Annapurna2

19.11.2008., srijeda

Kraaaaaaj

Došlo je vrijeme da se zaključi blog. Kažu neki da ekspedicija završava zadnjim spustom u bazu, neki da je to povratak doma, a Darko je jednom rekao da je tek prva održana prezentacija pravi kraj ekspedicije. Tak bi moglo biti u našem slučaju, jer su dečki cargo rješavali još do jučer, a slijedi i prva prezentacija ekspedicije uz fotke, naravno u Ogulinu.

Marko javlja da je datum 5.12.2008., vrijeme 19h, mjesto Pučko otvoreno učilište Ogulin, preciznije mala dvorana kina. Naravno, svi ste pozvani!

Kao posebnu pozivnicu prilažem još jednu umjetničku od našeg fotografa Tome Markovića.
Mislim da bi to bili, slijeva udesno: Soldo, ja,Aco. Na pokretu s C1 prema C2, na 5700m. C2 je na grebenu tam lijevo di je najniže sedlo i di se vjetar igra, zapravo tad C2 još nije ni postojao.

Ovime zaključujem i ovaj blog, možda samo u komentarima bude još koja najava budućih prezentacija. Hvala što ste nas čitali i komentirali, nadam se da vam se blog svidio (radio sam ga u par dana nabrzaka pa sorry ako kaj nije po svjetskim standardima), trudili smo se Darko i ja tekstovima dočarati atmosferu u našem taboru i prenijeti informacije, ali ako ste stvarno zainteresirani da osjetite kako nam je bilo navratite do Ogulina, 5.12.
Vidim ose tam!
ferro

- 16:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

0


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Ogulinska ekspedicija "Annapurna II 2008"


kontakt e-mail za web
kontakt e-mail za sponzorstva i medije