Humanitarna izložba "Leptiri za leptire"

30.09.2009.

leptiri

Dragi moji blogeri, dragi članovi uredništva bloga koji me redovito pratite, sa osobitim zadovoljstvom vam predstavljam novi blog, početak naše online akcije koja će kulminirati otvaranjem humanitarne prodajne izložbe "Leptiri za leptire" autorice bugenvilije.

Kao što sam već pisala na ovim stranicama, odlučile smo pomoći udruzi Debra, odnosno ljudima koji boluju od rijetke i teške bolesti - bulozne epidermolize. Poznati su, a posebno njihovi najmlađi članovi, kao djeca leptiri. Oni svakodnevno trebaju našu pomoć jer već sami troškovi nabavke osnovnog pribora za njegu koji je neophodan dosežu astronomske cifre.

Da ne duljim, izložba "Leptiri za leptire" okupit će, uz bugenviliju koja ovom prigodom izlazi iz sjene anonimnosti, nekoliko umjetnika (iako neće svi radovi biti izloženi već će se nalaziti u katalogu). Održat će se u samom centru Zagreba zahvaljujući susretljivosti obitelji Badrov - Cro Art Photo Club u Gajevoj 25, a u trajanju od 2.12. do 14. 12. 2009.

Prvi post sa osnovnim detaljima objavljen je na našem humanitarnom blogu Leptiri za leptire gdje ćete redovito moći pratiti kako teku pripreme, što se zbiva, informacije o bolesti... Također vas pozivamo na suradnju - ako želite sudjelovati sa svojim tekstom, slikom, pjesmom ili bilo kakvim radom nadahnutim djecom leptirima, ako želite podijeliti neku priču, odnosno iskustvo, javite nam se. Vaše ćemo radove rado objaviti na blogu, a možete ih poslati na mail izlozbaleptiri@gmail.com. Uredništvo bloga također molim da nas, prema svojim mogućnostima, podrže objavama na naslovnici na kojima ćemo biti neizmjerno zahvalni. wave

Idem pokušati uloviti još koju minutu sna u nadi da će leptirić sletjeti na vaš monitor i da ćemo se vidjeti u prosincu na izložbi!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.