AppliedGoGo

27.10.2006., petak

GoGo#3

Matthieu Pratt
„Black Sheep Orchestra“
21.11. 2006, 19 h prezentacija-artist talk
23. 11. – 27. 11. 2006, 14 – 18 h radionica
MM centar


Matthieu Pratt svoj doprinos GoGo programu naziva Black Sheep Orchestra. Matthieu će voditi radionicu o organizaciji studio za snimanje i emitiranju zvuka. Radionica će uključivati sve od uradi-sam radio odašiljača pa sve do konkretne produkcije sadržaja za emitiranje. Polaznici će steći niz praktičnih znanja i kroz uvod u zvuk koji će unutar Black Sheep Orchestra radionice održati inženjer zvuka. Matthieu će na predavanju predstaviti svoje projekte kao i projekte ostvarene u suradnji s drugim umjetnicima koji su koristili radio kao medij umjetničkog djelovanja.

Matthieu Prat rođen 1978 u Parizu. Trenutno živi i radi u Parizu. Njegovi zadnji projekti bave se difuzijom, produkcijom i distribucijom umjetničkih projekata.
Njegova umjetnička praksa se osniva na suradnji na raznim projektima gdje djeluje kao producent. Projekti uključuju: "101.7 EFEM" sa Oda Projesi, Istanbul, GLOBAL HEART MY RADYO sa Tal Hadadom, "In Space On Air" za "RadioDays", De Appel, Amsterdam (sa Oda Projesi) i produkcija specijanog "Turkish Soundsytema" britanskog umjetnika Marck Leckeya.

- 01:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Informacije #AppliedGoGo# programa u SC-u, Zagreb
Dopune i promjene programa, kao i druge korisne informacije

Information about the #AppliedGoGo# program in SC, Zagreb.
Additions and changes of the program as well as other useful information

Linkovi