Odraz nekulture....

ponedjeljak, 24.04.2006.

Joj kako volim ovakve komentare :)
Zapravo, što više takvih komentara od osoba koje su obuzete TFolk stilom- to bolje, jer je to dokaz da ne pišem ovo uzalud i zapravo mi nesvjesno pomažu prilikom pisanja.
Očito je kako primitivus turbofolkus ljudi preciziraju svoje mišljenje: jedini argumenti su im psovke i CapsLock. Naravno, sve je to odraz jednog neobrazovanja, nemara, nemorala , licemjerja i nadasve - primitivizma. Dakle, popunjeni su osnovni uvjeti da bismo te jedinke svrstali u onu najugroženiju grupu - grupu zahvaćenu nemoralom, nekulturom i primitivizmom TurboFolk kulture (nikako muzike.).

Kada sam počeo pisati blog, negdje početkom siječnja ove godine, nisam očekivao da ću naići na više istomišljenika, već sam mislio da će većina komentara biti tipa ovih dolje. Hvala vam na podršci, svima vama koji ste me linkali na svojim blogovima. Bitno je stvari pokrenuti iz neke mrtve točke i jednog dana, tko zna... možda zbilja napravimo nešto veliko, osnujemo neku udrugu za promicanje kulture mladih. Vlastima je očito puna kapa pucanja i divljanja ispred smrdljivih Balkanskih staja, nazvanih "klubovima"; onih najgore vrste- narodnjačkim.

Svakim vikendom i sa svakom "narodnjačkom zvezdom" se TFolk poput gliste zavlači u društvo. Prvo su stradali oni manje obrazovani, pismeni, intelektualni. Žitelji sela, naselja i periferija malih i velikih gradova. Na tim mjestima su počeli nicati kao gljive nakon kiše te Balkanske Smrdljice Staje. Vremenom, sve više i više se taj obruč počeo stezati i danas, usred Ilice čujem frajera kako iz širom otvorenog prozora svojeg limenog produžetka penisa sluša neke smrdljive istočnjačke akorde na harmonici i ponosno gleda prema vani, ne bi li mu se (kako 85% njih misli) neka mačka uvalila, neka pohotnica koja će ga seksualno zadovoljavati dok udvoje slušaju TFolk, ali jadničak, nije primjetio ostale, normalne, ljude koji su mu se podsmijavali i urlali od smijeha tome prizoru primitivnog, neobrazovanog, polupismenog tipa....

Taj primjerak primitivus turbofolkusa savršeno prikazuje buduću situaciju koja nas čeka ako se društvo bude 'opismenjavalo' na ovaj nezavidan način primitivnog odgoja. Odgoja Narodnjačkih Staja i Istočnjačkih akorda na harmonikama....

24.04.2006. u 09:36 • 4 KomentaraPrintabilna verzijaID postaPodijeli na Facebooku

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

© 2006 nETsOLDIER. Validacija CSS & XHTML. design by nETsOLDIER