Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

24.10.2016., ponedjeljak

Žutilo


Jučer napokon imamo okupljanje u starim brojkama. Dijelimo se 12:11 pravilom sredine. Ekipa bliža šumi kreće na udaljeniji kraj uspostaviti bazu. Igra se na balone, a treći u Mash-u oživljava dvojicu. Pošto su nam svi trkači završili sa kontra strane, uz obranu našeg balona moramo pokušati doći do njihovog. Dedo sa dva mladića kreće kroz sredinu raditi buku, šestorica nam ostaju u bazi štiti prilazne puteljke, a binom Spock-Manga planira skroz po desnom krilu doći njihovoj bazi s leđa. Plan u potpunosti uspijeva, upadamo im u bazu i herojski ginemo. Ono što se iz daljine činilo kao crveni balon na kraju je bila torba obješena na drvo. Dečki nam kažu da nemaju balona jer su im pukla sva tri. Vraćamo se u našu bazu i tamo zatičemo neprijateljske trkače. I oni su penetrirali našu bazu, ali nisu odradili balon jer ga nisu vidjeli. A nisu ga vidjeli jer je žut. Jedna od najuočljivijh boja sada je nevidljiva jer se u šumi sve zažutilo.

Plaćenici

Pošto smo predaleko jedni od drugih premještamo bazu stotinjak metara naprijed u čišći dio šume. Krećemo u drugu borbu, ali sad na zastavu. Gura se, gine, oživljava. Čiste se njihovi pokušaji prodora po krilima. Prebacuje se sa boka na bok sukladno potrebama. Taman troje nas polako napreduje kroz gustiš na lijevom krilu prema mjestu odakle je stizala snajperska paljba, kad netko viče gotovo. Vraćamo se u bazu i doznajemo da nam je obranu pobio Rafo i stigao do zastave. Mudrac se smjestio na lijevom krilu i okrenuo prema svojima. Naš krajnji lijevi je zaključio kako se radi o našem igraču. Dok je on čekao da se baza isprazni, a zatim je krenuo u napad. Sljedeću borbu smo mi njima penetrirali bazu i došli nadomak zastave, ali Žabo nas je poriješavo iz zasjede. Nakon toga je to skoro uspjelo Rafi, nakon čega zaključujemo kako je skoro nemoguće zauzeti bazu dok se ekipa u njoj respawna. Slažemo se i zadnju borbu prema izlazu iz šume radimo na ispadanje.

Plaćenici

Iako nam današnji scenarij i nije baš uspio onako kako smo zamišljali, imali smo vrlo žestok trening po intezitetu borbenog naprezanja. Osjetilo se to po zatezanju u nogama i leđima. Nakon cca četiri sata druženja preko ciljnika raspremamo se i selimo kod Dede. Nakon još tri sata druženja uz grah i Velebitsko, razilaze se i zadnji Plaćenici.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.