ANTIVIKENDOV ANTITJEDNIK - male price velikih ljudi

ponedjeljak, 29.10.2007.

LINDSAY


Lindsay je danas ponovno hospitalizirana.

Zar opet zbog alkoholizma? Opazio sam da je prekjučer popila pivo u kafiću. Kupila je lavov na benzinskoj pumpi, ne znam je li ga i popila kasnije.

Možda zbog iscrpljenosti? Naporno radi ovih dana. Želi ostvariti filmsku karijeru. Rekla mi je da misli da ima talenta. Recitirala mi je dijelove iz svojih uloga. Ja se ne razumijem u to, ali čini mi se da joj dobro ide. Snima filmove i to joj oduzima mnogo energije, kako fizički tako i psihički. "Moram probijati barijere svog karaktera ne bih li ostvarila zadovoljavajuću ulogu", rekla mi je. Zvuči ozbiljno, a ne znam kad je to prošli put bila. To mora da nije lagano. Kad si bogata djevojka koja živi u komfornom stanu, stvoriš okvire među kojima se osjetiš ugodno. Probijanje tih okvira je nužan korak, ali je nedvojbeno naporan.

Možda je hospitalizirana zbog droge? Povjerila mi je da je jučer vidjela ovcu Dolly. Ne znam što joj je to trebalo značiti. A ovca Dolly je umrla 2000. godine.

Kasnije su mi prijatelji iz redakcije rekli da je ovca Dolly umrla 2003. godine. Ali to ne mijenja mnogo na stvari, zar ne?

Leslie, njena glasnogovornica, šapnula je jučer da se radi o slijepom crijevu. "Sinoć je otišla u bolnicu, a danas će joj izvaditi slijepo crijevo", rekla je. Nadam se da nije ništa više od toga. Nadam se da će brzo ozdraviti.
- 19:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.