiraj (30) - Link na post

srijeda, 25.07.2012.

One fine day we'll run away

Bok!



Danas sam napokon izašla malo među ljude, šetala gradom i kupovala neke stvarčice za izradu narukvica. Posljednjih nekoliko dana sam bila doma, gledala serije i plela narukvice, živa biljka. Nisam se osjećala najbolje i recimo da mi je na neki način i malo godilo što sam bila u svoja četiri zida. Današnji dan je počeo sa odličnim vijestima - moj mačak Kmicek je danas bio na posljednjoj kontroli i sve je u redu, a večeras ću rođendan dočekati kod prijateljice pa ćemo ići twistati i čagati dok nas čistačica ne pomete :D

Još jedna mala vijest jest da imam sutra malo fotkanje i da jedva čekam...sve ćete vidjeti za nekoliko dana! :)


A saaaaad, GIVEAWAY!

U suradnji sa Amazonas Sandals, poklanjamo vam Amazonas japanke/sandale po želji! :)

Prvo da kažem nešto o brandu...

Amazonas sandals je brand 21. stoljeća koji uz udobnost i zanimljiv dizajn brine i o okolišu i zaštiti naše planete pa u proizvodnji koristi biorazgradive i eko materijale. Asortiman je doista raznolik - od jednostavnih klasičnih modela dostupnih u širokoj paleti boja, do otkačenih sandala i gladijatorica, za svakog ponešto. Zanimljiv podatak jest da ovaj brand pomaže pri pošumljavanju Amazonskih šuma, lijepo.

Da biste osvojili ovu nagradu potrebno je samo ovo:

1. nabacite like na Facebook page Amazonas Sandals Brands
2. like na moj Facebook page, ako već niste do sada
3. na mom Facebook page-u ispod slike giveawaya ostavite u komentaru svoj e-mail

Jednostavno, zar ne?

Giveaway traje tjedan dana, do 1. 8. u 12h

Budući da još nisam na moru, pofotkala sam kombinaciju u kojoj ću zasigurno prošetati plažom ili isplesati se na kojem afterbeach partiju :D

020

028

034

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

haljina - PopCouture
košulja - Sheinside
čizme - Bershka
sunčane naočale - vintage
ogrlica - Lanvin 4 H&M
narukvica - DIY
sat - Seiko
torba - LV

005

009

006

010

016

018

017

- 20:58 - Komentiraj (20) - Link na post

subota, 21.07.2012.

I came back to let you know, got a thing for you and can't let go

Bok!



Jučerašnje rano popodne provela sam kod Petre na dugoj kavi. Nismo se uspjele vidjeti u posljednje vrijeme pa smo iskoristile jučerašnji dan za prepričavanje događaja. Outfit je bio ležeran jer sam prije druženja vodila Kmiceka na posljednju injekciju :))
Puno je bolje, prešao je na tablete i još nekoliko dana i bit će kao nov! :)

Petra me pofotkala u svom preslatkom vrtu.

Večer sam provela u ugodnom druženju s prijateljima. Volim ljetne večeri u gradu. Unatoč tome što je dio grada emigrirao u morske krajeve, i dalje je živo i zabavno. Uskoro ću i ja na more, nisam sigurna točno kad, ali veselim se.

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

top - Topshop
hlačice - Hrelić
balerinke Zara
sunčane naočale - H&M
torbica - Sheinside
narukvice - H&M i DIY
prsten sa mačjim ušima - Oasap

_IGP2100

_IGP2105

_IGP2103

_IGP2108

_IGP2101

_IGP2107

_IGP2104

- 13:00 - Komentiraj (18) - Link na post

četvrtak, 19.07.2012.

Are you thinking what if, What if we ruined it all

Bok!



Ovaj outfit nosila sam u petak za večernje druženje uz koktele. Haljina me oduševila na prvi pogled jer je nježna i romantična, no odlučila sam je iskombinirati sa malo "jačim" detaljima. Nosila sam crne balerinke, ali odlučila sam napraviti malo drugačije fotke. Nadam se da će vam se svidjeti!

Zadnjih nekoliko dana stalno visim kod veterinara sa svojim Kmicekom. Isprva sam se jako uplašila, ali bit će dobro. Dobio je posebnu prehranu, neku čudnovatu pastu i injekcije i nadam se da će brzo ozdraviti do kraja. Prava drama je kad treba dobiti lijekove, operne arije i mrki pogledi, ali brzo se to sve zaboravi.

