subota, 22.12.2007.

SKRIVENA ISTINA (III.dio.)

Denise se šokirala tom istinitom pričom,problijedila je te nazvala brata da htino dođe doma.Pokazala mu je članak te na drugoj stranici sliku od Hrvoja koji je bio osuđen na četiri i pol godine zatvora.Tada je saznala da je lagao i svoje godine,te da je imao 27 godina.Točno nakon odslužene kazne doselio se u Šibenik,gdje su i oni živjeli.Bojala se bilo što napraviti ili reći jer nije znala što taj neznanac misli.
Sljedeće jutro otišla je do policijske postaje u kojoj je radila njezina teta. Pokazalajoj je članak koji je isprintala,te ispričala cijelu priču. Teta Marta pokazala joj je dosje o Hrvoju koji je bio podeblji zbog kaznenih djela kao što su nedopušten brzina,vožnja pod utjecajem alkohola,vožnja bez dokumenata,vožnja dok mu je bila izrečena zabrana te mnoge druge kazne kao što je ubojstvo djevojke Ružice. Pustile su sve na miru,a Denise je odlučila porazgovarati s njim,dok joj je brat zabranio bilo kakav kontakt s njim. Došla je doma kada joj je zazvonio mobitel. Bio je to Hrvoje.
Glas joj je drhtao dok mu je govorila kako ga želi vidjeti. Našli su se za pola sata na stijenama na koje je ona odlazila tražeći svoj mir. Dok je sjedila u njegovom zagrljaju,sva se tresla jer se bojala posljedica. Primjetio je strah unjezinim očima.Upitao ju je u čemu je problem,a ona mu je jasno odgovorila da želi znati njegovu prošlost,da ne želi više biti sa neznancem. Uhvatio se za glavu i rekao te odlučio s njom podijeliti crnu ptošlost svog života.Smatrao je da je to zaslužila...
- Želim znati osnovne stavru o tvom životu- tiho je odgovorila...

U životu je teško znati sve,cijelu istinu,misleći da poznaš nekoga,onda kada ga najviše voliš,tada shvatiš da ga uopće ne poznaš te da ti je cijelo vrijeme lagao....

Ostavljam vam svima veliki zagrljaj i ako se ne čujemo želim vam sve najbolje za Božić i Novu godinu,te da budete okruženi ljudima koji vas vole i koje vi volite. Ovo je vrijeme ljubavi i sreće,pružite svakome barem riječ volim te i hvala,značit će više nego bilo koji poklon.
Lijepo mi se zabavite... Ljubim vas


Image Hosted by ImageShack.us


09:11 | Komentari (49) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.