Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

18.06.2017., nedjelja

Plaćenici vs. više bojišnica


Kako to ljeti obično biva, opada broj Plaćenika na treninzima zbog angažmana na više bojišnica. Tako nam je podružnica 47 u subotu odrađivala jedan susret u Karlovcu. A zbog manjeg broja u nedjelju se šestorka Plaćenika odlučila pridružiti Zazovom treningu. S Borongaja izvještava drug Sivi:

Placenici

Bilo je relativno dosta ljudi, ali se to opet raštrkalo, pa nije bilo neke dinamike radi prevelikog terena. Zbog toga smo imali 7-8 minutni hod do Masha. Radimo nekoliko obuhava, dolazimo im više puta iza leđa. Naš crveni tim leti svaki put na stranu okršaja, ali mi to mudro igramo. Obilazimo, dolazimo neprijatelju tamo odakle nas ne očekuje i naravno ubijamo znatan broj ljudi. Cilj igre je "neka bomba negdje nesto", uglavnom mi radimo po svome, pa sta bude. Atmosfera relativno dobra nema svađe, nema zapovjedi (barem ne kod nas). Naravno bilo je i nepriznavanja, i drugih klasičnih stvari koje su normalne za Zaz, ali ništa ekstremno. Igramo do 12h, pa odlazimo u Čingač na pive.

Placenici

Za to vrijeme v.d. politički Manga u bazi Romeo Papa odrađuje tekuću problematiku od košnje, preko betonaže do bojanja drvenarije. Nakon višednevnog angažmana, danas je bio dan za kraljicu svih termičkih obrada mesa. Njeno veličanstvo peku.

Placenici

Dopuna 20.6. u 15:07
Izvještaj sa susreta u Karlovcu dostavlja drug Rafo; Susret nije bio velik. Skupilo se oko 70 igrača s time da se pričalo o brojci preko 100, no nema veze. Dijelimo se na strane - Plavi (Nato) protiv Crvenih (Slavenska liga). S plave strane se bila desetina više, pa smo igrali 30 vs. 40. Organizator me zamolio da kao domaći objasnim našoj strani teren i zadatke. Objašnjavam ekipi kako stvari stoje i idem na onu našu šemu, neka svako da svoj prijedlog taktike, pa ćemo svi skupa se dogovoriti. S naše strane je ekipa bila opuštena i prijateljski raspoložena, pa smo normalno i bez nesuglasica komunicirali na terenu. Što se neprijatelja tiče, bilo ih je više i pobjedili su. Ne bi rekao da su bili bolji, već su osim brojnosti imali bolju položaj baze za odrađivat misije. Fair play je bio na razini, no kao i uvijek bila je nekolicina onih koje treba pogoditi Zoljom za priznati, ali toga uvijek ima na susretima. Što se naše učinkovitosti na terenu tiče, pobili smo dosta neprijatelja. Drug Maras se proslavio sa ulovom 10-ak paketa droge, dok sam ja zarobio i na leđima odnio pilota u bazu. Pošto mu je noga bila ranjena, nije smio hodati.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.