Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

12.09.2016., ponedjeljak

Borongaj


Budući nam se nije okupila desetina, Plaćenički interni trening je izostao ovu nedjelju. Zato se osmorka Plaćenika zaputila na Zaz-ov trening u bivšu vojarnu Borongaj. Nije ih spriječilo ni rano ustajanje, ni plaćanje treninga od 10 kuna po glavi, ni ovakva US-imperijalističko-okupatorska propaganda...

Plaćenici

Pošto je u međuvremenu obećani tekst izostao, zadržat ću se na opsaci iz zadnjeg dijela prethodne rečenice. Ukratko nisu mi jasni likovi koji još uvijek briju na Amere u bilo kojem obliku. Od kad je 90-ih izgubila svog hladnoratovskog suparnika, ta imperija zla je krenula otkrivati svoje pravo lice. Ono što je admiral Lošo u svojim knjigama nazvao laboratorijskim uzorkom rasturanja višenacionalnih država nakon parodije zvane 9-11, su prodali u Afganistanu i Iraku.

Zatim su probali odradit Gruziju, ali medo je bio brži. Kad im to nije prošlo, sa pobunjenicima i "no-fly" zonom su odradili Libiju. Pa su po istom obrascu krenuli na Siriju, a kad su medo i zmaj sa par veta u VSUN-a spriječili uvođenje "no-fly" zone, kaznili su medu sa "revolucijom" u Ukrajini. No medo je opet bio brži i maznuo im Krim, koji je bio svrha cijele igre, dok je sa Donbasom spriječio njihov ulazak u Nato.

Plaćenici

I tako smo danas tu di jesmo. Cijeli svijet pleše na oštrici britve zaslugom "gospodara svijeta" čije planove sam skužio još davne 2003. godine, tijekom rada na knjizi jednog general-pukovnika, koji je svojedobno sa Starim pušio kube. Na žalost 13-godina kasnije neki to još nisu skužili. I dalje se kreteni naslikavaju sa njihovim okupatorskim znakovljem i briju na te iste imperijaliste, koji su nas u međuvremenu porobili i razoružali kroz svoju neo-kolonijalnu franšizu.

Sve piše, sve se zna. Pametnima bi trebalo biti dosta. No Einstein davno reče - Dvije stvari su bezgranične. Svemir i ljudska glupost. S tim da za svemir nisam siguran.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.