Annapurna2

29.10.2008., srijeda

Jedni otisli, drugi dosli, a sutra idemo i mi

Danas je malo falilo da se svi okupimo. To se naravno nije dogodilo, jer je skupina Ferro, Soldo i Tomica iz Pokhare otputovala prema Kathmanduu, pokraj njih je u jutarnjim satima negdje na potezu Dumre - Pokhara u suprotnom smjeru projurila skupina Sasa, Dragec, Jurkovic, Bruno i Veco. Mozda se jednog dana svi sastanemo, ali to sigurno nece biti u Nepalu.
Puno je toga za napisati, no dosta imamo posla (prehrana, shoping, prehrana), pa saljemo samo slike sto smo danas radili.
Sl.1: Ovako su ujutro, naravno sa zoomom izgledale Anna 4 lijevo i Anna 2 s terase naseg hotela, Sl.2: Rucali smo u restoranu Boomerang, a i sada ostali tamo veceraju, dok ja gladan ovo pisem u obliznjem Internet caffeu, Sl.3: Bili smo u poznatom planinarskom muzeju gdje je istaknuto samo desetak zastava drzava su organizirali ekspedicije u Himalaji, a Hrvatska je od ulaza druga u redu (iza Svicarske), Sl.4. U muzeju je izlozen i Yeti (lijevo u bijeloj majici), Sl.5: U vrtu muzeja je i umjetna stijena, na kojoj su Ogulinci pokazali kako se penje u japankama (i pada, ali to nisam stigao uslikati), Sl.6: Vec po mraku smo otisli na jezero, iznajmili camac i na drugoj strani otisli plasiti majmune koji su vec spavali.
Sutra u 08:00 idemo u Kathmandu.
Pozdrav, Berljak

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us



- 14:07 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

0


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Ogulinska ekspedicija "Annapurna II 2008"


kontakt e-mail za web
kontakt e-mail za sponzorstva i medije