Neću duljiti, čitamo se!

B.

Što sam nosila:

haljina - SirenLondon
remen - Zara Kids
torba - vintage
sunčane naočale - H&M (prebojane)
sat - Seiko
narukvica - Oasap

001

018

032

009

030

006

034

- 09:59 - Komentiraj (34) - Link na post

ponedjeljak, 16.07.2012.

We are shining, And we’ll never be afraid again

Bok!



Ove večeri razveselila me vijest da će blog.hr NAPOKON unijeti neke pozitivne promjene i stvarno se veselim tome jer već jako dugo stoje jedni te isti bugovi i nikako da se riješe. Bit će to zanimljiva promjena i jedva čekam te se nadam da će se to desiti u skorijoj budućnosti. A dok čekamo te promjene, možda će vas razveseliti to da je novi dizajn bloga u procesu izrade te da će ubrzo ugledati svjetlo dana.

Da se vratimo na zanimljivije teme...nedjeljno jutro provela sam na Hreliću sa prijateljicom Anom u potrazi za zanimljivim komadima i mogu vam reći da smo našle nekoliko zgodnih stvarčica. Iako sam na popisu imala traper jaknu i nakit, kući sam se vratila sa 2 para sunčanih naočala, 2 torbice, majicom, ludim cipelicama i još luđim sakoom. Uz klasične lenonice, ulovila sam Uvex polarizirane sunčane naočale čija se stakla prelijevaju iz ljubičaste u zelenu boju i uživo su zaista genijalne. Njih nosim u današnjem outfitu. Cipele su pak sjećanje na početak osnovne škole. Nosila sam takve krem platnene čizmice i sjećam se kako sam ih obožavala. Slučajno sam ih spazila kod jednog starijeg gospodina i oduševila se jer su bile "potpuno nove". Nosit ću ih uz romantične haljine da ih malo razigram. Torbice smo ulovile na drugom kraju Hrelića i sve su bile po 2 kune što nas je isprva malo šokiralo jer smo navikle da su cijene torbica ipak malo više, za razliku od tekstila. Sako koji sam pronašla je jednom rječju lud. Zlatan, sjajan, sa naborima, ma poseban je i bit će zanimljiv za kombiniranje. Sigurna sam da će podići neke jednolične, monotone kombinacije. Pravi disko sako. Evo fotkica stvari koje sam pronašla:

026

027

028

024

025



Danas sam provela dan u ugodnom društvu s prijateljima, a nosila sam novu Sheinside tanku jaknicu sa ludim cvjetnim printom u kombinaciji sa traperom i novim detaljima koje sam pronašla na Hreliću. Balerinke sam ulovila u H&M-u na dječjem odjelu na nevjerojatnom sniženju - koštale su me čitavih 20 kuna. Za one koji ne znaju - na dječjem odjelu ima balerinki do veličine 38. :)

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

jakna - Sheinside
traper tunika - SHS
čipkani šorc - Sheinside
torba - Hrelić
balerinke - H&M Kids
Uvex sunčane naočale - Hrelić
sat - Seiko
ogrlica - décadent by aR-Ar&ChezBubu

032

031

036

037

033

- 23:39 - Komentiraj (30) - Link na post

petak, 13.07.2012.

It's a fine romance but it's left me so undone

Bok!



Jučerašnje popodne provela sam sa svojom starom prijateljicom Anom u šetnji i sladoledu. Napokon su temperature malo pale pa sam iskombinirala već zaboravljeni kardigan sa novom Sheinside haljinicom koja je po mom mišljenju stvarno preslatka. Isprva sam htjela obuti jedne nove balerinke koje ću vam ubrzo pokazati, a ulovila sam ih na nevjerojatnom sniženju, no jako su me bolila stopala od izlaska na twist u srijedu pa sam odlučila obuti najudobniji par cipela, moje koleđice.

U idućem postu predstavit ću vam dio nakita, točnije ogrlice, te vas očekuje jedan "morski" giveaway :)

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

kardigan - H&M
haljina - Sheinside
koleđice - H&M
torba - vintage
sunčane naočale - H&M (prebojane)
prsten - Accessorize
narukvica - Oasap
sat - Seiko

018

022

021

026

019

024

- 10:52 - Komentiraj (25) - Link na post

ponedjeljak, 09.07.2012.

