srijeda, 08.06.2016.

Kad će više to sunceeeee!

Jer, kao, poslije kiše uvijek dolazi, a meni kiši i kiši i kiši... već dugo. No dobro, uvijek i u svemu postoje iznimke, pa sam u ovom slučaju ta iznimka - ja.

Ubiše me zadnji tjedni. Imam osjećaj da pucam po svim šavovima, a nikako da više puknem. Doduše, pukla sam dva put u zadnjih mjesec dana, potpuno neprimjereno i nekontrolirano, ali nije to to. Želim puknuti do kraja, pa onda možda zasja sunce.... neke vrste.
Istovremeno, i paradoksalno, u sebi, u duši, čemu već, sam prazna. Bez emocija, bez suza, bez briga. Ma ono, jebe mi se. Što je dobro, ali i nije dobro, jer ova praznina koju osjećam me ždere.

Ubija me posao. Imam ga preko glave i još malo više, odrađujem ga onako kako mislim i znam da treba, al me se usput optuži da sam nekooperativna i da nisam možda zaslužila te neke bitnije stvari koje sam dobila za raditi. Pitam ja, a što je to kooperativnost? Klimanje glavom, slaganje za svakom idiotarijom koju netko izvali? Rekoh svom šefu, krivu si osobu onda odabrao, jer ja ne klimam glavom i imam svoj stav, a imat ću ga i dalje. Ja sam, naivna budala, mislila da sam zadužena za te bitnije stvari zato jer sam dobar radnik, savjesna i principijelna. Stvarno sam naivna budala.

Zbog ovakvih nezadovoljstava doživjela sam ispad na granici živčanog sloma pred kolegama koji nisu zaslužili da to vide i dožive. I to si ne mogu oprostiti. Više ni sama ne znam što je čemu prethodilo, toliko se toga u meni nakupilo da je moj slom bio i očekivan. Nisam hladna kuja kakva bih htjela biti, društvene vještine i socijalna inteligencija su mi na nuli, ne znam glumiti čak ni kad bi to bilo najpametnije za mene.

No, da ne bi sve bilo baš tako crno, završit ću u malo pozitivnijem tonu. Veliki sam fan SAD-a, iako je popularno po njima pljuvati bez da se išta pametnog pročita o toj fascinatnoj zemlji. I upoznam nekoga tko je živio u NY, imao tamo biznis i tko u potpunosti odiše tim američkim duhom. Fenomenalno nešto. Kratkoročni cilj - otići u SAD na mjesec dana. Dugoročni cilj - preseliti se tamo. Cilj svih ciljeva - promijeniti posao.

Over&out.

Objavljeno u 19:37 • Komentari (2) • Isprintaj#

Opis bloga

Razmišljanja, promišljanja, zaključci i povremene depresije jedne an(t)onimke


Sve nemoralne ponude primam tu

antonimka@gmail.com


Biseri

"I am depressed because of the state of my life at the moment. I've got this horrible feeling that if there is such a thing as reincarnation, knowing my luck I'll come back as me!"
Rodney

"Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself."
Henry Miller

"If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name in a Swiss bank."
Woody Allen

"It's amazing that the amount of news that happens in the world every day always just exactly fits the newspaper."
Jerry Seinfeld

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se