AngelinaJolie

srijeda, 21.03.2007.

Angelina i novi sin Pax Thien već na naslovnicama


Image Hosted by ImageShack.us
Novi sin Angeline Jolie i Brada Pitta završio je na naslovnici britanskog magazina Hello! samo nekoliko dana nakon što je usvojen iz vijetnamskog sirotišta. U intervjuu koji prati ekskluzivne fotke, Angelina progovara o proširenju obitelji te otkriva kako su malog Paxa Thiena prihvatili Maddox, Zahara i Shiloh.
Trogodišnji Pax Thien (što bi u slobodnom prijevodu značilo "mirno nebo"), zbog kojeg je oko vijetnamskog sirotišta prošlog tjedna nastala prava ludnica, predstavljen je svjetskoj javnosti u najnovijem izdanju časopisa Hello!, koje sadrži prve i ekskluzivne fotografije Angeline Jolie s novim sinom. Taj potez prilično je kontradiktoran posljednjim izjavama slavne glumice, koja je bila zgrožena nasrtajima novinara u Vijetnamu, i nije ga htjela medijski eksponirati.

U intervjuu Angelina otkriva kako će se neko vrijeme posvetiti isključivo Paxu Thienu i ostaloj djeci. "Imam četvero djece i briga za njih mi je trenutno najvažnija stvar u životu. Vrlo sam sretna i ponosna što sam im majka", izjavila je Angelina.




(index)
- 15:31 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>