Zašto je pao turbofolk.blog.hr....??

srijeda, 31.05.2006.

nemam namjeru sada izigravati nekog velikog junaka zasto sam to napravio...
Neke stvari su zbilja presle granicu moralne tolerancije i jednostavno sam morao to napraviti. Nisam ja tu nikome da sudim, ali kada smo vec poceli na spornom blogu pominjati Kantova Opća Načela (Kantova Moralna Maksima), da završimo s njom. Mislim, da taj jebeni blog završimo. I zatvorimo. Zauvijek....

Kao prvo, kada netko brise tvoje komentare, samo zato da bi ON ispao nepobjediv, to nije u redu. Osjecas se kao da se boris protiv nekoga, a oduzima ti se pravo na svoje vlastito oruzje. U ovom slucaju, moje oruzje su bile samo moje rijeci. Koje su izbrisane. Otisle su u nista. A svoje rijeci, koje je uputio meni, je ostavio. Zbilja nije bilo fer.

Kada je već pomenuo Opće Kantovo Moralno Načelo, morao je misliti na konsekvence koje će usljediti, jer, ako je OPĆE, onda vrijedi i za njega i za mene. OK, pomislio sam.... I izbrisao mu blog. Kao što je on meni brisao moje komentare. Kratko. Jasno. Moralno.

Mislio sam da će me gristi savjest, ali nije :) nekako osjećam da sam samo branio neku određenu pravdu. Ako smo se tukli, trebalo je biti fer. E pa kada ćemo se nefer boriti, onda ćemo se nefer boriti.
fanovi turbofolkera, mozete se sada jadat meni, ja imam rjesenje za vas ;) kao prvo- uopce mi nije bitno okoliko cete me psovati radi ovoga, zapravo mi je gust gledat sve te rijeci koje izlaze iz vas, zelje za krvlju i osvetom.. Sada moja glava vrijedi malo vise, ha? A ti, CecaFenu, kada si vidio sto se dogodilo s kolegom, malo su ti se slova smanjila, ha? da,da.. vidim da je nekog korisnog ucinka bilo difejsanje turbofolk tocka bloga tocka haera ;) bar si naucio koristiti CapsLock ;)

Nadalje, slijedi njegovo pompozno hvalisanje. Ono stavljanje odredjenih cajkasa na njegove linkove.. Kao ono, ja cu tebe staviti na moju listu blogova, istog trena, kada si takva i takva (zanimljivo, koje upucavanje...), pa onda ono njegovo: ako ste dovoljno dobre, cak cete dobiti i moj broj mobitela! Cak i to da je broj cura ogranicen, ali samo onih koje su u/blizini njegovom/njegovog sela. Koja seksistička peechka. Dalje slijedi njegova anketa. E to mi je totalno diglo tlak!!! Što prvo gledate na curama? Totalno šovinistički pristup ženama kao objektima. Kao da ste vi neki komadi mesa koje se proučavaju, pa se vagaju, gleda se svaki komadić mesa i onda se odluči da li vas kupiti ili ne. IdiJot glupi! A i svi oni koji su glasali tamo... Primitivna stoka. Kojima i jeste mjesto na stočnoj pijaci. Kao stoci ili trgovcima, svejedno. Bitno je da ste u smradu, gdje i pripadate.

Svaki pokušaj objašnjavanja nečega (što se direktno implicira iz moje prošle teme) je propadao pod nazivom "filozofija". A kada sam mu JA citirao Nietzsche-a, jednostavno je izbrisao moj komentar. Objašnjavajući kako ga NEĆE izbrisati ako tema bloga bude "sranje", pa možemo pisati "sranja". I onda je sve krenulo... Jel se sjeća netko one slavne:
-Bog je mrtav- Nietzsche. Nietzsche je mrtav- Bog....?? E pa upravo mu se to dogodilo. Tko visoko leti, nisko pada. A mali je letio tako visoko, da je zaboravio da će ga ta visina koštati. Jel se netko sjeća mita o Dedalu i Ikaru? I tako je slavni turbofolk tocka blog tocka haer zavrsio neslavno. Umro je pred sam kraj svoga zivota. I neka je. Neka se ostali turbofolkeri malo sada zapitaju... Otišao je najpopularniji. Ali "domena" je još moja ;) još uvijek postoji. Možda na toj domeni počnem pisati neke humanitarno-altruističke stvari za pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija ;) za one koje je turbo folk dotukao i sada jadni i bijedni traze spas... hehehehe..... Uglavnom, sada se možemo opet posvetiti proučavanju Primitivus TurboFolkus vrste, bez gubljenja živaca na ozloglašenom blogu. Blogu koji je zasluzio da umre. Da se pretvori u prah. Da ode u bezvrjednost ničega, baš kao što "vrijede" svi njihovi pevaljke i pevači. Sve njihove pesme, toliko glupe i bezvrjedne da je hereza uopće gubiti vrijeme za njihovo slušanje, a kamoli - pisanje.
Prah prahu, zemlja zemlji, u iščekivanju vječnog života. Amen.
-----------------------
Da se sada posvetim malo onima do kojih mi je stalo. Moja ekipa thumbup

@StateBrigaTkoSam - naveo si firmu koju sam spominjao u prosloj temi. Ako je zbilja istina ono sto kazes za čaše, onda su stvarno ispod svake kritike. Ma ne možeš vjerovat u to!!! dalje, taj OKS... Čuo sam za njega. Priča se upravo ono što ti govoriš. za bocu kokakole? ma daj, zahtjevne neke :P ima klubovi u kojima ti daju za jednu cigaertu, ili za upaljac, pa cak i negdje dobijes besplatno (primitivni Axe efekt :P).. Uglavnom, žao mi je što se takve stvari događaju u jednom osijeku. Koji je važio za grad alternativne scene. Baš šteta. To se trebalo dogoditi nekoj selendri, a ne jednom Osijeku. Eto, čak i Osijek dobro poznajem od svih silnih gradova diljem bivse yu :) Bio sam u voodoo, cadillacu, excalliburu. Zbilja se dobra muzika svirala i čini mi se da nije bilo toliko narodnjački nastrojenih primitivčina.

@drift - nažalost je tako. Materijalizam sa svim svojim "sviralicama" donosi i ta prokletstva kod nas. Čim se pobuniš protiv tako nečega ispadaš neki proširitelj morala, neki veliki učitelj, propovjednik.... A samo želiš upozoriti na neke probleme koje vidiš. Neke stvari koje se tako jasno vide iz tvoje perspektive, tvog iskustva..a neka primitivna seljačina ti saspe u glavu sve to ili ti jednostavno izbriše komentar...

U svakom slučaju - po njihovim komentarima koji su konzistentni sa svim onim činjenicama koje spominjem u blogu se vidi tko su, kako razmišljaju i na koji način rade njihove sive stanice koje su mjerljive u miligramima......

31.05.2006. u 23:46 • 33 KomentaraPrintabilna verzijaID postaPodijeli na Facebooku

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

© 2006 nETsOLDIER. Validacija CSS & XHTML. design by nETsOLDIER