My whole world's upside down

Bok!



Danas vam donosim drugi dio fotki od pretprošlog petka. Nemojte zamjeriti na lošijoj kvaliteti, imale smo krizu sa opremom. Nosila sam zaigranu peplum Pop Couture haljinu i iskombinirala sam je sa mojim najdražim crvenim štiklama koje su jednostavno nepoderive i vječne. Hope you like it!

p.s. Sheinside 100$ giveaway

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

haljina - Pop Couture
cipele - Bershka
remen - SHS

photo by Petra Matić

ARA 70

ARA 10

ARA 50

ARA 20

ARA 90

- 09:52 - Komentiraj (23) - Link na post

petak, 06.07.2012.

It's hard to dance with a devil on your back, so shake him off

Bok!



Ovu kombinaciju nosila sam prije par dana za kavu s prijateljem. Nakon dugo vremena počela sam nositi naušnice i mogu vam reći da sam ih se baš zaželila. Primjetila sam da sam prije nosila puno više nakita, ponekad i previše. Mogla bih pofotkati moju kolekciju ako želite. Što kažete na to? :)

Također, razmišljam o tome da stavim na prodaju neke vintage komade koje sam ulovila posljednjih godina, a koje ne nosim. Zanima me vaše mišljenje i u vezi toga. :)


p.s. podsjećam na Sheinside giveaway koji traje još nekoliko dana :D

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

haljina - PopCouture
remen - Zara
koleđice - H&M
sunčane naočale - H&M
naušnice - Hrelić
torba - vintage
sat - Seiko

blog 40df

dfg

dfh

df

sdfg

- 09:30 - Komentiraj (14) - Link na post

srijeda, 04.07.2012.

Call me, maybe?

Bok!



Kao što sam već negdje napisala, u petak sam se malo zekala i fotkala s frendicom. Tema su bile boje, a danas vam nosim svemirko outfit :D

Nosila sam Jet Lag top koji obožavam, ali ga ne nosim često jer se živa skuham u njemu. Stvarno je poseban i upečatljiv te se začuđujuće lako kombinira na različite načine. Iskombinirala sam ga sa svemirskim štiklama i suknjom iz second hand shopa, koju sam malo preradila. Televizorčić uživo svijetli i ispušta smiješne šumove! Fotkano je na krovu zgrade pri zalasku sunca.

Ova pjesma je nešto najzaraznije u posljednje vrijeme. Do prije nekoliko dana nisam vidjela ni spot, ali sam znala sve riječi. Jednostavno se uvuče i ne izlazi iz glave. Dođe mi da skačem po sobi kao manijak hahaha.


p.s. podsjećam na Sheinside 100$ giveaway


Čitamo se!

B.

photo by: Petra Matić
obrada je moja


Što sam nosila:

top - JET LAG
suknja - SHS
cipele - Bershka
ogrlica - posuđena


194

098

102

096

125

073

038

- 17:45 - Komentiraj (11) - Link na post

ponedjeljak, 02.07.2012.

Then I'm ready to run, ready to fall. Think I'm ready to loose it all.

Bok!



Ova pjesma inspirirala me za današnju kombinaciju koja mi se cijeli dan motala po glavi i jedva sam čekala da je odjenem. Dugo nisam nosila naušnice pa sam ih danas odlučila staviti. Iskombinirala sam i dugu prozračnu plisiranu suknju, koju sam još prije nekoliko mjeseci pronašla na Hreliću. Zagrnula sam se sa traper košuljom koju sam zaboravila pofotkati, no nema veze. Kasno poslijepodne provela sam s Petrom u ugodnom druženju, no zaboravile smo pofotkati kombinaciju pa sam malo improvizirala i zaigrala se haha.

Neću duljiti, samo ću vas podsjetiti na Sheinside giveaway, a fotke od petka očekujte uskoro! :)

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

top - H&M
suknja - Hrelić
torba - vintage
remen - Zara
sunčane naočale - H&M
sat - Seiko
naušnice - Hrelić


002

008

018

006

012

014

010

- 23:07 - Komentiraj (16) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.