ANTIVIKENDOV ANTITJEDNIK - male price velikih ljudi

utorak, 30.10.2007.

LINDSAY

Lindsay je odbila Kevina. Kevin joj je poslao poruku koja je glasila otprilike "Mi bi se trebali družiti." Lindsay se nasmijala i odgovorila: "A zašto bi se mi družili?" Onda joj je Kevin napisao da je kučka.
U redakciji kažu da je to napravila zato što nije htjela da Britney bude ljubomorna. Ali ja ne znam. Nekad je ne mogu razumjeti. Kad je vidim kako se tako smije na poruku i kako je zadovoljna i sigurna u svoju reakciju, imam dojam da laže. I onda će trebati popiti nešto da bi se mogla zamisliti nad tim. A ne bih htio da pije. I ne bih htio da pije da bi se zamislila i da bi se manje pretvarala.
Dam ruku u vatru da joj se Kevin sviđa. Bekrija je on i nije dobar, ali šta sad, bilo bi lijepo kad bi Lindsay bilo lijepo. Bar na kratko.
- 20:07 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 29.10.2007.

Ipak poželim neko pismo

"Dragi Luka!

Pišem ti iz Norveške, ali nažalost ne mogu ti napisati ništa lijepo.
Bili su me uhitili. Naime, posvađala sam se s Blakeom, a potom smo se potukli. Ne znam čija je to krivica bila.
Netko nas je prijavio policija. Završili smo na policijskoj stanici.
Otkrili su hašiš koji sam donijela sa sobom. Morala sam platiti 500 eura globe.
Blake je još u zatvoru, ne znam što će biti s njim.
Ne znam ni hoću li nastupati danas. Trebala sam nastupati u Peer Gynt Salenu, ali sad više ne znam.

Pišem ti ovo jer želim reći... da mi je žao.

Puno pozdrava i poljubaca,
Amy"
- 20:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Tri vijesti o Kate

1.
Kate se nakon sedam godina braka razvodi od Chrisa.
Kate je 2001. godine bila nominirana za Oscara. Svira gitaru i klavir.
Chris pjeva u bendu "The Black Crowes". Imenjak je i prezimenjak glumca Chrisa, rođenog 1938. godine. Chris (pjevač) još nije tako star.
Imaju trogodišnjeg sina. Zove se Ryder Russell. Još se nije formirao kao prepoznatljiva ličnost.

2.
Jade, dadilja Kateinog djeteta, podnijela je neopozivu ostavku. Obavljat će posao do kraja siječnja kad joj ističe ugovor.
Kate će morati prilagoditi svoj život potrebama djeteta. Otkad je prekinula s Peteom, život joj je nepredvidiv kao mračna ulica u mračnom gradu.

3.
Nakon bračnog sloma i nekolicine dana bez garderobe, Kate je dočekala preokret.
Radit će na Radijskom festivalu na Hvaru. Hoće li pjevati ili govoriti? Ne zna se.
- 20:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BELINDA BEDEKOVIĆ I PRATEĆI INSTRUMENTALIST NA 57. ROĐENDANU TORCIDE

Navijačka skupina HNK Hajduka slavila je 57 godina koliko je proteklo od njenog formiranja te je slavila Hajduk kao takav, međutim na samu proslavu je značajno utjecao kontroverzni nastup pjevačice Bedeković sa svojim pratećim instrumentalistom.

Belinda Bedeković je od svih izvođača na proslavi zacijelo bila najveća torcidašica, ili najveći torcidaš. Nitko nije više volio Hajduk od nje. Zapravo, nitko nije volio više od nje.
Na pozornicu je Belinda izišla omotana Hajdukovim šalom koji joj je poklonila baka kad se rodila.

Njen prateći gitarist izišao je s gitarom na kojoj je, umjesto natpisa Fender, stajao natpis "Torcida Pujanke".

Otpočeli su nastup pjesmom "Zapivao tić šojka". Gitara pratećeg gitarista, zbog skupih efekata koje je ustupila organizacija koncerta, zvučala je kao harmonika.
Belinda je zapjevala. Tribine su zašutjele, kao kad je Sampdoria postigla pogodak pred prepunim Poljudom. Nešto je pošlo po krivu.
Drugu pjesmu Belinda je započela: "Znaj da ga volim ja, jer on je prvak svita".
Navijači su stajali u šoku. Pri kraju pjesme su izvadili bijele maramice te počeli mahati njima, mirno demonstrirajući protiv aktualnog nastupa.
Belinda je prazna srca otišla s pozornice. Gitarist je netom prije odlaska krišom namignuo djevojci u drugom redu koja je plesala i pomamnim pokretima izazivala gnušanje obližnjih navijača.

Nakon Belinde na pozornicu je izišao Gibonni i šutke stajao tri minute dok ga je reflektor tužno obasjavao. Naposljetku je krenuo pjevati, a simpatizeri Hajduka te poneki igrači (Igor Tudor, Goran Sablić...) su stajali u mraku dvorane i plakali.

Ukoliko se po jutru dan poznaje, Torcidu očekuje crna 58. godina života, odnosno postojanja.
- 19:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LINDSAY


Lindsay je danas ponovno hospitalizirana.

Zar opet zbog alkoholizma? Opazio sam da je prekjučer popila pivo u kafiću. Kupila je lavov na benzinskoj pumpi, ne znam je li ga i popila kasnije.

Možda zbog iscrpljenosti? Naporno radi ovih dana. Želi ostvariti filmsku karijeru. Rekla mi je da misli da ima talenta. Recitirala mi je dijelove iz svojih uloga. Ja se ne razumijem u to, ali čini mi se da joj dobro ide. Snima filmove i to joj oduzima mnogo energije, kako fizički tako i psihički. "Moram probijati barijere svog karaktera ne bih li ostvarila zadovoljavajuću ulogu", rekla mi je. Zvuči ozbiljno, a ne znam kad je to prošli put bila. To mora da nije lagano. Kad si bogata djevojka koja živi u komfornom stanu, stvoriš okvire među kojima se osjetiš ugodno. Probijanje tih okvira je nužan korak, ali je nedvojbeno naporan.

Možda je hospitalizirana zbog droge? Povjerila mi je da je jučer vidjela ovcu Dolly. Ne znam što joj je to trebalo značiti. A ovca Dolly je umrla 2000. godine.

Kasnije su mi prijatelji iz redakcije rekli da je ovca Dolly umrla 2003. godine. Ali to ne mijenja mnogo na stvari, zar ne?

Leslie, njena glasnogovornica, šapnula je jučer da se radi o slijepom crijevu. "Sinoć je otišla u bolnicu, a danas će joj izvaditi slijepo crijevo", rekla je. Nadam se da nije ništa više od toga. Nadam se da će brzo ozdraviti.
- 19:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.